Koronavirusi në Kosovë, Osmani: Asgjë nuk ka mbaruar!

Koronavirusi në Kosovë, Osmani: Asgjë nuk ka mbaruar!

14:31, 15/05/2020

Nga Vjosa Osmani.

Njoftimi rreth rasteve të reja me COVID-19 është shqetësues dhe dëmton përkushtimin e deritanishëm, deri në vetëmohim, në luftën kunde?r pandemise?. Jane? vete?m 19 jave? qe? pe?rballemi me coronavirusin dhe kemi ende shume? pe?r te? me?suar rreth tij. Historia tregon shembuj të me?hershe?m te? rikthimit te? vale?ve te infeksionit, te? cilat shpesh janë pe?rcjellë me goditje dhe me? te? re?nda sesa në valën e parë.

Andaj, duhet te? vazhdojme? ta mbajme? distance?n fizike dhe të kujdesemi për higjiene?n personale, duke i respektuar masat dhe rekomandimet e Ministrisë së She?ndete?sise? dhe të Institutit Kombe?tar të She?ndetësisë Publike.

Te? vazhdojme? që, me sjellje të kujdesshme, te? tregojme? pe?rgjegje?si shoqe?rore ndaj she?ndetit tone? dhe të te? tjere?ve! Asgjë nuk ka mbaruar, deri sa të mbaroje?.

 

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco