'Me foto montazh', 'Njeriun që e tradhtove në orët e para', qytetarët sulmojnë Thaçin pas fotos me Adem Jasharin

'Me foto montazh', 'Njeriun që e tradhtove në orët e para', qytetarët sulmojnë Thaçin pas fotos me Adem Jasharin

17:09, 17/02/2019

Presidenti Hashim Thaçi në përvjetorin e 11 të Pavarësisë së Kosovës ka shpërndarë në Facebook një foto me komandantin Legjendar të UÇK-së, Adem Jashari.  

“11 vjet pavarësi! Nderime të përjetshme bashkëluftëtarit tim të orëve të para të UÇK-së, komandantit legjendar Adem Jashari dhe familjes së tij për sakrificën sublime. Nderime gjithë dëshmorëve të kombit”, ka shkruar Thaçi në Facebook.

Por menjëherë pas publikimit, presidenti I Kosovës është përballur me një vale komentesh nga qytetarë të shumtë, të cilët e akuzojnë për fotomontazh dhe tradhëti ndaj vepër së komandantit legjendar të Kosovës, Adem Jashari.

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

info@maniusa.us;nuk jam robot o,idiot;mos si cenzu17/02/2019 22:44

MOS JA LËKUND ESHTËRAT KRYLEGJENDËS;SOS JA PËRKUND KRESHTËRAT HYREGJNDËS;JU QË IKËT NË PRENDIM;ZU QË TRIKET MË PRETENDIM;OUUUH, PËR TARDHËTI MBARË KOMBËTARE-ZËR PARTI QARË KOBËTARE,KORBËTARE; KRYLEGJENDA VETËM ME FAMILJE-HYREGJENDA TRETËM ZË KANDILJE,OOOH, FILLIKAT NGA KULLA QENDRESËS-MBILLIFAT TRA TRULLA KRENBESËS;SI PËR- JETËMOT;NGA I MADHI ZOT;QË GJEGJI ZOTI KËTI DHEU-GJERGJI KASTRIOTI OU, SKËNDËRBEU;DASHKA,BASHKA,KRY UÇK.HYREGJENDARIN,OUUUH-OREEE,ME ADEM KRYLEGJENDARIN;SHTATË PALË GJENËTOKË,SHTATË PALË QIELLI;SHTATË VALË NËNËLOKË,SHTATË VALË DIELLI;QË RREZATOI,BREZATOI,BESATOI,SI EDHE, NA PËRGJEGJKA NË TANDEMA;OUUU,GJERGJA MË ADEMA;GJERGJA ME ADEMA!. SHUMË TË FALA NJË REFUGJAT I LUFTËS NGA KOSOVA-NEW JERCEY,USA.

Shto koment