Walker: Kosova t’i dalë zot vetes, të mos tërhiqet zvarrë nga ndërkombëtarët

Walker: Kosova t’i dalë zot vetes, të mos tërhiqet zvarrë nga ndërkombëtarët

19:18, 19/02/2019

Ish-ambasadori i OSBE'së në Kosovë dhe miku i shqiptarëve, William Walker, ka thënë se Kosova duhet t’i dalë zot vetes.

“Kosova duhet të bëj sa më shumë që t’i dalë zot vetës dhe të tregojë se bashkësia ndërkombëtare nuk mund ta tërheqë zvarrë – kjo do të jetë më mirë”, ka thënë Walker në një intervistë në Klan Kosova.

“Bashkësia ndërkombëtare shpesh disa veprime i bën për nevoja të veta, jo për nevoja të Kosovës”.

“Bota e jashtme Kosovën dhe Serbinë i sheh në mënyrë shumë të ndryshme. Baraspeshë nuk ka. Madje ata i frikësohen idesë së Shqipërisë së Madhe, thuajse kjo do të ndodh menjëherë si të njihet Kosova nga Serbia”.


 

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

info@maniusa.us;nuk jam robot o,idiot;mos si cenzu21/02/2019 05:38

OH,THIRRTE MOTRA GJEVAHIRE-SHQIRRTE VOTRA TREVA ILIRE;KLANE MAFIOZE-PLANE TRAFIKDOZE,MERCENAR TREGTIE-SHVERCEVRARË KËRDIE,GËRDIE;PËR PASURI ATDHEU, AMSHURI KRATEKREU;PAK U DUKËN-NA ZHDUKËN,MBI 80% KËRKOJNË,TENTOJNË OU,100% ÇFARROSJE,ÇRRANOSJE,TOTALË,GLOBALË;ALARM,KAVARM;KANCER KANCEROZE BAKTER BAKTERIOZE;MBRENDA TRUPIT-MË RËNDA TURPIT;FFRIGA PËR VDEKJE-SHTRIGA PËRPJEKJE; PËR KTHIM-TËR SHQIM;NËNSHTRIMI,NËNSHKRIMI,PRAP TEPRAP,VRAP ME VRAP; NËN THUNDRËN BARËBARE,TARDHËTARE;KANIBALË,TANIBALË;SERBORUSE-GJËRBOPUSE,PORSI, MORSI;OH, MOJ MOTËR MOS KE FRIKË-VËLLA E MOTËR N'AMERIKË;FLUTURIMI NGA AMERIKA, BULURIMI PLOT NA VIJKA;PËR SHPTIME SHPETIMTARI-TËRSHTEGTIME QE SHQIPTARI;DO SHEROJË, SËMUNDJE ME KANCER-ZO QEROJË,TUNDJE KRETR;NUK KA LOJË ME FATE SHQIPES,Q'ZHDUKE PLOJE OU, SHTATË SHKRIPES;SHUAJ MOJ NËNË,MOS NA KE FRIKË-BIJË E BIJA KE N'AMERIKË; SHKAU NË VOTËR, ROJE BARIKADO SHTIPFARE-VËLLAU ME MOTËR,ROJE AMERIKANO SHQIPTARE!. SHUMË TË FALA REFUGJAT LUFTË PËRZENË ME DHUNË NGA KOSOVA-NEW JERCEY,USA.

Shto koment

Denonco