Prishtina në festë, çfarë po ndodh sot

Prishtina në festë, çfarë po ndodh sot

10:48, 01/06/2020

"Pe?r me? te? dashurit e Prishtine?s, fe?mije?t tane?, sot e?shte? dite? e vec?ante? – Dita Nde?rkombe?tare e Fe?mije?ve, - shkruan kryebashkiaku Shpend Ahmeti. - Situata me Covid-19 e ka kufizuar edhe organizimin e aktiviteteve pe?r 1 Qershorin, ashtu si e be?jme? c?do vit, por edhe e ka re?nduar gjendjen e fe?mije?ve ne? pe?rgjithe?si.

Prandaj, sot dhe c?do dite? tjete?r do te? punojme? edhe me me? shume? pe?rkushtim pe?r te? ofruar mire?qenje, barazi e gjithe?pe?rfshirje pe?r te? gjithe? fe?mije?t, pa dallim! Urime Dite?s Nde?rkombe?tare te? Fe?mije?ve dhe urojme? qe? buze?qeshja te? mos mungoje? ne? fytyre?n e asnje? fe?mije," përfundon Ahmeti.

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco