FOTO/ Ky orë smart e kthen krahun tuaj në një ekran të mirëfilltë

FOTO/ Ky orë smart e kthen krahun tuaj në një ekran të mirëfilltë

14:09, 19/04/2019

Orat smart janë emocionuese në teori kush nuk ka ëndërruar që në një të ardhme të mund të kontrolloni emailin tuaj, të porosisni një pica dhe ti telefononi të gjithë nga dora juaj?

Në të vërtetë, megjithatë, orat smart të gjitha kanë dy probleme kontradiktore: ora është shumë e madhe dhe ekrani është shumë i vogël.

Tani, një dizajn nga Universiteti Carnegie Mellon po e kthen këtë pengesë në favorin tuaj.

Drejtoni shikimin tuaj mbi SkinTrack, prototipin më të fundit nga Grupi i Interpretimeve të Ardhshme të shkollës, i njohur edhe si FIG.

Në thelb, ata e kuptuan se e vetmja mënyrë për të bërë prekje më të madhe pa rritur madhësinë e orës do të ishte shtrirja e ekranit përtej orës. Pra, kjo është pikërisht ajo që ata bënë. Dora juaj bëhet me prekje një ekran i madh.

SkinTrack punon falë një sërë sensorësh të montuar në anën e saj.

Marrë nga:curiosity.com- Përgatiti F.H, SYRI.net

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco