Emrat më të çuditshëm që prindërit kanë menduar për fëmijët

Emrat më të çuditshëm që prindërit kanë menduar për fëmijët

08:12, 11/07/2019

1. Brfxxccxxmnpcccclllmmnprxvclmnckssqlbb11116

E pa besueshme që po shkruajmë këtë gjë por po është e vërtetë ky emër i çuditshëm është zgjedhur për t’u vendosur nga prindërit për fëmijën e tyre.

2. Cianid

Një histori e tillë ndodhi në Uells kur një nënë u frymëzua dhe madje vendosi të quajë fëmijën e vet me lëndën vdekjeprurëse cianid. 

3. Prince William

Në Francë, dy prindër u ndaluan nga vendosja e këtij emri për djalin e tyre që me shumë mundësi do të kthehej në një burim talljesh për të tjerët dhe moshatarët.

4. III

Nga "III" ne jemi duke iu referuar numrave romak, të cilat në Zelandën e Re nuk lejohen.

5. Nutella

Emri u ndalua në Francë, përsëri, pasi një gjyqtar vendosi që dy prindër nuk mund të quanin vajzën e tyre me këtë emër pavarësisht dëshirës së tyre.

6. @

Ke$ha ha mund të ketë një simbol në emrin e saj, por, përsëri, ajo nuk ka lindur në Kinë, ku qeveria i ndaloi dy prindër të emërtonin djalin e tyre '@'.

7. Robocop

Polici i robotëve arriti të bëhet një frymëzim i keq për njerëzit aq sa disa filluan t’ju vendosin fëmijevë emra lidhur me këtë personazh

Marrë nga: mirror.co.uk-Përgatiti: F.H, Syri.net

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco