Krishtlindjet dhe Antikrishti i Shqipërisë!

Krishtlindjet dhe Antikrishti i Shqipërisë!

Nga Sali Berisha - 25/12/2020

Këtë vit, Krishtlindjet u kremtuan në kushtet e një pandemie, e cila njëlloj si një diktaturë, ka dhunuar jetën, shëndetin dhe liritë e dhjetëra miliona qytetarëve në mbarë botën dhe në Shqipëri. Por, besimtarët e krishterë shqiptarë dhe miqtë e tyre të besimeve të tjera, i festuan këto Krishtlindje, përveçse në kushtet e pandemisë, edhe nën regjimin e një Antikrishti të vërtetë.

Ky bir mëkati, natën më të shumëpritur nga besimtarët e krishterë zuri për vete me orë të tëra, ekranet televizive, me trillime, gënjeshtra dhe mashtrime, për të shpëlarë krimet e veta dhe të të atit të tij xhelat, në vend që ato t’i kushtonin ato orë lindjes së Krishtit Mbret, profetit të të gjitha besimeve të mëdha të njerëzimit, ngjarjes më të madhe në historinë e qytetërimit perëndimor.

Edvin Kristaq Rama, si një Antikrisht i gjallë, në instinktin e tij atëror të urrejtjes së besimeve fetare, zgjodhi pikërisht natën e Krishtlindjes për të vendosur ndalim qarkullimi kastile për të penguar zhvillimin e Meshës në orën e lindjes së Jezusit-Mbret.

Ky kriptopagan, që në vitet e pushtetit ka për Zot dhe Hyjni vetëm paranë, ndërkohë që ndërhyri në orën e bekuar të Meshës së Lindjes së Hyjit, mbajti të hapura gjithë natën pubet e Arben Malavitës, miqve dhe pagatorëve të tij në mbarë vendin.

Në këto Krishtlindje, njëlloj si 42 vjet më parë, është aktuale thirrja e Papa Gjon Palit të Dytë - tani Shenjti Gjon Pali i Dytë, në Homelinë e Meshës së Tij Inagurale: “Be not afraid” (Mos u trembni)!

Prandaj dhe ju ftoj të tejkalojmë çdo frikë dhe të ngrihemi në lartësinë e guximit tonë dhe të shporrim më 25 prill, Antikrishtin shqiptar, Edvin Kristaq Hajdutin, pushteti i paligjshëm i të cilit është ngritur mbi dhunimin e votës, drogën dhe krimin.

 

© SYRI.net

Lexo edhe

Komentet

Selman Dervishi-Mani,USA.poet25/12/2020 16:36

HEU,DJALL BIR DJALLI,EU,KALLË NXIR KALLI;TË GJITHË ENGJUJTË I PËRKULËN ZOTIT,
VEÇ GJITHË DREQVRUJTË THERRCRULËN SQOTIT;DUKE BËRË OPOZITË MADHËRISË;
KUKE NGRER KOMPOZITË ARBËRISË,ALBANISË;OUH,PELLAZGO ILIRO SHQIPTARISË;
ËËËH,VËLLAZËRO RIHIRO SHKRIPKAKRIZMIT;SIÇ NA ISHTE,NJË ANTI SHQIPTAR VDIÇ,
KISHTE ZIJE ANTI SHTIPZVARRË;NGA DJALLI DJALLËZUAR,NA KALLI PRALLËZUAR;O,
DUKE IA VËRBUAR DY SYTË,DUKE IA SHURDHUAR DY VESHËT;KUKE IA SHËMTUAR
FY MBYTË,KUKE IA KURTHUAR SY SHESHËT,SY NDESHËT;A,NË VATRËN SHQIPTARË
Q'SHITI,SHQITI,TERË TROJET SHQIPTARE;Q'SHKITI,SHTIRTI,GJERBË PLOJET SHTIP-
ZARE;MES PRISHTINE SHQIPTARE,STRES PRISHGRINE SHKRIPZARE;PARLAMENTI I
DJALLËZIMIT,TRALARENDI I SHKALLËZIMIT,PRRALLËZIMIT;O,KY DJALL BIR DJALLI,SY
KALL NXIR SHPALLI;VENDOSIN TERË ATA,PËR HATA;A,KUSH SHTIRREJ MË DJALL SE
DJALLI;HARBUSH TË NXIRREJ,QË KALL GRIR STRALLI;KUSH TRADHËTO'BABË NËNË
KUSH PRAPTO'SHKABË GJENË;KUSH SHKEL GJAKUN E KOMBIT TË VETË,KUSH NGEL
PRAGUTN E KOMBIT Q'TERTË;PËR MOS TË NA PRISHË,ANTI SHQIPTARIZMIN,QË SOS
TË NA TRISHË,ANTI SHKRIPKAKRIZMIN;PËR MOS ZBULUAR,TERË SOS NGULMUAR,AH
PËR PLANE,KLANE,TË ÇFARROSJES,ÇRRANOSJES TOTALË,GLOBALË,MASAKRAT ORE
KASAPRAT;MË GJENOCIDALË,ETNOCIDALË;GJËR HOLOKAUSTET HITLERIANE,RROLO-
MAMUZDET MILLOSHEVIÇIANE,STALINIANE;PËR FRIGË,TERË SHTRIGË,RIDESHTIMIT,
RISHPETIMIT;RIGJALLËJES SË KRISHTIT,O,PRISHPALLJES PRISHTIT;AH,TANI LIKUDIMI
SATANIT PIKUKRIMI;M'KRISMA KRISMË,QE SHKIZMA SHKIZMË;PARLAMENT DJALLZIMI,
TRALAREND SHKALLZIMI;DUKE VRARË O,DUKE QARË;KUKE ZVARRË,KUKE SHKARRË;
TË VDEKUR TRANSPORTUAR,ZË THEKUR,STEPUR,TRANSKORBUAR;QË SHPALLIN SHI
ANTI SERBEZË DHE,SI ANTI SHQIPTARË;ANTI PËRBREZË,ANTIZGRIPZVARRË;A,GJËJA
DUKE VARROSUR,PREJA KUKE SHKATRROSUR;NË VARRET E TRADHËTARE,ZJARRET
BARËBARË;KULUBI I DJALLËZIVE;ZUR UDBI I SHKALLËGRIVE;AH MBAJTËN,VRAJTJËN,
QAJTËN,SHAJTJËN;EDHE I THANË,LANË;TI TRADHTAR,BARBAR,TERRORIST,FERROR-
PIST;KUNDËR TERË NJERËZIMIT,THUNDËR TERË NDJERËZIMIT,ANTI PRISHT,PRISHTE-
NIZMIT;AUH,ANTI KRISHT,KRISHTENIZMIT;O,ANTI KRISHT,I KRISHTENIZMIT! MANI,USA.

Shto koment

Denonco