Puna më e keqe në botë/Ja ç’duhet të bëjnë këta punonjës çdo ditë

Puna më e keqe në botë/Ja ç’duhet të bëjnë këta punonjës çdo ditë

11:06, 12/07/2020

Këta pastruesë mund të kenë punën më të keqe në botë.

Ata janë të detyruar të notojnë në ujin që u arrin deri në qafë dhe që është i mbushur me plehra për të pastruar kanalet e Bangladeshit.

Foto të pabesueshme tregojnë se si ata pastrojnë një kanal në Savar, Dhaka.

Uji më parë ishte një kanal, para se të shndërrohej në një kosh gjigant plehrash. Male me qese të zeza, shishe plastike, mbështjellëse dhe mbetje shtëpiake kanë mbushur kanalin në Savar.

Pastruesit janë të detyruar të zhyten në ujërat e ndotur të kanalit për ta pastruar atë.

© SYRI.net

Lexo edhe:

Tags

Komentet

Shto koment

Denonco