Bashkëpunimi i PD-së me Ramën do ishte legalizim i krimit zgjedhor

Bashkëpunimi i PD-së me Ramën do ishte legalizim i krimit zgjedhor

Nga Kim Mehmeti - 30/04/2021

Në zgjedhjet e fundit në Shqipëri humbi mëmëdheu me në krye ‘partinë’ e atyre që besuan se ‘Rilindësit’ që ia morën vendit të gjitha, që ia rrënuan Teatrin Kombëtarë  dhe mbëmendjen për të shkuarën, që për teket e veta e dënuan shtetin me qindra milion euro, që e shlyen kufirin mes krimit e politikës, që vendin e bënë të pabanueshme për rininë e saj dhe kopsht të hashashit, pra se kjo aleancë pushtetarësh ku kanë ndikim thuajse të gjitha ‘qelbësirat”, do ngihen me aq sa morën e nuk do shkojnë përtej kësaj, që vendit të vet t’ia vjedhin e t’ia vrasin atë pa të cilën humb kuptim çdo vlerë individuale e qytetare– shpresën se votuesi mundet lirshëm të caktojë se kush do e drejtojë shtëpinë e përbashkët.

Dhe më tragjikja që nxorën në sipërfaqe këto zgjedhje nuk është vetëm krimi zgjedhor, por e vërteta se Shqipërisë i mungojnë shqiptarët e saj dhe se ajo është katandisur udhës që të mbetet vetëm me votuesit ‘Rilindjes’, numri i të cilëve nuk pakësohet edhe kur vendin e braktisin me qindra mijë shqiptarë. Pra u pa se gjitha këto parti së bashku që kanë fituar deputet, nuk përfaqësojnë as 40 për qind të votuesve dhe se Shqipërinë e drejton vullneti politik i 20 për qind të shqiptarëve.

Andaj pa zërin e mërgatës, zgjedhjet në Shqipëri bëhen të pakuptimta e të rrejshme. Njësoj siç është e rrejshme edhe ftesa e Piktorit drejtuar PD-së për bashkëpunim, e cila i ngjanë orvatjes së hajdutit t’i legalizojë parat e vjedhur.  Pra me këtë ftesë ai tenton ta legalizojë krimin e vet zgjedhorë.

Dhe këto zgjedhje mund të jenë paralajmërim se gjatë mandatit të tretë të saj, ‘Rilindja’ do vazhdojë që suksesshëm t’i realizojë projektet e veta nga e shkuara: nxitjen e grindjeve brendashqiptare, shpopullimin e vendit, largimin e Shqipërisë nga Kosova , defaktorizimin e mëtejmë të shqiptarëve në Ballkan dhe përkrahjen e projekteve serbe. 

 Këto zgjedhje shpërfaqën edhe më qartë se  “Rilindja” është aleancë ku çdo gjë funksion sipas mendësisë Enveriste – të gjithë për partinë e udhëheqësin e saj, e askush për shtetin, për dallim nga PD-ja e cila nuk është pastruar nga ata që çdo gjë e duan për vete, duke mos i lënë asgjë partisë. 

 Ndërkohë duhet pranuar se “Rilindja” është punëtori që e harxhon lëndën e parë të quajtur Shqipëri, për të prodhuar gënjeshtra e zhurmë, që do e shlyejnë kufirin mes të vërtetën dhe të rrejshmen për mëmëdheun, që do e mbulojnë zërin e të vërtetës për çdo mëkat e krim që bëjnë drejtuesit e sajë.

Dhe duhet thënë se Enveri mbahej në pushtet duke i vrarë armiqtë e duke i kontrolluar të vërtetat që do ia thotë popullit, ndërkaq “Rilindësit” e sundojnë Shqipërinë duke i heshtur kundërshtarët politik dhe duke e shpopulluar vendin.

Kështu që ajo që i bënë thuajse të njëjtë Partinë e dikurshme të Punës dhe “Rilindjes” është se shteti i shërben partisë, e jo partia shtetit dhe se patriotizmi e atdhedashuria, maten nëpërmjet asaj sa i shërben partisë, e jo vendit e popullit tënd.

 

 

© SYRI.net

Lexo edhe

Komentet

MANI,USA.01/05/2021 01:28

HEU, BASHKËPUNIMI I PD-SË ME RAMËN KRYETAR I PS-SË DO TË ISHTE LEGALIZIMI I
KRIMIT ZGJEDHOR; EU, VRAZHDËTRUNDIMI I PD-SË ME DRAMËN SI FRYERFARË I PS-SË, DO TË KISHTE FERRBALIZIMI I SHFRIMIT DREDHOR!!KËSO MARRËVESHJE PRAPA
SHPINES POPULLKOMBIT, PËSO VARRËRESHJE TË TRAPA SHKINËS RROKULKORBIT!!
PARTRIA SOCIALISTE ËSHTË PJELLË E DIKTATURËS KOMUNISTE SERBO JUGOSLLAVE
TRADHËTIA FERRCIAPISTE RESHTË SHTJELLË FRIKASKURRËS RROKURPISTE VERBO
TUGOSHKAVE! SHTETI DHE POPULLI PUNOJNË DHE MUNDOJNË PËR PARTINË; AHIII O
RROKULLI I SHKRETI TUNDOJNË QË GUXOJNË,PËR TRADHËTINË MBARË SHQIPTARE!
ME DIKTATURË RUSO SERBO GREKO JUGOSLLAVE,NUK MUND TË KETË DEMOKRACI;
NË FRIKASKURRË PUSO VËRBO FERRKO TUGOSHKAVE,U TUND VETË DEMONKRACI!
QELLIMI I DIKTATURËS SLLAVOKOMUNISTE ËSHTË QË TA PËRZEN TERË POPULLATËN
TË NGRATËN,NË MERGIM PA KTHIM;THELLIMI FRIKASKURRËS SHKAVORROKUR PISTE
QË TA SHTERRZEN VRER RROPULLNGRATËN SHQIPTARINË;OUH,SHKRIPKAVRRINË!.
SA MË SHUMË QË SHKATRROHEJ DHE SHPARTALLOHEJ,MBARË SHQIPTARIA,AQ MË
SHUMË,MORE LLUMË,ISHE,BISHE;DEKOROHEJ SERVILI,DEBILI, STERILI,RUSO SERBO
JUGOSLLAVË AHIII, PUSO VËRBO TUGOSHKAVË?! T'FALA REFUGJAT LUFTË-MANI,USA.

Shto koment

Denonco