Lajmi i fundit

LIVE/ 'Krenaria e Trashëgimisë', 'Brain Gain' në PD, aktivitet me rastin 111 vjetorit të Pavarësisë

9 shenja që tregojnë se partneri po ju tradhton

9 shenja që tregojnë se partneri po ju tradhton

09:02, 01/10/2023
A+ Aa A-

Në një marrëdhënie, dyshimet për tradhti mund të lindin në çdo moment. Është normale të mendojmë se partneri ynë po na tradhton. Por, ndonjëherë janë vetëm hamendësime.

Para se të kërkoni shpjegime, duhet të jeni absolutisht të sigurt për atë që po ndodh. Është e nevojshme të mblidhen prova dhe jo të gënjeheni nga imagjinata.

Asgjë që do të shpjegojmë më sipër nuk mund të na japë një përgjigje përfundimtare. Kjo është arsyeja pse duhet të jemi të kujdesshëm dhe të shmangim përfundimet e nxituara për një tradhti të mundshme. Nisur nga ky skenar, ne do të përmendim disa shenja që tregojnë se partneri juaj është i pabesë ndaj jush.

Ndër shenjat kryesore janë ato në galerinë e mësipërme.
Fiksimi i papritur me celularin apo rrjetet sociale - Partneri ynë mund të jetë i varur nga celulari ose rrjetet sociale. Sipas një studimi të kryer nga Universiteti Autonom i Nuevo León (Meksikë), është e nevojshme të analizohet nëse kjo varësi është e papritur apo ka filluar gradualisht. Nëse e mban telefonin me vete gjatë gjithë kohës, nëse monitoron dhe rishikon vazhdimisht mesazhet dhe telefonatat dhe fshin mesazhet, mund të jenë shenja të mundshme tradhtie. Megjithatë, duhet theksuar se nuk rekomandohet të kontrolloni celularin e partnerit apo rrjetet e tij sociale. Edhe nëse jemi të sigurt për pabesinë e tij, kjo do të nënkuptonte shkelje të privatësisë.

Ka një pjesë të jetës së tij në të cilën nuk të lë të marrësh pjesë - Papritur, partneri juaj ka një hobi të ri dhe ju nuk mund ta kuptoni se si u fiksua me këtë hobi. Ndoshta, ai nuk dëshiron të ndajë me ju asgjë që ka të bëjë me temën. Në këtë rast duhet të jeni të kujdesshëm. Për këtë arsye, është e nevojshme të shqyrtohet me kujdes se çfarë mund të shkaktojë këtë sjellje. Nuk këshillohet ta marrësh këtë si një shenjë të qartë të tradhtisë. Mund të ndodhë edhe që partneri juaj papritmas dëshiron të bëjë disa aktivitete vetëm. Ky fakt mund të lidhet me të pasurit hapësirë ​​personale, megjithatë mund të jetë edhe një justifikim për tradhtinë.

Ka takime apo detyrime të reja - Nëse partneri juaj fillon të ketë shumë shpesh takime jashtë orarit të punës, është normale që ju të jeni dyshues. Nëse në secilën nga këto raste ai detajon me hollësi se çfarë ka bërë ose vendet ku ka shkuar, ka të ngjarë që ai të jetë duke gënjyer. Ky qëndrim shpesh mund të jetë për shkak të ndjenjës së fajit ose frikës.

Në rroba gjejmë shenja puthjeje, flokë apo sende të huaja - Provat fizike gjithmonë nxjerrin në pah prova më të mëdha dhe japin qartësi për pabesinë ose tradhtinë. Vëzhgimi dhe kontrollimi i ekzistencës së këtyre shenjave mund të na japë prova të pakundërshtueshme që na ndihmojnë të përballemi me situatën me partnerin.

Papritur, partneri ynë është më i sigurt për veten e tij - Marrëdhëniet e reja shpesh na japin vetëbesim. Prandaj, nëse partneri juaj ka marrë “hov” papritmas dhe ju duket ndryshe në veprimet e tij ose të saj, mund të jetë një arsye për dyshim.

Nis të kujdeset për pamjen e jashtme - Kjo pikë është e lidhur me atë të mëparshmen. Partneri ynë mund të fillojë të kujdeset më në detaje për veten, kur nuk e ka bërë këtë më parë. Një ndryshim në zakonet në veshje dhe pamje është zakonisht një shenjë mjaft e dukshme e “aktivitetit” me dikë tjetër.


Rinovon kujdesin e tij për ju - Ndoshta pas disa vitesh jetë dhe rutinë seksuale, partneri do t'ju befasojë me interesa të reja dhe përkushtim të veçantë ndaj jush. Ka mundësi që kjo të jetë për shkak të dëshirës së partnerit tuaj për të rinovuar lidhjen ose sepse ai ka mësuar gjëra të reja nga një palë e tretë.

Kalon në qasje mbrojtëse - Siç u tha më parë, disa njerëz të pabesë tregojnë me shumë detaje se çfarë kanë bërë gjatë gjithë ditës nga ndjenja e fajit. Megjithatë, është gjithashtu e mundur që një person i pabesë të ngecë kur i bëhet një pyetje e thjeshtë si për shembull: çfarë bëre pas punës? Në këto raste, kur partneri juaj nuk di si t’i përgjigjet një pyetjeje kaq të thjeshtë, mund të jetë shenjë e tradhtisë. Për më tepër, dyshimi bëhet më i madh nëse merr qasje mbrojtëse në vend që të përgjigjet natyrshëm. Në këtë kuptim, ka mundësi që partneri juaj të mërzitet dhe të mos dëshirojë ta diskutojë këtë temë, pasi nuk jep dot shpjegim logjik apo koherent.


Keni tarifa në kartën tuaj të kreditit që nuk mund t'i shpjegoni - Pothuajse të gjitha marrëdhëniet kalojnë nëpër ulje dhe ngritje financiare. Kjo është normale, megjithëse disa shpenzime në numrin e llogarisë mund të paralajmërojnë një tradhti të mundshme. Sigurisht, nëse partneri juaj del me një person tjetër, ai do të ketë shpenzime në kartën e tij të kreditit që lidhen me të (dhurata, kinema, kafene, restorante e kështu me radhë). Nëse partneri juaj nuk mund të shpjegojë shpenzimet financiare, ka të ngjarë që pas tyre të fshihet tradhtia.
 

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco