Pandemia shkatërron sektorin e turizmit në Tailandë, elefantët mund të ngordhin urie

Pandemia shkatërron sektorin e turizmit në Tailandë, elefantët mund të ngordhin urie

14:41, 31/03/2020

Të paushqyer dhe të lidhur me zinxhirë për orë të pafundta. Kështu pritet të jetë gjendja e elefantëve që përdoren në sektorin e turizmit në Tailandë.

Madje aktivistët paralajmërojnë se nëse gjërat nuk ndryshojnë ata do të ngordhin urie.

Jeta për elefantët ishte që para pandemisë e vështirë, pasi trajnoheshin me metoda brutale dhe

Kampet e elefantëve besojnë se nevojitet një skemë e menjëhershme për shpëtimin e tyre. Në rast të kundërt është e sigurt se ata do të ngordhin.

Situata është shumë e rënduar pasi aktivistët nuk kanë fondet e mjaftueshme për t’i shpëtuar.

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco