VIDEO/Ritakimi prekës i vëllait dhe motrës që u braktisën që foshnja

VIDEO/Ritakimi prekës i vëllait dhe motrës që u braktisën që foshnja

09:52, 02/06/2020

Momenti prekës kur një vëlla dhe një motër, të cilët u braktisun të dy kur ishin foshnja nga mamaja e tyre, takohen më shumë se 50 vjet më vonë u shfaq në specialen e ITV 'Long Lost Family, Born without Trace'. 
David McBride, 58 vjeç, dhe Helen Ward, 52 vjeç, u gjetën në një qese identike, me 6 vjet diferencë ndërmjet dy ngjarjeve.
Ata janë fëmijët e një babai protestant dhe një nëne katolike në Irlandën e Veriut.
David dhe Helen shpjegojnë se prindërit e tyre nuk ishin të lirë të qëndronin me njëri-tjetrin për shkak të besimit të tyre fetar, i cili ishte një konflikt i vazhdueshëm në Irlandën e 50 viteve më parë.

© SYRI.net

Lexo edhe:

Tags

Komentet

Shto koment

Denonco