Të premten mbyllet për qarkullim, rruga Prishtinë - Gjilan

Të premten mbyllet për qarkullim, rruga Prishtinë - Gjilan

14:21, 21/05/2020

Nesër nga ora 8:00 deri në ora 13:00, për shkak të zhvillimit të punimeve (vendosjen e portalit), përkohësisht do të ndërpritet qarkullimi i mjeteve në trafikun rrugor, në rrugën nacionale N25.2  Prishtinë–Gjilan, segmenti nga “Albi Mall” deri tek udhëkryqi për “Pallatin e Drejtësisë”.

“Gjatë kësaj periudhe kohore 5 pesë orëshe, qarkullimi I automjeteve do të jetë i mundur nëpër rrugën e vjetër për Gjilan dhe anasjelltas. Kërkojmë nga të gjithë pjesëmarrësit në trafikun rrugor, të cilët do të udhëtojnë në këtë segment, që të respektojnë këtë”, thuhet në njoftimin për media.

Ministria e Infrastrukturës dhe Ambientit, ka kërkuar mirëkuptim nga të gjithë pjesëmarrësit në trafik, të cilët do të udhëtojnë në këtë segment rrugor, njofton Gjilanisot.

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco