Koha e ekranit dhe shkollat, sa kohë në internet është mjaft për fëmijën?

Koha e ekranit dhe shkollat, sa kohë në internet është mjaft për fëmijën?

08:46, 17/06/2019

95% e mësuesve sot e përdorin teknologjinë në shkollë si një metodë mësimore dhe një mënyrë studimi edhe për vetë fëmijët e studentët.

Një vajzë e re tregon se në shkollë është e rëndësishme të përdorësh edhe teknologji sepse në libra mësohet thuajse përherë e njëjta gjë ndër breza.

Një ndër studiuesit shprehet se ne nuk mund të mësojmë kreativitetin përmes telefonit dhe një aplikacion nuk mjafton për të qenë kreativ.

Është e nevojshme dhe e domosdoshme që ne të përdorim vetë penelat, lapsat, furçat, librat.

Janë mjete dhe gjëra pa të cilat nuk mund të bëjmë.

Gjithashtu gazetarja ka intervistuar edhe disa njerëz në rrugë disa kalimtarë të cilët i pyet sesa orë mendojnë se studentët dhe të rinjtë duhet të shpenzojnë në internet dhe përgjigjet janë nga më të ndryshmet:

Marrë nga: bbc.com-Përgatiti: F.H, Syri.net

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco