Krijesa që nuk do besonim se ekzistonin nëse nuk do ishin në foto

Krijesa që nuk do besonim se ekzistonin nëse nuk do ishin në foto

15:33, 19/08/2019

Sipas shkencëtarëve, planeti ynë është shtëpia e rreth 8.7 milionë specieve bimore dhe shtazore ndërsa 86% e specieve të tokës dhe 91% e specieve të detit ende nuk janë zbuluar.

Është thjesht e mahnitshme që pas qindra viteve të studimeve biologjike vazhdojmë të kërkojmë dhe të gjejmë specie të reja të kafshëve, zogjve, insekteve dhe peshqve.

Disa nga këto krijesa duken aq unike sa është e vështirë të besosh se jetojmë në të njëjtin planet si ato.

Duket se natyra nuk do të ndalojë kurrë të sfidojë imagjinatën tonë dhe të na befasojë me krijimtarinë e saj!

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco