Mashtrimi i tretë i Edvin Kristaq Bllokimit!

Mashtrimi i tretë i Edvin Kristaq Bllokimit!

Nga Sali Berisha - 18/10/2019

Negociatat nuk u hapën as në vitin 2016, as në vitin 2017 dhe as në vitin 2018!

Por ajo që ndodhi për shkak të mosplotësimit të kushteve, ato u shtuan në 5 që ishin në vitin 2016, arritën në 7 në vitin 2018.

Edvin Bllokimi nuk plotësoi asnjërin prej kushteve, por deklaroi se negociatat u hapën.

Edvin Mashtrimi organizoi festën e hapjes së negociatave, por ato nuk u hapën! Përkundrazi Bundestagu rriti nga 7 në 9, “de facto” 10 kushte!

 

© SYRI.net

Lexo edhe

Komentet

Shto koment

Denonco