FOTO/ Vajza që fiton të ardhura duke u sjellë ‘si kukull’

FOTO/ Vajza që fiton të ardhura duke u sjellë ‘si kukull’

08:24, 12/12/2019

Njihuni me studenten e cila po shpenzon më shumë se 10 mijë $ në vit në mënyrë që ajo të mund të jetojë vërtet si një kukull e epokës Viktoriane.

Medora Ruiz, 22 vjeç, nga Sao Paolo, Brazil, u fiksua me veshjet, harqet dhe kapelat nga kukulla e saj e preferuar e fëmijërisë dhe tani ka filluar të jetojë si e tillë.

Studentja thotë se shpenzon më shumë se 10.000 $ në vit materiale ndihmëse, pajisje të ndryshme dhe udhëtime për të blerë artikuj për hobin e pazakontë.

Asaj mund t’i duhen deri në 3 orë për të përgatitur veshjen e frymëzuar të epokës Viktoriane deri në detaje përfshirë edhe tualtin të cilin po ashtu e përshtat me këtë epokë.

Veshja e çuditshme e Medorës tërheq shumë vëmendje, të huajt e shikojnë dhe i propozojnë oferta të ndryshme pasi është një opsion shumë i mirë për argëtimin e fëmijëve të tyre të cilët as nuk e dallojnë nëse bëhet fjalë për një kukull të vërtetë apo një njeri e madje mrekullohen kur e shikojnë ndaj edhe kjo vajzë e re shpërblehet për hobin e rrallë që ka dukë pasur edhe përfitim ekonomik prej tij.

Marrë nga: www.catersnews.com-Përgatiti: F.H, Syri.net

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco