‘A do e linit partnerin nëse shoqëria nuk e pëlqen?’, këto përgjigjie do ju habisin…

‘A do e linit partnerin nëse shoqëria nuk e pëlqen?’, këto përgjigjie do ju habisin…

13:14, 20/07/2020
A+ Aa A-

Një trajnere lidhjesh australiane krijoi një sondazh për pyetjen nëse publiku do ta linte partnerin në rast se shoqëria dhe familja nuk e pëlqejnë atë.

Për shumë njerëz reagimet e miqëve dhe familjes vareshin nga rrethanat dhe jo gjithmonë mund të besohen, por për të tjerë ata shohin aspekte të partnerit që vetë personi nuk i sheh.

‘Duhet të ketë patjetër një arsye pse ata nuk e pëlqejnë partnerin tim. Padyshim një tregues,’ tha një grua.

‘Ndonjëherë personat që të duan mund të shohin aspekte që ti nuk mundesh, sidomos nëse je në ‘flluckën e dashurisë’,’ tha një tjetër.

Një i tretë shtoi: ‘Jo, lidhja ime ka të bëjë vetëm me atë që unë vlerësoj dhe asnjë tjetër.’

‘Familja ka për detyrë ta pranojë partnerin tim, jo ta gjykojë atë,’ tha një tjetër.

 

© SYRI.net

Lexo edhe:

Tags

Komentet

Shto koment

Denonco