Imazhe që vërtetojnë se natyra e dominon planetin

Imazhe që vërtetojnë se natyra e dominon planetin

15:40, 11/09/2019

Ndonjëherë njeriu është i bindur se ai mund të mbizotërojë mbi gjithçka rreth tij. 

Është e vërtetë që historia na mëson se intelekti njerëzor, në të kaluarën dhe të tashmen e tij, ka arritur të evoluojë dhe të krijojë gjëra të pabesueshme që dikur ishin të paimagjinueshme, por fuqia e mjedisit dhe elementeve natyrore që e përbëjnë atë nuk mund dhe nuk do mundet kurrë të nënvlerësohet .

Fatkeqësisht, përkundrazi, kjo ndodh shpesh, dhe harrojmë se, në fund të fundit, drejtuesi kryesor i Planetit mbi të cilin gjendemi, është para së gjithash Natyra. 

Fotografitë që ju do të shihni qartë demonstrojnë këtë: ato janë ndërtesa, makina, objekte dhe situata në të cilat Nëna Natyrë ka arritur ta vëjë veten në dritë në mënyrë të dukshme. Argëtohuni dhe mahnituni teksa i shikoni:

Image

Image

Image

Image

Image

Image

ImageMarrë nga: curioctopus.it-Përgatiti: F.H, Syri.net

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco