Krimet e Baton e Fazli Haxhiut kundër shqiptarëve

Krimet e Baton e Fazli Haxhiut kundër shqiptarëve

23:13, 05/02/2019

Nga Reshat  Badallaj - Zhuriani

Zbardhja e të vërtetës për ata që janë bërë shushunja të politikës në Kosovë e Shqipëri

Kanë gisht edhe në vrasjen e Shaban Palluzhës

 • Përse OZNA i ndanbanesë në Prishtinë, Fazli Haxhiut?

 • Përse iki nga Drenasi, këlyshi i OZN-as, Fazli qeli?

 • Çfarë krime bëri Fazli Haxhiu në Drenas, në kohen e krajlit?

 • Cilët ishin lidhjet e Baton Haxhiut me Zoran Stijeviqin?

 • Vjehrri i Baton Haxhiut, akoma është bashkëpunëtor i Zoran Dragojeviqit

 • Zorani ç ?lidhje kishte me Drago Dragojeviqin, kriminelin antishqiptar (Faximil)

 • Thirrje publike Edi Ramës dhe Kadri Veselit, që sa më parë të largohen nga këlyshi i Beogradit, Baton Haxhiu, që është ngjitur si shushunja në trupin e kombit tonë

• Langoi serb, Batoni, tani mbahet dhe ushqehet nga këlyshët e vëllezërve Kariq, vëllezërit Devolli

Shpeshherë kemi shkruar për spiunët e familjes Haxhiu me tradita të moçme antishqiptare dhe se kanë bërë hatanë në kombin tonë. Çuditërisht, ka pasur ndoshta ndonjë këlysh që ndër dej ka gjakun serbian dhe ka pyetur veten: A thua është e vërtetë?

Nuk shkruhet pa fakte, sepse, përpos që njollosja është e dënuar me ligj, njeriu me shpifje humb edhe burrninë. Dhe, mu për këtë arsye këlyshi dhe shkërdhata serbiane, Baton Haxhiu, nuk ia mban të rrëfehet, t'i lidh kijet me mua dhe nuk ngre padi penale... Jam i gatshëm që për gjithçka që shkruaj të përballem kurdo para çdo organi të akuzës.

Familja Fazli Haxhiut, me origjinë është nga Drenasi (Gllogovci) i Drenicës. Trungu i kësaj familje shumë të zeza i kishte bërë popullatës të kësaj ane. Babagjyshi i tij, kishte lidhje të ngushtë me Krajlin Serb dhe më vonë me kasapin e shqiptarëve, Aleksander Rankoviqin, Ministër i Punëve të Brendshme të asaj kohe.

Aleksander Rankoviqi, që njihej LEKA, ishte betuar se do ta lëshojë kosën e vdekjes në kokat shqiptare dhe vërtet kështu ndodhi e zeza e kombit të kësaj zezënaje të ndihmuar nga familja Haxhiu. Kemi shkruar në gazetën lidere në Kosovë "KOSOVA SOT",se gjyshja ia ka lidhur ushkurët gabim kësaj familje, por ata që nuk e kanë kuptuar s ?kam se çka u bëj. Kjo familje e ndyrë antishqiptare dhe me damkë të zezë spiunazhi për interesa serbe, i kishte rënë kambanave të mortit

kundër kombit tonë dhe kishte dëgjuar edhe frymëmarrjen e shqiptarëve për t ?i burgosur dhe vrarë prapa kurrizit dhe më pas për t ?i humbur në natën pa hënë, pa shenjë e pa dok dhe të gjithë ata shqiptarë të kësaj ane që me kohë e kishin nisur vallen e lirisë, argatët serbian të kësaj familje i kishin maltretuar pamëshirshëm.

Këta qenë serbian kishin kafshuar hajnisht dhe kishin sharë e poshtëruar shqiptarët në degë e në rrënjë..

Djali i këtij babagjyshi, Fazli Haxhiu, vazhdon udhën e tradhtisë kundër shqiptarëve

Fazli Haxhiu, që në popull dhe në historinë shqiptare njihet si Fazli QELI dhe Fazli Dajaki, vazhdon veprimtarinë e tij antikombëtare kundër shqiptarëve. Betohet dhe me mish e me shpirt që do luftojë deri në vdekje për mbrojtjen e interesave serbiane të Car Dushanit, Sveti Savës, të Drazh Mihajlit dhe Rankoviqit... Fazli Haxhiu për veprimet shtazarake antishqiptare pranohet agjent i organizatës terroriste serbe që quhej OZNA. Kush ka hyrë në dorën e kësaj organizate terroriste nuk ka dalë i gjallë ishte maltretuar deri në vdekje.

Fazli Haxhiu, pranohet agjent në OZNA, në kohën e luftës së heroit të kombit SHABAN POLUZHËS. Ky këlysh serbi bashkë me langoin tjetër jugosllav që quhej FADILHOXHA, ka gisht dhe nuk ka fare dyshim në vrasjen e SHABAN POLLUZHËS. Fadil Hoxha, për çudi të madhe shpallet qytetar nderi nga PDK-ja. Turp!

Ikja nga vendlindja

Fazli Haxhiu, në kohën e Aleksandër Rankoviqit, në dimrin e vitit 1955-1956, në aksionin famëkeq të mbledhjes së armëve të shqiptarëve të Kosovës, kishte

bërë kërdi në popullatën e kësaj ane. Kishte futur ujë të ngrohtë në hundën e shqiptarëve, kishte rrahur edhe në "kalemin", organet gjenitale të tyre. Ishte i pamëshirshëm dhe gjakprishur saqë në odën e tij, mbante "trobojnicën" e Rankoviqit... Ky këlysh serbi, Fazli Haxhiu, nga zullumi i madh dhe kishte nuhatur ky langua dhe se përgatitet vrasja e këtij qeni, bie në bela me shumë shqiptarë të kësaj ane. Nga frika që u kishte hyrë në palcë, se tutën e kishin pasur hak, por kishin shpinën e fortë, SERBINË FASHISTE. Aferim!

FAMILJA E FAZLI HAXHIUT-FAZLI QELIT, IK NGA DRENASI DHE VENDOSET NË PRISHTINË. BANESË I NDANË UDB-ja

Kjo familje me damkë të zezë, FAZLI HAXHIU, fut bishtin ndër vegë tamam si langonjtë e Krajlevës dhe ik në Prishtinë. Aty serbianët e marrin në mbrojtje, që të mos vritej si qen i zgjebosur. Fazli Haxhiu-Fazli qeli, agjenti i OZN-as dhe më vonë këlysh besnik i UDB-ës, punësohet në Sekretarinë e Punëve të Brendshme në kryeqytetin e Kosovës në Prishtinë.

Dhe shih për këtë, këlyshi i tij, BATON HAXHIU, ky jashtëqitje e kombit, mundohet të gënjejë paturpësisht duke sajuar dhe provokuar popullin tonë, duke thënë se kinse babai i tij, Fazliu, këlyshi i Rankoviqit, është burgosur, maltretuar, krejt me qëllim se a din populli shqiptar për të zezat e këtij langoi, që kishte vrarë e prerë shqiptarët prapa kurrizit me sakicë e hanxhar. Populli nuk harron dhe i di të gjitha krimet e kësaj çerdhe serbiane të Drazh Mihajlit. Kot e ke o dylber i Serbisë. Edhe toka e Kosovës nuk do t'i pranoj xhenazet tuaja, sepse kurrizin as rrasa e varrit nuk do ta drejtojë kurrë...

BATON HAXHIUN E AFRON ZORAN STIJEVIQ

Ne kemi shkruar më herët në këtë gazetë, "KOSOVA SOT", se si spiuni i UDB-së serbe, Baton Haxhiu në kohën e luftës, fshehurazi është takuar me kriminelët serbo-çetnik dhe pikërisht me kryeudbashin gjakësor, nipin e Drazh Mihajlit që quhej JOVICA STANISHIQ. Batoni bashkë me këtë kriminel marrin udhë në bjeshkët e Brezovicës dhe vendosen në hotelin luksoz. Atje pinë raki rrushi të vreshtave serbe "Slivovicë" dhe mish të pjekur në hell të derrit të maleve të Shumadisë. Po ashtu kemi shkruar se si Batoni, këlyshi i Beograditme tradita të moçme spiunazhi BABË E BABAGJYSH, në bashkëpunim me ideologun e planit famëkeq, "PATKOI" DHE "TOKË E DJEGUR", për të mos hetuar nga shqiptarët, bëjnë planin se kinse është vrarë nga forcat  serbe. Marrin telefonin me dorë të vetë dhe telefonojnë "TANJUGUN". Ndërkaq, këtë langua të Stanishiqit, MUP-I SERBIAN E FUSIN SI NUSE NË MAQEDONI; pa ferrë në këmbë...

Zoran Stijeviqi i jep krah të fortë Baton Haxhiut, mikut të tij të vjetër. Harruam të theksojmë ata që nuk e dinë. Baton Haxhiu, gjatë bombardimeve të NATO-S, ishte në dhomat e hotelit "GRAND" në Prishtinë bashkë me ish-shefin e tij Veton Surroin, djalin e një jugosllavi që quhej Rexhai, ambasador jugosllav në disa vende të Amerikës latine dhe së fundi në Spanjë. Ekzistojnë dyshimet se Rexhai u vra nga spanjollët si spiun jugosllav e që kishte lidhje me baskët!? Vëllai i Rexhait, Sezairi është hero jugosllav, që ra në luftë kundër shqiptarëve për interesat serbe. Më vonë do shkruajmë për këtë rast se si i prishi Vetonin dhe Batonin, Jovica Stanishiqi...

Lidhjet e pashkëputura

 Dhe krejt në fund fare, Baton Haxhiu, ju nuk i dini se i kujt dhëndër është? Nuk e dini pra, se dikujt nuk i ka hy asnjë ferrë në këmbë nga gjakësorët serbo-çetnik dhe zagarët e pushtuesit. Qe këta bir kurve kërkonin vdekjen time. I kam shkruar me emra dhe mbiemra spiunët. Kam shkruar edhe katër libra kundër këtyre qenve të krajlevinës serbe dhe deri në vdekje nuk do ndalem...

Vjehrri i tij, i këlyshit dhe shkërdhatës serbe, BATON HAXHIUT, nga Prizreni (dale-dale, o faqezi, se do të zbardhen fletët e turpit për ty), kishte dhe akoma ka lidhje me Zoran DRAGOJEVIQIN.

Po familja e Zoranit a kishte lidhje me kriminelet; Drago Dragoviq dhe Stanko Cucuroviq? Kësaj radhe po japim faksimilin origjinal të zbuluar për herë të parë nga RESHAT BADALLAJ-ZHURIANI http:/www.albaniapress.com/fotot/lajme_foto/feb_12/985Scan.jpg

Ky është shkrim i imi. Rrënjët e spiunazhit të kësaj familje të ndyrë antikombëtare me serbianët janë thellë. Ne nuk do të ndalemi, deri në zbardhje të së vërtetës...

Tani këlyshi dhe langoi i Beogradit, BATON HAXHIU, mbahet dhe ushqehet nga këlyshët e Kariqit, që po ashtu kemi shkruar dhe do shkruajmë për lidhjet serbe me këta këlysh denabaden antishqiptar. I bëjmë thirrje PUBLIKE EDI RAMËS, KRYEMINISTRIT TË REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË DHE KADRI

VESELIT, KRYETARIT TË KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË KOSOVËS,QË SA MË PARË TË LARGOHEN NGA KY SPIUNI SERB, BATON HAXHIU, QË ËSHTË NGJITUR SI SHUSHUNJA NË TRUPIN E KOMBIT. SEPSE EDHE KËTA DO TË NJOLLOSEN DHE PASTAJ AS DETI NUK I LANË...

 Kaq kësaj radhe nga unë,RESHAT BADALLAJ-ZHURIANI, ZHUR, KRAHINA E LUMËS, REPUBLIKA E SHQIPËRISË ADRESA: LAGJJA BADALLAJ

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Pellazgu.06/02/2019 00:27

Më shul shqip e shqiptarisht nuk ka ku shkon. Thënie...,,të vetmën gjë shumë të nevojshme njerëzit e këqinjë e kanë mos bashkimin e të mirëve.

Shto koment

Denonco