Jo ... Pi Pi Pi, po ... Pu Pu Pu!

Jo ... Pi Pi Pi, po ... Pu Pu Pu!

Nga Artan Fuga - 06/09/2019

PPP pra partneriteti privat publik është degradimi edhe i privates edhe i publikes, madje edhe i partneritetit midis tyre!

Privatja shkatërrohet nga publikja dhe publikja u shkatërrua nga privatja.

Eshtë futja e hundëve të shtetit te privati dhe futja e dorës të privatit te buxheti i shtetit, pra te lekët tona!

Eshtë degradimi i shanseve të barabarta dhe i lirisë së iniciativës private!

Eshtë degradimi i funksioneve të shtetit!

Shkatërrimi i demokracisë!

Ca teoricienë lëpirës e quajnë anglisht pi pi pi.

Hi hi hi

Hahahaha!

Cfarë pi pi pi ?

Eshtë pu pu pu!

Mbulo kokën me jorgan dhe thuaj në dreq të vejë gjithçka!

Ka mbaruar ky popull!

E rropën!

Në partneritet  

© SYRI.net

Lexo edhe

Komentet

ai08/09/2019 20:10

je duke i bere fresk o mjeshter. fol fol ose pirdh pirdh, hajde se ti do ja ulesh steken njerzve njelloje si rama

Shto koment

Denonco