Qeverisje diktatorjale, me ‘keshilla mjekesore’

Qeverisje diktatorjale, me ‘keshilla mjekesore’

Nga Dr. Zekri Palushi (MD) - 03/04/2021

Manipulimi i mendjes njerezore eshte nje proces i mire-studjuar, dhe i perdorur prej shekujsh.

Nder protagonistet me te njohur ne kete fushe, ngelet Goebbels, (minister i Hitlerit per Propaganden), -qe mbahet mend per proklamacionet e tij fame-keqe si: -Nqs e arrini te bindni popullin se po i kercnon nje ‘Rrezik ‘, atehere ato do te bajne c’far te doni ju. (‘if you make people believe in the threat of an enemy, they’ll do your bidding’). -Apo, ‘Nqs nje genjeshter perseritet mjaft shpesh, kjo bahet e vertete’. (‘if you repeat a lie often enough it becomes the truth’).

Per ne, njerezit qe kemi jetue ne Shqiperi,-gjate te pushtimit komunist, -proklamacionet e Goebbles-it, tinglloje shume familjare. Luta kunfer armiqve imagjinar, ka vazhduar per gjate 50 vjetve.

Siq po shihet, -qe nga dita e pare e shpalljes se ksaj pandemie, shume nga politikanet e diteve te sotme,-zellshem po praktikojne disa nga kto proklamacione, -sigurish ‘ne emer te mbrojtjes se popullit nga COVID-i’.

Ndonse politikanet e sodit jane ma t’sofistikuar, -frika prap-se-prap ngelet arma me e perzgjedhur e tyre. Me nje armik te pa-dukshem, -(si COVID-i jone), -po tmerrohet gjithe njerezimi.

Siq dime, qe kur rasti i pare, i diagnostikuar me COVID-19, jashte Kines, -bota fatkeqesisht, eshte qeverisur nga ‘Kshilla (anti) Mjekesore’.

C’do aspect, gjithmone ne ndryshim, -I ksaj pandemie, ashte kontrollue me shume kujdes, nga Organizata Botrore e Shendetesise (OBSH), ne bashkpunim me agjensite e medha Shtetrore Mjeksore, dhe Media.

Quditerisht, -kto ‘Kshilla Mjekesore’, -te dhena per te njejten pandemi, dhe t’njetin virus, -kane qene te ndryshme, ne shtete te ndryshme, -ne mbeshtetje te rrethanave politike, dhe oreksit te politikanve!

Kto ndryshime, dhe masa drastike, te pa-llogjikeshme e t’pa-justifikueshme nga shkencat mjekesore, jane kundershtuar me force nga personalitete te mirefillta te Shkences Mjekesore Botrore.

Gjate gjithe vitit qe shkoj, ne kemi pare me dhjetra-e-mijra doktorre, eksperta mjekesore dhe punonjes/kerkues te ndryshem shkencore qe kane kritiku me force, e kundershtu publikisht keq-drejtimin dhe keq-trajtimin e ksaj pandemie, -duke sjelle ne pah, edhe shume kontradita, e konflikte interesash te ktyre agjensive me Industrine Farmaceutike.

Mbi 52.000 profesional mjekesore, qe perfaqesojne disa nga shkollat ma t’mira mjekesore, dhe institute studimesh shkencore, -tashma ne shenje proteste kundra strategjive dhe veprimeve te tjera zyrtare, me efekte te pa-deshirueshme ne shendetin fizik dhe mental te femijve, dhe qytetarve, - me 4 Tetor 2020, ne Great Barrington te Massachusetts, te Amerikes, kane firmosur nje deklarate, te quajtur ‘the Great Barrington Declaration’ [https://tinyrl.com/y5fwzlqj].

Te tjere dissident mjekesor, - jane duke na paralajmeruar se:

-Numrimi zyrtar i vdekjeve, -vecanerisht ne Amerike dhe Angli, jane masivisht te ekzagjeruara. Psh, ne USA, ne vitin 2018, gjate 365 diteve kane vdekur 2.839.205 njerez (pra rreth mbi 7.778 vdekje ne dite); ndersa ne vitin 2020, gjate 317 diteve, kan vdekur 2.465.323 njerez, (rreth 7.777 vdekje ne dite).

Ne Angli vdesin c’do dite, rreth 1.700 njerez. Vetem nga gripi vdesin c’do vit mesatarisht 17.000 Anglez.

Ne Australi, -vjet nga Marsi ne Korrik, -pra gjate 155 diteve, kan vdekur prej shkaqeve te ndryshme, 68.000 njerez –(pra 440 vdekje ne dite), -ndersa gjate 450 diteve te pandemise, kan vdekur nga COVID-19, -vetem 909 njerez.

-Ne Shqiperi vdesin c’do vit, nga semundje te ndryshme, mesatarisht 20-21.000 njerez. Ndersa numri i vdekjeve nga COVID-19, -te rregjistruara ne Worldometr, jane 2.235.

Te mos harrojme se c’do vit vdesin ne bote nga semundje te ndryshme, 56-60 milion njerez, -ndersa nga COVID-19, deri me sot, 1 Prill 2021, jane rraportuar 2.81milion raste vdekjesh.

Shume eshte folur edhe per keq-kalkulime te vdekjeve, te lidhura direkt me COVID-19, -nderto po permendi ate te Universitetit Mjekesore ‘Johns Hopkins’ -ne Baltimore, qe ka analizu statistikat e vdekjeve, ne vitet e meparshme, duke i krahasuar ato, me vdekjet e rregjistruara, me shkaketar COVID-19. -Ata vune re se numri I vdekjeve nga shkaqe te ndryshme, gjate kesaj pandemie, ishte shume here ma i ulet se sa numri I vdekjeve nga COVID-19,-duke ardhe ne nje konkluzion teper llogjik se, te pothujse te gjitha vdekjet ishin rregjistruar si vdekje covid-jane.

Kjo mos-perputhje e pa-llogjikeshme e shkaktarve te vdekjeve, nuk eshte vetem nje fenomen Amerikan, - kjo ka ndodhur, ne te gjith boten.

E pa-llogjikshem eshte edhe renja e numrit te diagnostikuarve me gripin sezonal, -qe n’krahasim me 2019, ka ra 98%!

Kjo discordance e pa-llogjikshme mund te ‘justifikohet’ vetem me mbeshtetjen e diagnozave, me nje test te pa-pershtatshem, sic eshte rasti i testeve PCR. (Polymerase Chain Reaction), - qe njihen si ‘Tampone Naso-faringeale’

Te ndalemi pak ne kete test.

Shpiksi i ketij testi, Dr. Kary Mullis, qe vdiq pa-pritmas, ne Gusht te vitit qe shkoj, ka thane se ‘ky test nuk ishte ba per diagnostikimin e asnje prej semundjeve infective,…’

Edhe specialist te tjere, te ksaj fushe thone se, mbeshtetja e diagnostikimit te COVID-19, ne testin PCR, eshte nje korrupsion i perdorur si nje instrument denimi dhe vuajtjesh.

Ka edhe shume shpjegime teknike, te metejshme, ne lidhje me ciklet e amplifikimit te ktij testi, qe une s’po i diskutoj, -por ju baj thirrje, dhe i inkurajoj, te gjitha laboratoret qe perdorin testimet me PCR, - ti shpjegojne kto teste, -e te jene transparent, ne lidhje me aftesite diagnostikuese te tij.

Megjithate, bazuar ne kto teste,-siq shifet te pa-pershtateshme, - deri me daten 29 mars 2021, jane diagnostikuar ne te gjithe boten 127.762.560 raste me COVID-19, dhe prej tyre kane vdekur 2.795.870. Ndersa,- c’do vit ne bote vdesin 56-60 milion njerez.

Fatmiresisht, shume shtete te botes, po arrijne te kuptojne fallcitetin e ketij testi, -psh., nje gjykate apeli ne Portugali, ka arritur ne konkluzionin se testi PCR, nuk asht i besueshem per te diagnoztikuar nje infeksion covid-jan, -dhe ne baze te ktij vendimi, c’do lloj karantine me force, e bazuar ne pozitivitetin e ketij testi, mud te jete illegal.

Nderkohe, e shoh teper te rendesishme qe te percjelli tek koleget e mij, -vecanerisht doktorret Shqipetar, nje mesazh shume te rendesishem, qe eshte: ‘Njerezit po vdesin me se shumti nga nje mjekim i gabuar, dhe jo ne kohe, -se sa nga COVID-19’.

Prandaj te perqendrohemi ne PROFILAKSINE dhe MJEKIMIN e ksaj viroze,-por me ilacet qe na ofroje personalitete te mirefillta mjekesore,- te cilet une i kam studjuar me shume kujdes, dhe jam ne current te vazhdueshem, te zhvillimeve e reja, t’ksaj fushe.

Ne te njejten kohe, - inkurajoj te gjith lexuesit e ktij shkrimi qe ta kerkojne vete kte mjekim, ne farmacite e tyre, e ti mbajne ne GADISHMERI, per ti perdorur menjehere, sapo t’ju shfaqen shenjat e para, -qe ma kryesoret jane: temperature, kolle te thate, dhe lodhje,- apo shenja ma pak te rralla, siq jane: -djegie gryke, dhimbje trupore, diare, conjuktivit, dhimbje koke, humbje te shijes apo te nuhatjes, -ndersa shenja shume serioze jane: -veshtersi ne frymemarrje, apo frymemarrje te shkuta, dhimbje apo presion ne gjoks, humbje te te folurit, apo te levizjeve.

Kto shenja, zakonisht shfaqen 5-6 dite, pas kontaktit me nje te infektuar.

Nuk po zgjatem me studimet e shumta mjekesore, ne favor te rrezultateve te larta te perdorimit te ktij mjekimi qe konsiston ne perdorimin e Protokollit te HYDROXYCHLOROQUIN-es, dhe Protocollit te IVERMECTIN-es.

Ja vlen qe para se ti permbledhi kto protokolle, t’ju tregoj se, Amerika qe se rrekomandon kete mjekim, -zen vendin e 11 ne bote per numrin e vdekjeve, ndersa India dhe Bangladeshi qe e kane perdorur qysh heret, kete mjekim, -perkatesisht zene vendet e 103, dhe 128, te vdekjeve ne bote.

Pra, le ti permbledhim kto protokolle:

Protokolli i HYDROXYCHLOROQUINES, -qe vazhdohet per 5-10 dite:

1-Hydoxychloroquine (plaquenil) 200 mg- 1 tablet, c’do 12 ore.

2-Doxycycline, 100mg- 1 tablet, c’do 12 ore.

3-Zinc, - 1 tablet, c’do dite.

4-Vit D3, -1 capsule, c’do dite.

5-Vitamin C,- 2 tableta, 3 here ne dite.

*PER QELLIME PROFILAKTIKE,-sidomos te Personelit Mjekesore, -jepen njeheresh, 2 tableta, (400mg), c’do jave.

Protocolli i IVERMECTIN-es eshte:

-Ivermectin, (stromectol) 3mg, -merren 4 tableta, (12mg), jeheresh, esull ne mengjez, -c’do dite, per 5 dite rrjesht.

1-Zithromax 500 mg, -c’do dite, per 5 dite, ose

2-Doxycycline 100 mg, -fillohet me marrjen e menjehereshme te 2 tabletave, -pastaj vazhdohet me 1 tablet, c’do 12 ore, -per 10 dite.

3-Zinc, 1 tablet c’do dite, per 10 dite.

4-Vitamine C 250mg, -2 tableta, 3 here ne dite, per 10 dite.

5-Vitamine D3, - 1 capsule, c’do dite, per 10 dite.

*Per qellime profilaktike, -sidomos ne personelin mjekesor jepen:

-IVERMECTIN 12mg (nje doze),-c’do 14 dite

-DOXYCYCLINE-100mg, nje here ne dite per 4 dite,-c’do 14 dite.

-ZINC 50mg, nje here ne dite per 4 dite, -per 14 dite

-Vitamin D3, nje ne jave.

Nuk po flas per mekanizmin e veprimit, dhe veprimin sinergjik te ktyre ilaceve, -por THEKSOJ se sejcili prej ktyre mjekimeve,-si me Hydroxychloroquine, apo Ivermectine, jane MJAFT te SIGURTA, dhe EFEKTIVE,-nese perdoren ne kohe,-me shfaqjen e shenjave te para te nje infeksioni viral (shenja gripale), -po keshtu, -siq thame, jane shume efektive per ti perdorur edhe si profilaksi.

Me te gjitha studimet shkencore, dhe faktet mbeshtetes, per perdorimin e ktyre protokolleve, qe shpetojne jete njerezish, -si qeveria Amerikane, -ashtu dhe shume qeveri te tjera, -jo vetem qe s’I rrekomandojne, -por I censurojne dhe pergenjeshtrojne ato.

Por tashma dihet se, pa asnje mjekim, -ne pritje te vaksinimeve, COVID-19, ka kohe te mjaftueshme, per te hyre ne qelizat tona trupore, ku edhe shumezohet me shpejtesi,-pra qellimi I ktij mjekimi, sipas protocolleve te permendura, -eshte qe te STOPOJE sa me heret kete shumezim, e si rrjedhoje, te SHPETOJ JETE NJEREZISH.

Shume gjera, ne lidhje me COVID-19, jane te pa-kuptushme, dhe enigmatike, - si, perdorimi I nje testi te pa-pershtatshem per diagnostikimin e tij, manipulimi I numrit te vdekjeve, masat drastike te jashtzakonisht, te tipit diktatorjal,….., dhe mbi te gjitha CENSURIZIMI I SHKENCETARVE dhe MJEKIMIT !!!!

Tash, politikanet jane duke folur shume, rreth mutacioneve te ktij virusi, -gje qe eshte e vertete, -por kjo s’eshte nje fenomen i ri, -te gjith viruset pasojne mutacione/ndryshime t’vazhdueshme, -kte e dine edhe politikanet, -megjithate ato po e cfrytezojne kete fenomen natyral, -jo per te edukuar popullin, por per te intensifikuar friken, -e per me teper, -duke i paraqitur kto mutacione si ‘ma t’rrezikshme’, -ato shpresojne se njerezit do te harrojne COVID-in Kinez, -nje emer qe shqeteson dhe ofendon tej-mase, Partine Komuniste te Kines.

Ne kurr s’duhet te harrojme se ne 100 vjetorin e saje, (1917-2017),- Murtaja Komuniste, ka festuar vrasjet ma c’njerezore, te mbi 100 milion viktimave te pa-fajshme,-nderto edhe Shqipetar, -megjithate, ato prap-se-prap jane gjalle, dhe ne perpjekje t’vazhdueshme per te marre boten.

Perfundoj duke ju kujtuar se gjate ksaj pandemie, -asnje nga politikanet, apo qeveritaret, s’ka humbur nje cent nga rrogat e tyre, -ndersa, njerezit po humbin gjithcka, perfshire edhe Lirine e Demokracine.

Le te lutemi qe ne nje dite shume te afert, -aktoret e ksaj skene dramatike botrore, te vet-diskretitohen,- me shprese se s’do te jete teper vone, -kur , EKONOMIA, Te ARDHURAT e njerezve, LIRIA, DEMOKRACIA, dhe SOVRANITETI, nuk do te jene ma.

© SYRI.net

Lexo edhe

Komentet

Lek06/04/2021 09:27

Nje grup forcash te erreta po komplotojne kunder gjithe botes duke zhduk lirite e te drejtat njerezore duke vendos mbi fatin e miliona njerezve ne bote me qellim per ti kontrolluar per gjjithqka. Ata adhurues te djallit jane futur ne te gjithe sektoret e shteteve me qellim shkaterrmin e njerezimit nje nga keto vepra te tyre eshte dhe vaksina qe ka si qellim eleminimin e moshave te vjetra.Ata nepermjet panikut per virusin dhe gjerave te tjera tentojne te kufizojne te drejtat e njerezve ne mbare globin nderkohe qe kerkojne liri dhe te drejta per njerezit qe jane te shthurur ne moral dhe per te pafete si per te drejtat e homoseksualeve te drejten e abortit legalizimin e droges e prostitucionit te drejten e divorcit dhe bashkejeteses pa martese e te tjera.Ky grup kriminal eshte i fshehte dhe shume i rrezikshem synon te nxise menjemadhesine arrogancen vetekenaqesine urrejtjen e njerezve ndaj njeri tjetrit.Keta duke vene veten ne rolin e Zotit e rivalizojne Ate duke e fyer Zotin dhe duke ndjelle zemerimin e Tij.Ata kane perhapur infeksionin e imoralitetit ne kater anet e botes duke vendosur ligjet e imoralitetit ne shume shtete te botes por kane harruar diçka, se Zoti ekziston pavaresisht se duan apo nuk duan ata dhe nje dite do ti ndeshkoje per veprat e liga qe bejne. Udheheqesit e botes qe u binden atyre e bejne veten bashkefajtore ne krim,mjjere ata kur ta kuptojne do te jene te humbur.

Lek06/04/2021 09:08

Nje grup forcash te erreta po komplotojne kunder gjithe botes duke zhduk lirite e te drejtat njerezore duke vendos mbi fatin e miliona njerezve ne bote me qellim per ti kontrolluar per gjjithqka. Ata adhurues te djallit jane futur ne te gjithe sektoret e shteteve me qellim shkaterrmin e njerezimit nje nga keto vepra te tyre eshte dhe vaksinaqe ka si qellim eleminimin e moshave te vjetra.Ata nepermjet panikut per virusin dhe gjerave te tjera tentojne te kufizojne te drejtat e njerezve ne mbare globin nderkohe qe kerkojne liri dhe te drejta per njerezit qe jane te shthurur ne moral dhe per te pafete si per te drejtat e homoseksualeve te drejten e abortit legalizimin e droges e prostitucionit te drejten e divorcit dhe bashkejeteses pa martese e te tjera.Ky grup kriminal eshte i fshehte dhe shume i rrezikshem synon te nxise menjemadhesine arrogancen vetekenaqesine urrejtjen e njerezve ndaj njeri tjetrit.Keta duke vene veten ne rolin e Zotit e rivalizojne Ate duke e fyer Zotin dhe duke ndjelle zemerimin e Tij.Ata kane perhapur infeksionin e imoralitetit ne kater anet e botes duke vendosur ligjet e imoralitetit ne shume shtete te botes por kane harruar diçka, se Zoti ekziston pavaresisht se duan apo nuk duan ata dhe nje dite do ti ndeshkoje per veprat e liga qe bejne. Udheheqesit e botes qe u binden atyre e bejne veten bashkefajtore ne krim,mjjere ata kur ta kuptojne do te jene te humbur.

MANI,USA.05/04/2021 07:04

QEVERISJA DIKTATORIALE ME KËSHILLA MJEKSORE; NEVERISJA FRIKA MORTALE MË
KËRRSHTILA VDEKJEHORE! PËRJETIME,QJERRJEKRIME; DRAMA TRAGJEDIE; GJAMA
PRAGJEGRIE; DIKTATURË PAS DIKTATURË; FRIKASKURRË QAS FRIKASKURRË; O,NGA
PARTIA, ZU NGA TRADHTIA! VRASJE PËR SËGJALLI; PLASJE Q'NA KALLI; TIM E FLAKË,
KRIME MOJ PLAKË;MOJ FLAKADANË,GJËR MAJE QIELLI; OJ DARDANË,NDËR RRMAJE
DIELLI; VUAJTJE, VUJATJE, NA RANË SHTATË LËKURA; SHUAJTJE, SHUAJTJA, NA LANË
ZHVATË FËRRKURA!! POPULL NËN TRAUMA PSIKIKE; RROKULL ZËN VRAGKUMA OUUH
PIKFIKE; DUHEJ KËSHILLA MJEKSORE DHE,ILAQE SHËRIMI; DRUHEJ KËRRSHTILLA OR
HJEKZORE, VDEKSORE, NE SI PAQE SHPËRBLIMI! SHERIMI I SHUAJTJES- SHBËRBLIMI
I VUJATJES; NA FRIKA FRIKASHOGU-NGA PSIKA PSIKALOGU!!. TË FALA NGA MANI,USA.

Shto koment

Denonco