Si punësohen familjarët e pushtetarëve në Kosovë? Kjo video dëshmon gjithçka

Si punësohen familjarët e pushtetarëve në Kosovë? Kjo video dëshmon gjithçka

12:47, 21/10/2021

Kompania KEDS, e cila pasi privatizoi rrjetin e shpërndarjes së energjisë elektrike në Kosovë, filloi një nga një t’i largojë punëtorët që punonin prej vitesh, duke i zëvendësuar me familjarë pushtetarësh.

Këta punëtorë të larguar nga kjo kompani, janë braktisur edhe nga shteti.

Ata prej vitesh bëjnë protesta. Madje edhe ligjërisht e kanë fituar të drejtën të kthehen në punë, por lënda e tyre shëtitet nëpër shkallë të ndryshme të Gjykatave të Kosovës, derisa ata presin kthimin e punës dhe dinjitetit.

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco