Policët asnjë lek për orët shtesë, Veliu shuan shpresat

Policët asnjë lek për orët shtesë, Veliu shuan shpresat

15:07, 12/02/2019

Policët në të gjithë vendin nuk do të paguhen më për orët shtesë të tyre të punës së tyre.  

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit, Ardi Veliu mësohet se i ka dërguar një  letërporosi drejtorive vendore, ku cilësohet se orët shtesë të policëve do të kompesohen me ditë pushimi, në mungesë të fondeve dhe detyrimeve të mbartura.

Ky vendim për praktikat e kompesimit ndaj policëve ka hyrë në fuqi më datë 1 shkurt.

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco