Kalorësi i fytyrës së vrerosur

Kalorësi i fytyrës së vrerosur

Nga Ilir Demalia - 05/07/2019

Kryeministri Edi Rama paska shkruar një status me një kuotë të Aristotelit.

““Çdokush mund të inatoset – kjo është kollaj, por të inatosesh edhe me njeriun e duhur, edhe në masën e duhur, edhe në kohën e duhur, edhe në mënyrën e duhur, kjo jo, kjo nuk është e lehtë dhe jo çdokush e ka këtë fuqi.”

Unë po (sigurisht kuota nuk ka të bëj me mua!) përgjigjem po me Aristotelin:

“Të jeshë njeri I lirë dhe mos të pranosh çdo gjë që dëgjon si të vërtet. Të jeshë kritik duke u ngritur në atë çfarë beson.”

Shoku KM!

I inatosuri, i mllefosuri dhe I humburi nga fiqiri, jeni ju dhe vetëm ju me garnizonin e bandës së Rilindjes dhe krimit të pastrimit parasë nëpërmjet oligarkise kriminale.

Kjo sepse, as nuk mendoni më me mëndjen tuaj dhe aq më pak veproni me mëndjen tuaj. Kjo sepse, je I prangosur nga prangat e krimit që të mban në pushtet për krime të reja.

Kjo sepse, ashtu si Haxhi Qamili e quante flamurin kombëtar SORRA, dhe donte flamurin e Babës, ju po doni ta zëvëndësoni flamurin kombëtar me dum Sorosin babë!

Aq sa pati sukses Haxhi Qamili, po aq sukses do të keshë edhe ti me Sorosin babë, o Ramë Sorosi i Sorrës se Geroge-it!

Duke dashur të mbulosh krimet me krim, je bërë si “kalorësi fytyrës së vrerosur” që urren tërë dynjanë duke menduar se të gjithë ta kanë fajin ty dhe komplotojnë kundër teje, kurse ti je shenjt-an

Urrej dhe ngrihu kundër atyre që të kanë vënë prangat duke shitur jo vetëm shpirtin, por edhe interesat e popullit dhe të vendit tënd.

Je I mbaruar. Nuk ke shpëtim, rrugdalje.

Për ditë po zhytesh në fundin tënd të neveritshëm dhe të shëmtuar.

Nuk kishe nevoje!

Tironcit kanë një shprehje: - Tafmoja modhe të le pa gjo!

Tani i ke të gjitha, timon, tepsi, bashki, qeveri, parlament,gjykata, dogana, kazana, legena skizofrena, te gjithe rrotull teje sot!

Eksperienca na ka treguar se ky është fundi rrënimit të diktatorëve apo diktarucëve qesharak si ty, që duan Soros për babë e sorra në flamurin kombëtar.

Rrugë të mbarë në fundin tënd, O kalorësi fytyrës së vrerosur shoku KM!

Image

© SYRI.net

Lexo edhe

Komentet

Shto koment

Denonco