Me rastin e 12 vjetorit të pavarësisë/ NEWBORN me dedikim për viktimat e dhunës seksuale

Me rastin e 12 vjetorit të pavarësisë/ NEWBORN me dedikim për viktimat e dhunës seksuale

17:38, 17/02/2020

Fjalitë që tregojnë përjetimet e viktimave të dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë, janë pasqyruar në obeliskun e pavarësisë së Kosovës.

“Luftërat e pafundme sjellin shtypje, dhunë e neglizhencë ”, është motoja e obeliskut NEWBORN që ketë vit u dedikohet viktimave të dhunës seksuale në Kosovë dhe gjithë botën.

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco