VIDEO/ Nëna surprizohet nga shpirti i djalit të saj të vdekur

VIDEO/ Nëna surprizohet nga shpirti i djalit të saj të vdekur

20:46, 19/05/2017

Një nënë e tre fëmijëve ka filmuar një fantazmë me kamerën e saj dhe ajo beson si kjo fantazmë është djali i saj i vdekur.

Mandy Baynham, 45-vjeçare ka thënë se: “unë kam qenë gjithmonë një person shpirtëror, por kurrë nuk kisha studiuar pasionin tim, unë mund të them se ai ishte një djalë i vogël dhe se ai është gjithmonë me mua kur lexoj, unë besoj se ai është djali që vjen të më vizitojë”.

“Fëmija quhej Danny dhe ishte fëmija ishte fëmija i një tjetër babait, si mund të themi ajo ishte dashuri e ndaluar për prindërit e mij, dhe kur e linda atë, prindërit e mi vendosën që unë mos ta rrisja atë, por ai të rritej në tjetër familje, kështu një ditë Danny ishte duke luajtur me top dhe atë e godet një kamion për vdekje, dhe ai tashmë herë pas herë vjen dhe më viziton”, përfundoi Mandy.

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Enxhi DANA20/05/2017 18:41

E cuditshme

Shto koment