Ndërgjegjësimi mjedisor, krijohet aplikacion dinamik greenApes

Ndërgjegjësimi mjedisor, krijohet aplikacion dinamik greenApes

11:08, 21/02/2024
A+ Aa A-

Fondacioni Botëror i Qëndrueshmërisë (WSF) ka kënaqësinë të njoftojë një bashkëpunim me greenApes Srl SB, një korporatë B e certifikuar që ka qenë pioniere në eko-qëndrueshmërinë që nga themelimi i saj në 2012. Ky partneritet inovativ përfaqëson një hap të madh drejt një vizioni të përbashkët të promovimit qëndrueshmëri Jetesa e qëndrueshme dhe ndërgjegjësimi mjedisor globalisht.

GreenApes Srl SB, e njohur për misionin e saj me ndikim, ka zhvilluar një aplikacion dinamik për pajisjet mobile dhe ueb të quajtur greenApes. Ky aplikacion vepron si një katalizator për të inkurajuar njerëzit të adoptojnë sjellje eko-qëndrueshme, duke sjellë qëndrueshmërinë në qendër të jetës së tyre të përditshme. Duke përdorur teknikat e gamifikimit, stimujt shoqërorë dhe dinamikën e shpërblimit, greenApes certifikon veprime reale, duke krijuar një përvojë tërheqëse dhe zhytëse për përdoruesit në rrugën e tyre drejt një stili jetese më të qëndrueshme.

Një nismë e rëndësishme brenda aplikacionit greenApes është sfida e ardhshme “Snow Leopard”, e planifikuar për 16 shkurt. Kjo sfidë fton të gjithë përdoruesit e greenApes të kontribuojnë me pikë për blerjen e kamerave kurth të destinuara për monitorimin e leopardëve të borës në Mongoli.

Si një nxitje për të marrë pjesë, një kod i veçantë ftese - LEOPARDI2024 - është rezervuar për përdoruesit që i bashkohen këtij angazhimi mjedisor. Duke u regjistruar me kodin, përdoruesit do të marrin edhe 100 pikë të mirëseardhjes.

Lidhja për të shkarkuar aplikacionin shkarko aplikacionin.

Për të mësuar më shumë rreth sfidave me të cilat përballen macet e mëdha dhe përpjekjet e WSF për të mbrojtur dhe mbrojtur speciet e leopardit të borës, vizitoni Save the big macet.

greenApes Srl SB inkurajon një komunitet global të bashkohet në promovimin e praktikave të qëndrueshme përmes aplikacionit të tij, i disponueshëm falas në iOS, Android dhe Web. Aplikacioni integron pa probleme përmbajtjen edukative, stimujt sociale dhe dinamikën shpërblyese, duke e bërë atë një platformë të fuqishme dixhitale për qëndrueshmëri.

Në bashkëpunim me WSF, një segment jofitimprurës i Organizatës Botërore të Qëndrueshmërisë (WSO), greenApes është i përkushtuar të rrisë ndikimin e tij duke integruar iniciativat e edukimit mjedisor dhe të ruajtjes.

Fondacioni Botëror i Qëndrueshmërisë është në ballë të mbrojtjes dhe përmirësimit të mjedisit nëpërmjet praktikave të zhvillimit të qëndrueshëm. Me një rrjet global dhe një angazhim të fortë për rritjen e ndërgjegjësimit, WSF drejton projekte me ndikim të ruajtjes në mbarë botën. WSF i është përkushtuar përmirësimit të tokës, mbrojtjes së burimeve detare dhe tokësore dhe fushatave për të mbrojtur speciet e rrezikuara. Qasja e saj proaktive garanton një ndikim të plotë dhe të qëndrueshëm në mjedis.

WSF është e përfshirë në mënyrë aktive në nismat e ndërgjegjësimit të qytetarëve, duke ofruar materiale informative dhe duke mbështetur kompanitë në adoptimin e praktikave të qëndrueshme. Duke rritur ndërgjegjësimin, WSF ndihmon në krijimin e një komuniteti global të përkushtuar ndaj mbrojtjes së mjedisit dhe ky bashkëpunim i ri me greenApes është një nismë e mrekullueshme për ta ndihmuar atë të rritet.

Fondacioni është i përfshirë në mënyrë aktive në projekte të shumta të ruajtjes në mbarë botën dhe siguron një qasje bashkëpunuese dhe me ndikim ndaj përpjekjeve globale të ruajtjes.

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco