The Prosecution requests a 12-year prison sentence for former Interior Minister Saimir Tahiri

The Prosecution requests a 12-year prison sentence for former Interior Minister Saimir Tahiri

10:26, 10/09/2019

The Prosecution Office for Serious Crimes has requested a sentence of 12 years in prison for former Interior Minister Saimir Tahiri. Tahiri is accused of involvement in international drugs traffic.

Meanwhile, in the last session before summer vacations, the Court for Serious Crimes accepted Tahiri’s request for abbreviated trial, which means the former minister may benefit a reduction with 1/3 of the sentence. That made the Prosecution to request a prison sentence of eight years for Tahiri and the investigation is made based only on evidence gathered up to the day the request was granted.

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Ani10/09/2019 12:41

Pak i pasken dhene kv, pale i pasken pranu dhegjykimin e shkurtum bajges, nuk kam inat si individ sajen doti ngreja kapelen pote ishte njeri pa pozite doteme bahej qefi shum biles per dernimin, e urreje vetem qe kishte pozite te larte ne qeveri dhe i takonte maksimumi i dernimit pa asnjelehtesimin mete vogel pisit se bente si maria virgjeresha.

Ani10/09/2019 12:40

Pak i pasken dhene kv, pale i pasken pranu dhegjykimin e shkurtum bajges, nuk kam inat si individ sajen doti ngreja kapelen pote ishte njeri pa pozite doteme bahej qefi shum biles per dernimin, e urreje vetem qe kishte pozite te larte ne qeveri dhe i takonte maksimumi i dernimit pa asnjelehtesimin mete vogel pisit se bente si maria virgjeresha.

Gramoz10/09/2019 10:47

Nuk eshte e mundur te denoni Qemal Stafen, apo Edver Taqi Bajga do te imitoje babain e tij shpirteror Enver Dylberin! Fundi fundit shoku Saje Qorri per te miren e partise e gjelberoi vendin, pa diskutim me urdher te shokut Edver Taqi Xibrakes!

Shto koment

Denonco