Shqipëria e ka pru punën deri aty sa shtetin duhet ta mbrosh nga pushteti!

Shqipëria e ka pru punën deri aty sa shtetin duhet ta mbrosh nga pushteti!

Nga Kim Mehmeti - 26/02/2020

Shqipërinë e rrezikon mortaja e ‘Rilindjes’ së Piktorit e jo koronavirusi, ‘Shqipëritë’ tona janë të mbuluara nga mbeturinat që i hedhim çdokund, si dhe nga pisllëku dhe plehu politik.

Shqipëria e ka pru punën deri aty sa shtetin duhet ta mbrosh nga pushteti, gjë që u ndodh vendeve të marra peng nga strukturat kriminale.

Dhe ato shtete janë pronë e regjimit e jo e popullit. Shqipëria prej moti është bërë pronë e ‘Rilindjes’ së Piktorit, ndërkaq shqiptarët në të janë si pengje të rrezikuar, që më kot presin shpëtim nga vendet e Perëndimit.

Problemi më i madh i politikanëve të llojit të Presidentit të Serbisë është se ata mundohen ta pajtojnë të shkuarën e vet kriminale me të sotmen e burrështetasit ‘paqendërtues’. Dhe këtë atyre ua mundësojnë ‘vëllezërit’ burrështetas shqiptarë të llojit të Piktorit dhe të Presidentit të Kosovës!

Politikanët tanë shtetrrënues kanë përkrahjen edhe të akademikëve të majmur në grazhdet e gjitha regjimeve, ata që thonë se Shqipërinë nuk e rrezikojnë burrështetasit zhvatës e hajdut, por gazetarët dhe ne që e kritikojmë Piktorin?!

© SYRI.net

Lexo edhe

Komentet

Selman Dervishi-Mani,USA.poet26/02/2020 20:17

HEU.SHTETIN TA MBROSH NGA PUSHTETI;EU,SHKRETI TA SHTROSH NGA KUSHVETI!
DY KAPO,KISHE PRESIDENT;TY VRAPO ISHE,BISHE,FERRZITRENT;NJERI NË KREMLIN,
A,TJETRI NË UASHINGTON;DJERI E TREMBGRIN A,PJETRI NË KARRSHIDRON;DUKE U
OFRUAR MARRËVESHJE MISTERË;VARRËRESHJE KRIZERË;SHITJE,QITJE;KONTRATA
TË MBSHEHTA;DROZHVATA TË BEFTA;PA PYETUR SOVRAN,AS QEVERI,POPULLKOMB
MBARË KOMBËTARE,MBARË SHQIPTARË;POR,SIPAS NJË URTIE,TË URTË POPULLORE
PRIQAS NJË UJDIE,TË BUTË RROKULLPRORE:NËSE FUTË KOKËN NGUSHTË,GJINDEJ
NONJË MIK,TË LIROJË,ÇLIROJË;POR,NËSE FUTË FJALËN NGUSHT;OU,MUND T'LIROJË
DHE,TË ÇLIROJË;VETËM,VETËM,DUKE FLAKUAR PËR TOKË,DUKE PAGUAR ME KOKË!"
MANI,USA.

kadriu26/02/2020 17:42

Nje mije komplimente per shkrimin! Ka mndje qe nndrijne; si e z, Mehmeti dhe mendje qe nxijne, si e kkk-se

kadriu26/02/2020 17:41

Nje mije komplimente per shkrimin! Ka mndje qe nndrijne si e z, Mehmeti dhe mendje qe nxijne, si e kkk-se

Shto koment

Denonco