Përse e premtja datë 13 është ters?

Përse e premtja datë 13 është ters?

13:09, 13/09/2019

Dita ka mbërritur më në fund është e premtja e 13-të, kështu që bëni mirë të tregoni kujdes. Pse e premtja e 13 shtatorit është kaq e pafat?

Dita e premte, 13 -të më në fund ka mbërritur këtë shtator 2019 dhe shumë do të presin fat të keq por nga vjen paragjykimi?

Frika nga numri 13 besohet të ketë filluar në Mesjetë, duke lindur nga frika e numrit të individëve të pranishëm në historinë e darkës së fundit dhe kryqëzimit të Jezu Krishtit në Biblën e krishterë.

Shumë besohet se janë për shkak të dishepullit të pabesë Judas Iscariot që ishte i ftuari i trembëdhjetë që u ul për darkën e fundit të Jezuit.

Disa shkrime gjithashtu besonin se dita e premte ishte e pafat në vetvete, duke e bërë atë të kombinuar me numrin 13 të ishte dyfish problematik.

Image

Marrë nga: mirror.co.uk-Përgatiti: F.H, Syri.net

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco