Ja ç'i ndodhi 163 mijë targave të prishura

Ja ç'i ndodhi 163 mijë targave të prishura

08:36, 12/09/2019

Nga viti 2014 deri në 2018 në DRSHTRR Durrës ishin grumbulluar 163 mijë targa të dëmtuara, për skrap! Të palistuara, të paverifikuara e të paprera, mal llamarine! Ankandet patën dështuar, se asnjë subjekt nuk afrohej në atë gjendje!

DPSHTRR bëri brenda këtyre 8 muajve të vitit 2019 kontrollin dhe ambalazhimin konform Kodit Rrugor dhe i hoqi nga gjendja rifuxho 163 mijë targat, tashmë 30 ton skrap! Pas kësaj, u krye ankandi sipas ligjit dhe u shitën, ndërsa fitimi i shkoi DPSHTRR! 

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco