Pasi të shihni këtë FOTO, nuk do ti besoni vetes më

Pasi të shihni këtë FOTO, nuk do ti besoni vetes më

23:35, 11/09/2017

Iluzionet optike janë të mahnitshme. Ato mashtrojnë trurin tuaj dhe shtrembërojnë të vërtetën.

Përderisa iluzionet optike sfidojnë trurin tuaj, ato shpesh nuk kanë ndonjë shpjegim logjik.

Më poshtë mund ta shihni një iluzion optik interesant, i cili zhduket nëse e shikoni në mes dhe pa i kapsitur sytë.

Shikojeni atë:

Nëse fokusoheni në fotografi pa i lëvizur sytë ose kapsitur ata, ajo do të zhduket – nëse e shikoni në desktop efekti është edhe më i madh.

Image

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Miranda 13/09/2017 20:47

Wwwwooooowww

Shto koment