Serbët të dalin para drejtësisë për krimet në luftë, në botën tjetër do të dënohen nga Zoti

Serbët të dalin para drejtësisë për krimet në luftë, në botën tjetër do të dënohen nga Zoti

17:32, 20/04/2019

Shoqata “Atlantiku”ka mbajtur një konferencë për media për të përmbledhur aktivitetet që u zhvilluan për vizitën e ish-pjesëtarëve të Batalionit “Atlantiku”, të cilët erdhën në Kosovë 20 vjet pas luftës.

Anëtari i Këshillit Bashkiak të Nju Jorkut, Mark Gjonaj, tha se kjo vizitë i solli shumë emocione atij. “Kjo vizitë ishte shumë emocionuese për mua, më janë përzier ndjenjat e dhimbjes dhe krenarisë. Historia do të shkruajë për heronjtë e luftës”.

 “Gjatë gjithë udhëtimit jemi përshëndetur me flamuj të vendosur gjithandej nëpër rrugë. Në luftë gjithkush dha diçka ndërsa dikush dha gjithçka. Është nga mëshira e Zotit që Batalioni “Atlantiku” shpëtoi, sepse ky grup rrezikoi shumë”, shkruan RTK.

“Kjo vizitë tregon se duhet të vazhdojmë bashkëpunimin në zhvillim e Shqipërisë dhe të Kosovës. T’i bojkotojmë produktet e Serbisë, në emër të viktimave dhe të të zhdukurve. Serbët duhet të dalin para drejtësisë për krimet e bëra në luftë, kurse në botën tjetër do të dënohen nga Zoti”, tha ai.

 

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco