Votuesit si vajzat, të shikojnë shoferin, se fëmijët nuk do kenë baba makinën

Votuesit si vajzat, të shikojnë shoferin, se fëmijët nuk do kenë baba makinën

Nga Kim Mehmeti - 11/12/2019

“Nëse vajzave duhet dhënë këshillën e njohur se, nuk duhet ta shikojnë makinën e shtrenjtë, por djalin që e drejton atë - ngaqë fëmijët nuk do i ngjajnë dhe nuk do e kenë baba veturën, por drejtuesin e saj - atëherë votuesit duhet këshilluar që të mos e shikojnë flamurin partiak, por flamurbartësin, ngaqë veprimet politike i përcakton koka e atij që e bart shtizën, e jo flamuri që valëvitet në të!” 

© SYRI.net

Lexo edhe

Komentet

Shto koment

Denonco