Puna, dashuria dhe ekonomia/ Parashikimi i muajit dhjetor për të gjitha shenjat sipas Jorgo Pullës

Puna, dashuria dhe ekonomia/ Parashikimi i muajit dhjetor për të gjitha shenjat sipas Jorgo Pullës

15:03, 04/12/2021
A+ Aa A-

DASHI MUJOR

01/12/2021 TO 31/12/2021

Te përgjithëshme   

Per juve te kesaj shenje, Dhjetori është një muaj intensiv, por për shenjën tuaj të horoskopit duket se nuk do të jetë aq kërkues, por do t'ju çojë në disa sqarime me njerëz që janë ose në mjedisin tuaj të ngushtë ose më të gjerë. Eklipsi diellor do të ndodhë më 04/12 në shenjën e Shigjetarit në lidhje me Mërkurin, do të krijojë terren pjellor për keqkuptime dhe kjo është diçka që duhet ta keni parasysh sidomos për diskutimet që do të zhvillohen në distancë. Hyrja e Marsit në shenjën e Shigjetarit më 13/12 do të krijojë tendenca për t'u arratisur dhe ka shumë gjasa që të jeni duke kërkuar “me padurim” mënyra për të lënë “qytetin e vogël” apo për të bërë një udhëtim. Projekti i mësipërm mund të ketë pengesa ose disa të dhëna të reja për të sjellë përmbysje në të. Në të njëjtën ditë, Hermesi do të kalojë në shenjën e Bricjapit, duke sjellë disa diskutime në lidhje me punën apo zgjidhjen e çështjeve profesionale.

19 dhjetori është një ditë shumë e rëndësishme pasi gjatë saj do të jetë hëna e plotë në aksin Binjakë – Shigjetar, e cila mund të sjellë sërish probleme me personat e mjedisit tuaj të afërt dhe më të gjerë, disa raste që shqetësojnë të afërmit tuaj, si dhe disa çështje që kanë qenë në mendjen tuaj në fillim të këtij muaji. Në të njëjtën ditë, Afërdita do të fillojë rrugën e saj retrograde në shenjën e Bricjapit, gjë që do t'ju vendosë në procesin e vlerësimit të prioriteteve dhe nevojave tuaja, qofshin ato praktike, financiare apo emocionale. Pak ditë para skadimit të këtij muaji dhe këtë vit, Zeusi do të kalojë në shenjën e Peshqve (29/12), shenjë në të cilën ai mund të “lëvizë” rehat dhe të shprehë të gjitha cilësitë e tij, pasi është shenja që sundon. në astrologjinë tradicionale. Nga pozicioni i tij i ri do të ndihmojë shumë psikologjinë tuaj, do të sjellë shpresë dhe do të ndryshojë mënyrën se si i shihni gjërat, duke ju dhënë një notë optimizmi.

Dashuria

Ky muaj do të ketë udhëtime, diskutime, kontakte dhe takime, prandaj është një nga muajt më komunikues të këtij viti. Shumëllojshmëria që ekziston në shenjën e Shigjetarit mund t'ju afrojë me një person që është në mjedisin tuaj më të gjerë ose ka gjasa të takoheni gjatë një detyrimi shoqëror apo edhe një udhëtimi pune. Nga data 19/12, kur Afërdita do të nisë rrugën e saj retrograde në shenjën e Bricjapit, do të nisë një periudhë e cila mund të sjellë sërish në plan të parë aferat romantike të së shkuarës. Ky skenar duket se ka edhe më shumë gjasa të bëhet realitet nëse në të kaluarën e afërt ka pasur një romancë romantike me një person që është - ose në një farë mënyre i lidhur - me mjedisin tuaj profesional. Takimi i Afërditës me Plutonin do të krijojë emocione të forta dhe do të nxjerrë në pah pasionet, të cilat nga ana tjetër mund të çojnë në gabime. Nëse jeni të lirë, shikoni me kujdes faktet që ekzistojnë qoftë në një marrëdhënie nga e kaluara që do të dalë sërish në plan të parë, qoftë në një njohje që ju intereson dhe mos lejoni që emocionet e forta impulsive t’ju ​​“udhëheqin” vendimet. Nëse jeni në një lidhje mund të ketë disa vështirësi këtë muaj të cilat do të lidhen me prioritetet tuaja, pasi duket se nuk do të identifikohen me partnerin. Në rast se në programin tuaj keni takime me të njohur, të afërm dhe persona të ambientit tuaj të përbashkët, do t'ju duhet t'i kushtoni vëmendje, në mënyrë që të mos bëhen pikë tensioni mes jush.

Puna dhe Ekonomia

Ky muaj mund të nisë me disa mendime për ecurinë e punës, por duket se këto do bëhen edhe më intensive dhe do ju pushtojnë shumë gjatë gjysmës së dytë. Nga fundi i muajit është e mundur të merrni vendime që lidhen me një punë në të cilën jeni tashmë ose të vendosni disa objektiva për vitin e ri. Çështjet financiare kërkojnë vëmendje të veçantë gjatë dhjetë ditëve të fundit të muajit, pasi kursi retrograd i Afërditës nuk do të ndihmojë në rritjen e të ardhurave, përndryshe mund të ndihmojë në rritjen e shpenzimeve, gjë që do të krijojë pasiguri. Do të ishte mirë - të paktën për këtë muaj - të ndërmerrni hapa të vegjël dhe të kujdesshëm përsa i përket vendimeve dhe lëvizjeve profesionale, pasi hapat "meteorikë" përforcojnë pasigurinë që ekziston tashmë në një kontekst të përgjithshëm dhe më pas mund të çojë në nxitime .

DEMI MUJOR

01/12/2021 TO 31/12/2021

Te përgjithëshme

Per juve te kesaj shenje Dhjetori është një muaj i përshtatshëm për introspeksion dhe meditim, pasi rrethanat astrologjike që do të ndodhin gjatë tij do t'ju bëjnë të dëgjoni nevojat tuaja, të "rregulloni" emocionet tuaja dhe të vendosni prioritete. Eklipsi diellor që do të ndodhë në shenjën e Shigjetarit më 04/12 mund të sjellë në të tashmen çështje të së shkuarës, veçanërisht nëse kanë të bëjnë me çështje romantike dhe financiare. Sa më herët të zgjidhni çështje të tilla, aq më pak ka gjasa që të dilni në plan të parë dhe të krijoni ankth dhe pasiguri. Edhe pse ky muaj do të ketë disa çështje që nuk do t'ju lënë të relaksoheni, në përgjithësi do të zhvillohet shumë më i qetë për ju se ai i mëparshmi.

Sidomos nga data 13/12 kur Marsi largohet nga shenja e Akrepit dhe kalon në shenjën e Shigjetarit, duket se do të nisë një periudhë që do të ketë më shumë mundësi për të shpenzuar kohë për gjërat që dëshironi por edhe për t'u çlodhur.” Kryesorja  e këtij muaji jane shpenzimet që duhen bërë pasi do të ketë tendencë për të marrë ngritje, sidomos në gjysmën e dytë. Hëna e Plotë që do të zhvillohet në aksin Binjakë – Shigjetar më 19/12 mund të nxjerrë në pah çështjet që lidhen me sektorin financiar. Nëse ka probleme financiare dhe profesionale në pritje, përpiquni t'i rregulloni dhe mos i lini të përjetësohen. Më 22/12 Dielli do të kalojë në shenjën e Bricjapit dhe nga pozicioni i tij i ri ju nxit të gjeni mënyra për t’u shprehur por edhe për të shpëtuar nga rutina e përditshmërisë. Synoni të vizitoni të paktën një vend që ju pëlqen gjatë këtij muaji, pasi edhe diçka kaq e thjeshtë do t'ju ndihmojë të ndryshoni performancën dhe do të përmirësojë shumë psikologjinë tuaj.

Dashuria

Prania e Afërditës në shenjën e Bricjapit favorizon punët tuaja romantike, edhe pse nga data 19/12, kur do të fillojë ecuria retrograde, mund të lindin disa konfuzione. Nevojat tuaja emocionale do të jenë nën mikroskop këtë muaj, gjë që do të jetë një nxitje për ju që të përballeni realisht me to. Nëse jeni në një lidhje tani është një moment shumë i mirë për të zgjidhur disa çështje që mbeten si “në pritje” mes jush dhe partnerit ose për të zgjidhur disa keqkuptime që mund të jenë krijuar në të shkuarën. Nëse jeni të lirë, ka mundësi të keni një takim apo komunikim me një person që vjen nga e kaluara. Rruga retrograde e Afërditës mund të ringjallë një romancë apo romancë më të vjetër dhe t'i japë një shans të dytë. Në çdo rast, duhet të konsideroni me kujdes të dhënat që do të jenë në dispozicion dhe të mos nxitoni për të marrë një vendim. Katerkendeshi mes Saturnit dhe Uranit do të zhvillohet pikërisht në datën 24/12 – për herë të tretë këtë vit – dhe mund t’ju ​​bëjë shumë reagues ndaj disa njerëzve dhe disa rasteve, të cilat mund t’ju ​​bëjnë të humbisni të drejtën tuaj.

Puna dhe Ekonomia

Ky muaj duket se sjell mundësi përsa i përket punës, por duhet të keni kujdes në rregullimin e tyre pasi brenda mundësive mund të ketë disa “gracka”. Jepini përparësi çështjeve që vijnë nga e kaluara dhe mos i lini të përjetësohen, pasi kjo mund të hapë një cikël të ri problemesh dhe çështjesh. Gjatë gjysmës së dytë të muajit mund të ndjeni nevojën për të reaguar ndaj situatave, por edhe personave që ndihen nën presion. Disa marrëdhënie biznesi mund të kenë disa probleme, veçanërisht nëse ka precedentë në to. Ky muaj do të jetë shumë i dobishëm në rast se dëshironi të zgjidhni disa çështje biznesi dhe të zgjidhni çështje që mund të ekzistojnë në marrëdhëniet tuaja të biznesit.

BINJAKËT MUJOR

01/12/2021 TO 31/12/2021

Te përgjithëshme

Per juve te kesaj shenje Dhjetori më jep një muaj shumë të rëndësishëm për ju pasi konjukturat astrologjike që do të ndodhin gjatë tij tregojnë se do të jeni të thirrur të merrni përsipër çështje që lidhen kryesisht me fushën e marrëdhënieve ndërpersonale. Më 04/12 do të ketë një eklips të Diellit në shenjën e Shigjetarit, diçka që do të sjellë në plan të parë një marrëdhënie personale apo një bashkëpunim. Nëse ka çështje që kanë krijuar një klimë të çuditshme në të, duket se tani ato do të rishfaqen dhe ky do të jetë motivimi për të marrë masa dhe zgjidhjen e tyre. Nga data 13/12 me hyrjen e Marsit në shenjën e Shigjetarit, energjia e personave që do të takoni do të rritet ndjeshëm dhe në të njëjtën kohë do të fillojë një periudhë intensive në fushën e marrëdhënieve. Për të shmangur konfliktet e reja dhe disa konfrontime, përpiquni të mos e lini veten të tërhiqen nga nervat e momentit, të cilat mund të krijojnë disa probleme për ju dhe ata që ju rrethojnë.

Vetëkontrolli do të jetë shumë i rëndësishëm pasi Marsi do t'ju shtyjë të merrni gjërat në duart tuaja këtu dhe tani, por për të zgjidhur çdo problem ju duhet një qasje e qetë dhe diplomaci dhe jo tension dhe nervozizëm. Hëna e Plotë që do të ndodhë në boshtin tuaj (Binjakët – Shigjetari) më 19/12 do t’ju ​​ndihmojë të merrni vendime që do të kenë të bëjnë me të ardhmen dhe evolucionin e disa marrëdhënieve, të cilat mund të kenë dhënë mostra të çuditshme deri tani. Më datë 22/12 me hyrjen e Diellit në shenjën e Bricjapit, prioritetet tuaja do ndryshojnë dhe interesi juaj do fokusohet më shumë tek ajo që ndjeni, sesa tek të dhënat që ekzistojnë rreth jush. Emocionet do të luajnë një rol vendimtar për ju në të ardhmen e afërt dhe në bazë të tyre do të merrni vendime për të gjitha çështjet që ju shqetësojnë.

Dashuria

Marrëdhënia me partnerin do jetë në qendër të interesit tuaj dhe të ngjarjeve për këtë muaj, pasi dukuritë astrologjike në boshtin Binjakë – Shigjetar tregojnë një lëvizshmëri në fushën e marrëdhënieve ndërpersonale. Me hyrjen e Marsit në shenjën e Shigjetarit mund të shtohen edhe arsyet e zënkave me partnerin, pasi duket se nuk do jeni aq të qetë përballë asnjë mosmarrëveshjeje qoftë edhe për çështjen më të vogël. Sa më shumë vetëpërmbajtje të tregoni përballë “sfidave” të tilla, aq më shumë do të shmangni mundësinë e konflikteve, konfrontimeve dhe situatave që mund të rëndojnë klimën mes jush dhe zhvillimin e marrëdhënies suaj. Në të njëjtën ditë që Hëna e Plotë do të ndodhë në boshtin tuaj (19/12), Afërdita do të fillojë rrugën e saj retrograde në shenjën e Bricjapit. Retrospektiva e Afërditës tregon se mund të ketë rirregullime në prioritetet tuaja, të cilat mund të çojnë në rishikime në fushën e marrëdhënieve personale në një kontekst më të përgjithshëm. Nëse jeni të lirë ka shumë mundësi që një romancë romantike e së shkuarës të dalë sërish në pah. Nëse jeni duke kërkuar për diçka që dëshironi të ketë stabilitet dhe kohëzgjatje, do t'ju duhet të shikoni me kujdes të dhënat që do të jenë në dispozicion, për t'u siguruar që ka një identifikim të nevojave dhe dëshirave emocionale midis njerëzve të përfshirë.

Puna dhe Ekonomia

Komunikimi do të luajë një rol të madh në zhvillimet profesionale të kësaj periudhe, pasi do të varet nëse mund të zhvillohet një bashkëpunim apo një marrëdhënie profesionale apo nëse disa çështje janë pengesa të pakapërcyeshme për të. Eklipsi diellor në shenjën e Shigjetarit por edhe Hëna e Plotë në boshtin tuaj (Binjakët – Shigjetari), do të nxjerrë në pah disa afera profesionale dhe sidomos disa marrëdhënie profesionale. Disa çështje të lidhura me punën që ju kanë shqetësuar në të kaluarën mund të rishfaqen dhe do të duhet të adresohen. Ky muaj mund të jetë mjaft kërkues, veçanërisht përsa i përket mënyrës se si i trajtoni çështjet që lidhen me marrëdhëniet tuaja të punës apo të biznesit, por në fund të tij ju pret një surprizë. Hyrja e Jupiterit në shenjën e Peshqve më 29/12 përuron një periudhë veçanërisht premtuese për çështjet që lidhen me punën por edhe për zhvillimin tuaj profesional. Përcaktoni qëllimet tuaja profesionale, organizoni me kujdes lëvizjet tuaja të ardhshme dhe do të shfaqen mundësi të reja.

GAFORRJA MUJOR

01/12/2021 TO 31/12/2021

Te përgjithëshme

Per juve te kesaj shenje, Dhjetori është një muaj gjatë të cilit do të jetë mirë të jepni përparësi për veten, nevojat tuaja dhe pushimin tuaj, pasi po kaloni një periudhë mjaft të vështirë pune dhe detyrimesh në jetën tuaj të përditshme, të cilat nuk ju ndihmojnë të gjeni kohë për veten tuaj. . Eklipsi diellor që do të ndodhë në shenjën e Shigjetarit më 04/12 e bën të domosdoshme të kujdeseni për veten, dietën tuaj, të dëgjoni trupin dhe nevojat e tij dhe të shmangni stresin, pasi diçka e tillë mund të ndikojë edhe në psikologjinë tuaj. .

Me hyrjen e Marsit në shenjën e Shigjetarit më 13/12 do të nisë një periudhë e cila do të thellohet në ndjenja dhe situata të së shkuarës dhe do të sjellë disa mendime për evoluimin e çështjeve që ju shqetësojnë. Shmangni hyrjen në një rreth vicioz të skenarëve negativë, pasi kjo mund të ndikojë më tej në disponimin dhe psikologjinë tuaj. Më 19/12 do të zhvillohet Hëna e Plotë në aksin Binjakë – Shigjetar që tregon vazhdimin e një periudhe kërkuese për sa i përket jetës së përditshme, detyrimeve dhe punës. Nga data 22/12 me hyrjen e Diellit në shenjën e Bricjapit, duket se prioritetet tuaja do të ndryshojnë dhe interesi juaj do të fokusohet tek një marrëdhënie personale apo një bashkëpunim. Tani fillon një periudhë që mund të sjellë zhvillime dhe diskutime të frytshme me njerëz që takoni qoftë profesionalisht apo personalisht. Ky muaj -siç u tha në fillim- mund të jetë i lodhshëm për sa i përket përditshmërisë dhe kërkues për ju, por duket se do të përfundojë në mënyrën më të mirë pasi më 29/12 Jupiteri do të kalojë në shenjën miqësore të Peshqve për ju. Pozicioni i ri i Jupiterit favorizon veçanërisht si disponimin tuaj ashtu edhe çështjet tuaja romantike, duke hapur një rrugë të re në jetën tuaj personale, duke krijuar rrethanat e duhura për evoluimin e një marrëdhënieje që ekziston ose për fillimin e një dashurie të re.

Dashuria

Përditshmëria kërkuese mund të sjellë distancë mes jush dhe partnerit, ndaj në rast se nuk dëshironi që diçka e tillë të ndodhë, duhet të “merrni veprime” herët! Mundohuni të shpenzoni qoftë edhe pak kohë në aktivitete me partnerin tuaj, pasi përfshirja në gjëra që krijojnë emocione pozitive jo vetëm që do të mbajë gjallë flakën e marrëdhënies suaj, por do t'ju ndihmojë të hiqni qafe kërkesat e përditshmërisë dhe gjithçka që keni në mendje. Nga data 19/12 Afërdita do të nisë kursin e saj retrogradë në shenjën e Bricjapit dhe me të do të nisë një periudhë shumë e rëndësishme për fushën e marrëdhënieve tuaja ndërpersonale. Nëse jeni në një lidhje, ka mundësi që të dalin në pah disa çështje që lidhen me marrëdhënien me partnerin, të cilat mund të kenë nevojë të rivlerësohen.

Disa projekte të përbashkëta mund të vonohen ose të zbatohen në një mënyrë tjetër nga sa keni menduar. Nëse jeni të lirë ndërkohë që gjysma e parë e muajit duket se nuk ka shumë lëvizshmëri për çështjet tuaja romantike, sa më shumë të kalojnë ditët aq më shumë kjo do të ndryshojë. Ecuria retrograde e Afërditës mund të rindez marrëdhënien me një person që ka luajtur një rol kyç për ju në të kaluarën. Një marrëdhënie e kaluar mund të dalë sërish në pah dhe mund të ketë një mundësi tjetër në të. Nga data 29/12 me praninë eJupiterit  në shenjën e Peshqve fillon një periudhë e cila do të sjellë më shumë mundësi për të bërë njohje të reja, për të flirtuar, për të njohur njerëz të rinj dhe -nëse e lejon harta juaj personale- për t'u dashuruar!

Puna dhe Ekonomia

Rutina juaj e punës si dhe disa punë që do të shfaqen gjithmonë në “minutin e fundit” janë një skenar real për muajin dhjetor. Planifikimi i duhur do të luajë një rol të rëndësishëm në shlyerjen e detyrimeve të biznesit, pasi nëse çdo gjë që ju lind në kohë e menaxhoni dhe mos e lini për më vonë, nuk do të ketë kushte presioni në jetën tuaj profesionale. Ndoshta disa çështje që kanë lindur në të shkuarën dhe kanë të bëjnë me një marrëdhënie biznesi apo një bashkëpunim do të rishfaqen në gjysmën e dytë të muajit. Prania e Diellit në shenjën e Bricjapit nga data 22/12 tregon se sado kërkuese të jetë kjo periudhë për marrëdhëniet tuaja profesionale, duhet të mbani mend se do të ketë edhe mundësi. Nga fundi i muajit do të fillojë një periudhë e cila do të rrisë krijimtarinë tuaj, e cila nga ana tjetër do të gjejë një terren të përshtatshëm për relaksim në idetë që lidhen me punën!

LUANI MUJOR

01/12/2021 TO 31/12/2021

Te përgjithëshme

Per juve te kesaj shenje duket  se Dhjetori është një muaj që nuk do të ketë kërkesa të veçanta nga ju, përderisa i kushtoni vëmendje disa çështjeve që lidhen me punën dhe ato mund - nëse i lini të pazgjidhura - të krijojnë probleme. Eklipsi diellor që do të ndodhë më 04/12 në shenjën e Shigjetarit tregon se duhet të mbani një profil të ulët, veçanërisht në çështjet që kanë të bëjnë me jetën tuaj personale dhe atë emocionale, në mënyrë që të mos ekspozoheni ndaj dikujt që ju ka tërhequr interesin. . Çështjet tuaja romantike kanë nevojë për hapa të vegjël e të matur në mënyrë që ato të zhvillohen pa probleme. Mund të ketë raste kur mund të tërhiqeni dhe të bëni premtime që nuk do të realizohen dhe kjo është diçka që kërkon vëmendje të paktën gjatë gjysmës së parë të dhjetorit.

 Më 13/12 Marsi do të kalojë në shenjën e Shigjetarit duke krijuar hiperaktivitetin tuaj dhe disponimin për të bërë gjëra që keni dashur të bëni në të kaluarën, por rrethanat që ekzistonin nuk ju lejuan. Do të ishte mirë të mos e shtyni veten të kapni gjithçka që dëshironi të bëni në vetëm pak ditë, pasi kjo mund të krijojë stres. Hëna e Plotë do të zhvillohet në boshtin Binjakët – Shigjetari më 19/12 ndihmon për të zhvilluar një marrëdhënie personale për sa kohë që shmangni ekzagjerimet në fjalë dhe gjestet e përshtypjes. Nga data 22/12 me hyrjen e Diellit në shenjën e Bricjapit do të nisë një periudhë e cila do të sjellë më shumë interes për punën tuaj. Mund të ketë disa gjëra që do t'ju bëjnë presion, por nga ana tjetër mund të ketë disa çështje të përditshme që - me vëmendjen e nevojshme nga ana juaj - mund të zgjidhen.

Dashuria

Dhjetori është një muaj “i gjallë” për ju i cili do të sjellë mundësi për të njohur njerëz të rinj, për të njohur më mirë një person që tashmë e keni njohur, për t’u shoqëruar me njerëz por edhe për të flirtuar. Në gjysmën e parë të muajit do t'ju duhet t'i kushtoni vëmendje sa më sipër pasi entuziazmi juaj mund t'ju bëjë të premtoni gjëra që nuk do të jenë të lehta për t'u realizuar. Shikoni këtë skenar në rast se tashmë jeni në një lidhje dhe nuk dëshironi të keni probleme me partnerin. Më 19/12, në të njëjtën ditë me Hënën e Plotë të muajit, Afërdita e cila ndodhet në Bricjap do të nisë kursin e saj retrograd. Ecuria retrograde e Afërditës mund të sjellë “kthime prapa” në disa emocione, të cilat nga ana tjetër do t'ju bëjnë të shihni sërish një lidhje romantike të së shkuarës.

Mundohuni të mos hapni shumë fronte në të njëjtën kohë në fushën romantike, pasi kjo mund të krijojë më shumë konfuzion sesa mund të mendoni. Nëse jeni i lirë, do t'ju jepet mundësia të realizoni nevojat tuaja reale dhe në bazë të tyre të bëni zgjedhjen e duhur. Maturia në zgjedhjet dhe premtimet tuaja do të jetë ajo që do t'ju mbrojë nga keqdashja në çështjet tuaja romantike dhe nuk do t'ju lërë të ekspozoheni në sytë e një personi që ju intereson. Ky muaj do të ketë mundësi për rilidhje -sidomos nga data 19/12 e në vazhdim- por përpara se të vazhdoni me diçka të tillë duhet të vlerësoni me kujdes të dhënat e disponueshme.

Puna dhe Ekonomia

Puna do jetë mjaft kërkuese për këtë muaj -shumë më tepër pas datës 15/12- dhe me kalimin e ditëve aq më shumë do të shfaqen dhe do të jeni të zënë me çështje profesionale. Katerkendeshi  Saturn-Uran do të zhvillohet më 24/12 për herë të tretë këtë vit, por ndikimi i tij do të fillojë shumë më herët këtë muaj. Kjo tregon se mund të ketë disa çështje që do t'ju bëjnë presion në punë ose do të bëjnë disa supozime se ndiheni të shtypur dhe nuk ju lënë të punoni. Detyrime të jashtëzakonshme, përgjegjësi të reja, madje edhe disa punë, janë disa nga skenarët e mundshëm të këtij muaji. Përpiquni të shmangni reagimet spazmatike sidomos ndaj gjërave që mund të shfaqen në minutën e fundit, pasi gjatë kësaj kohe duket se nuk ka terren të mjaftueshëm për të gjetur të drejtën tuaj, veçanërisht nëse përpiqeni ta pretendoni me intensitet. Mbani tonet e ulëta në situatat që mendoni se po ju shqetësojnë dhe kurseni kohë derisa të krijohet mundësia për t'i zgjidhur ato.

VIRGJËRESHA MUJOR

01/12/2021 TO 31/12/2021

Te përgjithëshme

Per juve te kesaj shenje, Dhjetori është një muaj që ka nevojë për vëmendje në çështjet që kanë të bëjnë me shtëpinë, disa riparime në shtëpi, si dhe gjerat tuaja të njohura. Eklipsi diellor që do të ndodhë më 04/12 tek Shigjetari ketu bie zilja e alarmit dhe ju këshillon të shmangni zënkat dhe konfliktet me personat që i përkasin ambientit tuaj familjar. Sa më shumë të mbani një profil të ulët dhe të mos u jepni ushqim polemikave, aq më lehtë do të jetë ta kaloni këtë muaj pa tensione me të dashurit tuaj. Një tjetër gjë për t'u kujdesur në gjysmën e parë të dhjetorit është rasti i disa riparimeve në shtëpi apo edhe një lëvizje. Do të ishte mirë t'i lini për pak kohë më vonë dhe në fillim të muajit do të ketë një konfuzion të përgjithshëm, i cili nuk do të ndihmojë në trajtimin e çështjeve të tilla.

Shqetësimi për çështjet e shtëpisë mund të vazhdojë edhe për pjesën e mbetur të muajit, pasi nga data 13/12 Marsi do të jetë në shenjën e Shigjetarit dhe do ta furnizojë vazhdimisht. Megjithatë, pas datës 15/12 do të ketë mundësi për të rregulluar disa punë që lidhen me përgjegjësitë familjare dhe punët e shtëpisë. Hëna e Plotë që do të zhvillohet në boshtin e Binjakëve – Shigjetarit më 19/12 ju nxit të mbyllni disa çështje të pazgjidhura të cilat përveç çështjeve familjare mund të lidhen edhe me biznesin. Nga data 22/12 kur Dielli do të kalojë në shenjën e Bricjapit, humori juaj do të ndryshojë dhe përmirësohet. Një rol të rëndësishëm në këtë do të luajë nëse dhe në çfarë mase keni zgjidhur disa nga çështjet dhe detyrimet e pazgjidhura të përmendura më sipër. Më 29/12 Jupiteri do të kalojë në shenjën e Peshqve dhe nga pozicioni i tij i ri do të favorizojë shumë fushën e marrëdhënieve ndërpersonale, duke dhënë mundësi për të zhvilluar disa marrëdhënie qoftë personale apo profesionale dhe duke krijuar kushtet e duhura për të reja.

Dashuria

Prania e Afërditës në shenjën e Bricjapit tregon se ky muaj - pavarësisht uljeve dhe uljeve që mund të ekzistojnë në fusha të tjera - është një muaj që do t'ju ndihmojë ndjeshëm aferat tuaja romantike. Mund të ketë disa çështje që lidhen ose me përgjegjësitë familjare ose profesionale që do t'ju mbajnë të karikuar , por mbani mend se kontakti dhe komunikimi me partnerin ose nëse jeni i lirë me dikë që ju intereson do t'ju ndihmojë ndjeshëm humorin dhe do të jetë një mënyrë për t'u çlodhur. Ecuria retrograde e Afërditës në shenjën e Bricjapit do të fillojë në të njëjtën ditë që do të ndodhë Hëna e Plotë (dmth më 19/12) duke krijuar një klimë krejtësisht të ndryshme në jetën tuaj personale.

Rikthimi i Afërditës mund të sjellë mundësi për një romancë romantike, e cila mund të ketë përfunduar paksa me nxitim. Kjo mund t'ju bëjë të rivlerësoni një lidhje romantike, një romancë ose një marrëdhënie të kaluar. Çështjet e së shkuarës me shumë mundësi do të dalin sërish në pah me të gjithë aksesorët që mund të kenë. Nëse jeni në një marrëdhënie që ju mbulon, përpiquni të mos bëni asnjë lëvizje që mund të rrezikojë zhvillimin dhe prosperitetin e saj. Nga data 29/12 me hyrjen e Jupiterit në shenjën e Peshqve do të fillojë një periudhë e gjatë rreth 5 mujore, gjatë së cilës do të ketë mundësi për të përmirësuar apo evoluar një marrëdhënie që tashmë ekziston. Nuk përjashtohet ende që të ketë terren të përshtatshëm për fillimin e një lidhjeje të re të rëndësishme dhe premtuese, e cila mund të karakterizohet si një lidhje jete.

Puna dhe Ekonomia

Dhjetori parashikon një muaj me lëvizshmëri intensive për sa i përket punëve tuaja profesionale dhe kjo është diçka që do të shihet veçanërisht pas datës 13/12 me hyrjen e Marsit në shenjën e Shigjetarit. Nga pozicioni i tij i ri, Marsi mund të rrisë detyrimet që lidhen me punën dhe njëkohësisht të forcojë kërkesat që do të kenë të tjerët nga ju. Kjo është diçka që mund t'ju bëjë të ndiheni negativ dhe nervoz, por përpiquni të mos futeni në një cikël polemikash, pasi ky do të jetë një rreth vicioz që mund të dëmtojë marrëdhëniet e biznesit dhe bashkëpunimet. Hëna e Plotë që do të ndodhë më 19/12 ju fton të shikoni me kujdes disa çështje profesionale, për t’i rregulluar dhe për të mos i lënë për më vonë, pasi më vonë mund të bëhen më kërkuese. Me hyrjen e Jupiterit në shenjën e Peshqve në fund të muajit do të nisë një periudhë shpresëdhënëse për zhvillimin e një marrëdhënieje apo bashkëpunimi profesional, nga i cili do të dilni fitimtarë

PESHORJA MUJOR

01/12/2021 TO 31/12/2021

Te përgjithëshme

Per juve te shenjes se Peshores Dhjetori fillon me eklipsin Diellor që do të ndodhë më 04/12 në shenjën e Shigjetarit, i cili mund të sjellë sërish në plan të parë disa çështje me të afërmit apo personat e afërt. Komunikimi do të ketë nderin e tij në ato ditë, por takimi i Mërkurit me “dritat” e eklipsit tregon se mund të ketë keqkuptime. Hyrja e Marsit në shenjën e Shigjetarit më 13/12 përuron një periudhë e cila do të ketë shumë kontakte me njerëzit e mjedisit tuaj të afërt, udhëtime dhe diskutime. Në disa diskutime do të duhet të jeni më të kujdesshëm pasi diçka që thoni mund të keqinterpretohet, pasi Marsi këtu mund të sjellë tensione dhe sabotim.

Hëna e Plotë që do të zhvillohet në boshtin e Binjakëve – Shigjetarit më 19/12 duket se do të sjellë rezultate të favorshme për ju dhe veçanërisht në zgjidhjen e çështjeve që kishin lindur në periudhën e mëparshme dhe që lidhen me marrëdhëniet tuaja me njerëzit e afërt dhe mjedisin tuaj më të gjerë. Nga data 22/12, kur Dielli do të kalojë në shenjën e Bricjapit, do të nisë një periudhë që do t'ju interesojnë çështjet që lidhen me shtëpinë dhe disa çështje familjare. Ka shumë mundësi që të filloni të mendoni më shumë se si do t'i kaloni pushimet dhe duket se të qenit me të dashurit dhe personat që janë apo i konsideroni si familja juaj është skenari që do të fitojë terren. Ditët e fundit të muajit do të kenë interes të veçantë nga pikëpamja astrologjike pasi në datën 24/12 do të zhvillohet për të tretën herë katerkendeshi Saturn-Uran, gjë që mund të krijojë një situatë stresuese, sidomos në çështjet që kanë të bëjnë me sektorin financiar. Më 29/12 Zeusi do të kalojë në shenjën që tradicionalisht sundon Peshqit dhe nga pozicioni i tij i ri do të përmirësojë psikologjinë tuaj, jetën tuaj të përditshme dhe mund të sjellë mundësi të reja në vendin e punës.

Dashuria

Prania e Mërkurit në shenjën e Bricjapit nga data 13/12 tregon se komunikimi do të luajë një rol kyç në zgjidhjen e çështjeve romantike, qofshin të lirë apo në një lidhje, ndaj duhet t'i kushtoni vëmendjen e duhur gjatë këtij muaji. Mërkuri nga pozicioni i tij i ri mund të krijojë një introversion për këtë dhe do të jetë jashtëzakonisht e rëndësishme që të mos e lini të shtrihet në një marrëdhënie personale apo një njohje që dëshironi të krijoni pasi një gjë e tillë mund të krijojë një tjetërsim emocional qoftë edhe përkohësisht. Një tjetër ngjarje astrologjike që do të përcaktojë aferat romantike është ecuria retrograde e Afërditës në shenjën e Bricjapit nga data 19/12.

Lëvizja në dukje retrograde e Afërditës ka shumë të ngjarë t'ju bëjë të ndryshoni mendje për disa çështje të së shkuarës dhe disa çështje emocionale të së shkuarës. Ky muaj mund të cilësohet si muaji i rilidhjeve ndaj nëse dëshironi të afroheni sërish me një person me të cilin keni pasur një lidhje në të kaluarën, pas datës 12/20 duket se do të ketë mundësi për ta bërë këtë. Edhe nëse kjo nuk është në planet tuaja të menjëhershme, mund të jetë në planet e “palës tjetër” dhe ka mundësi që një person nga e kaluara të bëjë paraqitjen e tij. Preferoni të ndiqni rrugë të sigurta dhe të mos rrezikoni me një vendim që do të merrni në një lidhje romantike. Nëse jeni në një lidhje, komunikimi me partnerin dhe përfshirja juaj me shtëpinë do krijojnë një atmosferë të ngrohtë mes jush.

Puna dhe Ekonomia

Dhjetori është një muaj që do të sjellë shumë diskutime dhe me shumë gjasa disa takime të reja biznesi, por do të duhet të jeni veçanërisht të kujdesshëm nëse dëgjoni fjalë të mëdha, deklarata me zë të lartë dhe shumë premtime. Për sa kohë që Mërkuri është në shenjën e Shigjetarit (deri në datën 12/12) mund të thuhen gjëra që do të jenë shumë të vështira për t'u realizuar, ndaj do të ishte mirë të mbani një kosh të vogël derisa të kalojnë ditët dhe të shihni evolucionin e tyre. Nga data 13/12 kur Mërkuri do të jetë në shenjën e Bricjapit dhe pak pas datës 22/12 kur Dielli do të jetë në të njëjtën shenjë do të fillojë një periudhë gjatë së cilës do të jeni më fitimprurës nëse e lini punën tuaj të “flasë”. Shmangni gjëra premtuese që do t'i bëjnë të tjerët të kenë pritshmëri të mëdha nga ju dhe preferoni të flisni për veprimet dhe punën tuaj.

AKREPI MUJOR

01/12/2021 TO 31/12/2021

Te përgjithëshme

Duket se juve te shenjes se Akrepit, Dhjetori është një muaj që do t'ju ndihmojë të relaksoheni pasi periudha e mëparshme mund të ketë qenë veçanërisht intensive për ju dhe ka ndryshuar të dhënat që kanë ekzistuar deri më tani. Eklipsi diellor që do të ndodhë në shenjën e Shigjetarit më 04/12 tregon se ky muaj do të nxjerrë në pah çështjet që shqetësojnë sektorin financiar. Të ardhurat-shpenzimet, ngecjet financiare dhe çështjet që kanë të bëjnë me fondin tuaj do t'ju shqetësojnë jo vetëm në fillim të muajit por edhe gjatë tij. Nëse nuk doni të keni disa humbje financiare, bëni lëvizje të mençura për të mos rritur kostot. Nga data 13/12 e në vazhdim për ju fillon një periudhë më e relaksuar pasi Marsi ju lë të qetë -fjalë për fjalë dhe figurativisht- dhe kalon në shenjën e Shigjetarit. Nga pozicioni i ri, megjithatë, ai forcon skenarin e rritjes së shpenzimeve, diçka që kërkon vëmendje gjatë gjithë muajit.

Hëna e Plotë që do të ndodhë më 19/12 në aksin Binjakë – Shigjetar do ju shtyjë të rishikoni prioritetet tuaja dhe të shihni se çfarë është me të vërtetë e vlefshme për ju. Endoskopia është e përshtatshme për këtë muaj dhe rezultatet e saj mund t'ju habisin! Me hyrjen e Diellit në shenjën e Bricjapit më 22/12, ekstroversioni rikthehet në jetën tuaj dhe një rol të rëndësishëm në të do të kenë personat me të cilët do të shoqëroheni dhe të gjithë ata që janë në mjedisin tuaj të ngushtë. Bisedat, telefonatat dhe takimet do t'ju ngjyrosin humorin, ndaj zgjidhni me mençuri personat me të cilët do të vini në kontakt. Sheshi Saturn-Uran që do të zhvillohet për herë të tretë këtë vit më 24/12, mund të nxjerrë në pah disa çështje të cilat nga ana e tyre do të ndikojnë në humorin e tyre dhe mund të krijojnë presion mbi ju. Ka shumë të ngjarë që këto të lidhen me një marrëdhënie personale, një bashkëpunim si dhe një çështje familjare. Me hyrjen e Jupiterit në shenjën e Peshqve më 29/12, rikthehet optimizmi, i cili do të jetë baza për zgjidhjen e shumë çështjeve që ju shqetësojnë. Nga pozicioni i tij i ri, Jupiteri do të ushqejë shpresën dhe optimizmin, diçka që do të ketë rezultate të dobishme për ju.

Dashuria

Eklipsi diellor që do të ndodhë në shenjën e Shigjetarit në fillim të muajit mund të ngrejë disa mendime që do të krijojnë pasiguri dhe do të ndikojnë në zgjedhjet që do të bëni në jetën tuaj personale. Nëse jeni të lirë, është e mundur të ndiheni të pambrojtur emocionalisht dhe të bëni një lëvizje spazmatike në një lidhje romantike ose një zgjedhje spazmatike. Mundohuni të shmangni këtë skenar pasi rezultatet e tij duket se do t'ju prekin për një kohë të gjatë. Nëse jeni në një lidhje ky muaj është shumë i favorshëm për të vlerësuar këtë marrëdhënie dhe për të parë nëse dhe në çfarë mase keni të njëjtat nevoja dhe të njëjtat dëshira si partneri juaj. Fakti që Marsi nuk do të jetë në shenjën tuaj nga data 13/12 jep një frymëmarrje në jetën tuaj personale, pasi do të vini re se çështjet që kishin ngritur polemika do të eliminohen gradualisht.

Me fillimin e ecurisë retrograde të Afërditës në shenjën e Bricjapit më 19/12 mund të ndodhë komunikimi me një person që e njihni prej kohësh. Një romancë e mbetur e papërfunduar padyshim që do të bëjë të mundur rikthimin, si dhe rikthimet e personave nga e kaluara është një skenar shumë i mundshëm i Afërditës retrograde. Mos nxitoni të bëni një zgjedhje dhe vlerësoni me kujdes të dhënat që ekzistonin atëherë dhe tani, për të parë nëse dhe në çfarë mase një marrëdhënie mund të ketë një shans tjetër. Nga data 29/12 me hyrjen e Jupiterit në shenjën e Peshqve do të ketë shumë mundësi për të njohur njerëz të rinj, për të flirtuar, madje edhe për t'u dashuruar, pasi prania e Jupiterit në këtë shenjë sjell favore dhe fat te romantiku. fushë.

Puna dhe Ekonomia

Këtë muaj duket se do të synoni zhvillimin ekonomik përmes lëvizjeve të biznesit dhe disa marrëveshjeve që keni në mendje. Eklipsi Diellor që do të ndodhë në shenjën e Shigjetarit në fillim të muajit tregon se mund t'ju duhet të modifikoni planet tuaja ose të rishikoni qëllimet tuaja, pasi nga mesi i muajit mund të ketë disa pengesa në atë që dëshironi të bëni. . Nga data 15/12 situata do jetë më e mirë, megjithëse sërish duhet të keni parasysh që shpenzimet këtë muaj mund të jenë më shumë se të ardhurat. Disa diskutime për punë do të monopolizojnë interesin tuaj në mes të këtij muaji dhe mund të ngrenë disa pasiguri. Nëse mendoni se jeni në një periudhë mjaft konfuze me shumë rekrutë rreth jush, do të ishte mirë të mbani një pozicion pritjeje derisa të merrni një vendim dhe të shihni se si duhet të lëvizni.

SHIGJETARI MUJOR

01/12/2021 TO 31/12/2021

Te përgjithëshme

Shigjetare te dashur  më duket se do të jeni protagonisti i dhjetorit pasi eklipsi diellor do të ndodhë në shenjën tuaj të zodiakut më 04/12 dhe do të përgatisë terrenin për të “pritur” Marsin nga data 13/12. Ky eklips diellor që do të ndodhë në shtepine  e 12-të të shenjës suaj të zodiakut dhe do të prekë më shumë ju që keni lindur në dhjetëditëshin e dytë, mund të nxjerrë në pah kontradiktat që ekzistojnë në fushën e marrëdhënieve ndërpersonale. Nëse në një marrëdhënie apo bashkëpunim personal ka polemika, mosmarrëveshje apo këndvështrime krejtësisht të ndryshme për disa çështje, ato do të hyjnë nën lupën e këtij eklipsi dhe do të zmadhohen. Nuk përjashtohet mundësia që të ketë riorganizime në fushën e marrëdhënieve ndërpersonale, por mundohuni të merrni vendime pasi të keni menduar fillimisht për ndikimin që do të kenë tek ju. Më 13/12 Mars do të kaloni shenjën tuaj të horoskopit dhe nga njëra anë do t'ju rrisë energjinë, por nga ana tjetër nëse kjo energji nuk gjen një mënyrë shprehjeje dhe relaksi, ka shumë mundësi që të lehtësohet nga tensionet me njerëzit. kush do të jetë rreth teje.

 Hëna e Plotë që do të zhvillohet në boshtin Binjakët – Shigjetari më 19/12 dhe kundërshtimi i lehtësuar që Jupiteri nga Ujori do të ketë me të, krijon një humor komunikues që mund të zgjidhë disa nga çështjet që mund të kenë lindur në fillim të këtij muaji. Marrëdhëniet personale, profesionale madje edhe farefisnore do të dalin në pah gjatë dhjetë ditëve të fundit të muajit. Nga data 22/12 me hyrjen e Diellit në shenjën e Bricjapit do të nisë një periudhë që do të ngrejë më shumë shqetësime për zhvillimin e disa çështjeve që lidhen me fondin tuaj, të ardhurat dhe shpenzimet tuaja. Mundohuni të vlerësoni atë që ka dhe mos lejoni që shqetësimet t'ju çojnë në reagime spazmatike që mund të ndikojnë në fondin tuaj. Nga data 29/12 Jupiteri do të jetë në shenjën që tradicionalisht sundon Peshqit dhe nga pozicioni i tij i ri do të sjellë paqe në jetën familjare, do të forcojë lidhjet me të dashurit tuaj dhe do t'ju vërë në proces për të kaluar më shumë kohë në shtëpi me miqtë me të dashurit. Është e mundur t'ju vendosë në procesin e ndryshimit të diçkaje në shtëpi, për ta afruar me nevojat tuaja, qoftë estetike apo funksionale.

Dashuria

Fusha e marrëdhënieve ndërpersonale do ju pushtojë shumë gjatë këtij muaji dhe eklipsi që do të ndodhë në shenjën tuaj të horoskopit në fillim të dhjetorit mund të sjellë ndryshime. Nëse jeni në një lidhje nga e cila keni ankesa, do të ishte mirë që përpara se të merrni ndonjë vendim t'ia raportoni këto ankesa partnerit tuaj dhe të mos e lini të hamendësojë. Ky eklips mund të krijojë një terren pjellor për zgjidhjen e disa keqkuptimeve por edhe për sqarime, të cilat do të jenë të nevojshme për zhvillimin e një marrëdhënieje. Me hyrjen e Marsit në shenjën tuaj të zodiakut nga data 13/12, do të nisë një periudhë e cila mund të sjellë disa tensione me të tjerët. Partneri juaj nuk do të bëjë përjashtim nga kjo, por nëse nuk dëshironi të keni një klimë të tensionuar që mund të destabilizojë një marrëdhënie, përpiquni ta kanalizoni energjinë tuaj në një aktivitet sportiv dhe jo në tensione dhe grindje.

Nëse jeni të lirë nga data 19/12 kur Afërdita do të rikthehet në një kurs retrograd në shenjën e Bricjapit, do të ketë mundësi për të rindezur një romancë të së shkuarës. Ndoshta një person me të cilin jeni ndjerë i sigurt do të kthehet pasi siguria emocionale do të luajë një rol të veçantë në zgjedhjet tuaja. Ndërsa i gjithë muaji do jetë intensiv dhe do ketë rirregullime dhe ndryshime në një marrëdhënie personale dhe nëse jeni të lirë në çështjet tuaja romantike në një kontekst të përgjithshëm, drejt fundit do t'ju kompensojë. Prania e Jupiterit në shenjën e Peshqve nga data 29/12 do të krijojë terren pjellor për rikthimin e qetësisë, humorit të mirë dhe stabilizimit të marrëdhënieve.

Puna dhe Ekonomia

Marrëdhëniet e biznesit dhe bashkëpunimet duket se do t'ju pushtojnë shumë gjatë këtij muaji, si dhe eklipsi diellor që do të ndodhë në shenjën tuaj të horoskopit më 04/12 dhe hëna e plotë që do të ndodhë në boshtin tuaj më 19/12 mund të ndryshojë të dhënat në to. Në kombinim me Marsin që do të jetë në shenjën tuaj të horoskopit, duket se klima në punë mund të jetë e tensionuar, pasi nuk do të jeni të gatshëm të lini asgjë të bjerë. Mendoni nëse do të ishte ide më e mirë t'u qaseni me qetësi njerëzve dhe situatave që ju acarojnë, pasi këtë muaj nëse i shtoni vaj zjarrit do të jetë shumë e vështirë të parashikoni zhvillimin e tij. Diskutoni çështjet që ju shqetësojnë dhe mos i lini të rriten në mendjen tuaj, pasi sa më gjatë t'i mbani ato aq më e vështirë do të jetë t'i menaxhoni me qetësi.

BRICJAPI MUJOR

01/12/2021 TO 31/12/2021

Te përgjithëshme

Per juve te kesaj shenje, Dhjetori është një muaj që do të nxjerrë në sipërfaqe disa shqetësime që mund të keni, ndjenja më të thella por edhe dëshirat tuaja të devotshme, të cilat do bëhen edhe më intensive. Eklipsi diellor që do të ndodhë më 04/12 në shenjën e Shigjetarit nxjerr në dritë mendimet tuaja, pasi sa më gjatë të jenë në prapavijë aq më intensive do të bëhen dhe aq më e vështirë do t'ju duket t'i menaxhoni. Mos lejoni që "errësira" e disa mendimeve t'ju joshë dhe t'ju vendosë në një rreth vicioz skenarësh negativë. Nga data 13/12 me hyrjen e Marsit në shenjën e Shigjetarit, përpiquni të përqendroheni në një profesion ose të merrni punë të reja, pasi edhe terapia e punës do të ndihmojë për të shmangur mendimet e pafundme. Me Hënën e Plotë do të zhvillohet në boshtin Binjakët – Shigjetar më 19/12 një çështje pune, një detyrim i përditshmërisë do të dalë në pah dhe mund të ndryshojë orarin dhe prioritetet tuaja. Në mes të muajit çështjet e punës si dhe detyrat rutinë do të kenë nevojë për zgjidhje të menjëhershme, pasi nëse i lini do ta keni më të vështirë t'i zgjidhni më vonë.

Në të njëjtën ditë, Afërdita fillon rrugën e saj retrograde në shenjën tuaj të horoskopit, diçka që do të ndryshojë prioritetet dhe nevojat tuaja dhe gjithashtu do të ndikojë në çështjet tuaja romantike. Më 22/12 nis zyrtarisht muaji i ditëlindjes suaj, pasi Dielli kalon në shenjën tuaj të zodiakut dhe inauguron një periudhë gjatë së cilës do të jeni në qendër të interesit. Pak ditë më vonë në 24/12 do të bëhet sërish një fasadë për herë të tretë këtë vit, katerkendeshi mes Saturnit që ndodhet në Ujor dhe Uranit që ndodhet në Demi. Ky aspekt mund të krijojë vështirësi në disa situata, veçanërisht në fushën romantike ose në disa çështje financiare. Muaji mbyllet me lajme të gëzueshme pasi më 29/12 Jupiteri kalon në shenjën e zodiakut që sundon tradicionalisht - Peshqit - dhe nga pozicioni i tij i ri do t'ju ndihmojë të afroheni më shumë me njerëzit që doni, të zgjeroni rrethin tuaj të brendshëm dhe të fitoni marrëdhënie të reja dhe shumë të rëndësishme. Mos e nënvlerësoni fuqinë e kontaktit me njerëz të caktuar pasi ndërveprimi juaj me të tjerët do të ndikojë shumë në disponimin tuaj.

Dashuria

Prania e Afërditës në shenjën tuaj të horoskopit ndihmon në fushën romantike pasi krijon një lehtësi në zgjidhjen e çështjeve tuaja romantike, qofshin të lirë apo në një lidhje. Nga data 19/12, kur ajo do të nisë kursin e saj retrogradë, duket se mund të ndryshoni mendje për një zgjedhje personale apo një romancë romantike që ka nisur. Nga ana tjetër, ka po aq gjasa që të riktheheni në një lidhje apo një lidhje me të cilën jeni “të njohur të vjetër”. Në çdo rast, duhet të jeni të kujdesshëm me vendimet tuaja dhe të mos bëni një zgjedhje impulsive, e cila mund t'ju kthejë mbrapa fjalë për fjalë dhe figurativisht. Nëse jeni në një lidhje, ky muaj është ideal për të kaluar kohë në të, për të bërë gjëra me partnerin dhe nëse mendoni se ka disa ankesa për të diskutuar për t'u zgjidhur.

Deri në mes të muajit, introverzioni do të bëjë të ndjeshme praninë e tij, diçka që nuk do të ndihmojë në diskutimet me partnerin, por me hyrjen e Mërkurit në shenjën tuaj nga data 13/12, do të ketë më shumë mundësi për t'iu afruar, por dhe një çështje që ju shqetëson. Nëse jeni të lirë, rrethanat astrologjike tregojnë se do të ketë mundësi jo vetëm që një person të kthehet nga e kaluara apo të dalë sërish në plan të parë një romancë, por edhe të krijojë një njohje të re. Skenari i njohjes së re do të bëhet më intensiv drejt fundit të muajit, pasi hyrja e Zeusit në shenjën e Peshqve do të ndihmojë shumë në këtë drejtim. Gjatë një detyrimi social apo një takimi me persona të afërt, ka mundësi të takoni dikë që do të luajë një rol kyç në fushën emocionale.

Puna dhe Ekonomia

Detyrimet e biznesit do të kenë një tendencë në rritje në dhjetor pasi duket se muaji mund të fillojë më i qetë, por me kalimin e ditëve do të shfaqen më shumë punë. Përfitoni nga prania e Mërkurit në shenjën tuaj të zodiakut nga data 13/12 pasi është e sigurt që do të arrini të zgjidhni – fillimisht komunikativisht dhe më pas praktikisht – çdo detyrim nëse do të ndodhë. Fuqia e komunikimit është e madhe ndaj shfrytëzojeni në avantazhin tuaj. Prania e Marsit në shenjën e Shigjetarit nga data 13/12 tregon disa veprime në prapaskenë, ndaj do të ishte mirë të “mbash veshët hapur” dhe të mos shpallësh asnjë plan që ke për këtë punë apo për të mos marrë pjesë.diskutime komentuese, pasi kjo mund t'ju ekspozojë në sytë e disa njerëzve. Nga data 22/12 që Dielli do të kalojë në shenjën tuaj të horoskopit do të nisë një periudhë e cila do të ketë më shumë mundësi për të ecur përpara, për të bërë disa gjëra që dëshironi dhe për të përmbushur një objektiv personal profesional.

UJORI MUJOR

01/12/2021 TO 31/12/2021

Te përgjithëshme

Per juve te kesaj shenje Dhjetori është një muaj që mund të ketë më shumë kërkesa për ju -sidomos në gjysmën e dytë- por do të ketë edhe shumë mundësi për të kaluar një kohë të mirë dhe për t'u afruar më shumë me njerëzit që janë thelbi i ngushtë i miqve tuaj. Eklipsi diellor që do të ndodhë më 04/12 në shenjën e Shigjetarit ju nxit të shihni disa marrëdhënie miqësore pa evazione, pasi ka shumë mundësi që ekziston një ndjenjë që tani me disa persona që i përkasin mjedisit tuaj miqësor keni një perspektivë krejtësisht të ndryshme. Disa miq mund të largohen, disa të njohur të tjerë mund të afrohen dhe përfundimisht marrëdhënia juaj mund të bëhet më e ngushtë, pasi ky eklips sjell rirregullime te personat që përbëjnë mjedisin tuaj miqësor. Hyrja e Marsit në shenjën e Shigjetarit më 13/12 përforcon skenarin e mësipërm, pra që do të ketë diskutime, përballje dhe mosmarrëveshje që do të çojnë në sqarime në marrëdhëniet miqësore dhe shoqërore.

Hëna e Plotë që do të zhvillohet në boshtin e Binjakëve – Shigjetarit më 19/12 dhe aspekti favorizues që do të ketë Jupiteri me shenjën tuaj të horoskopit, do t’ju ​​ndihmojë të korrigjoni disa lëvizje impulsive që mund të kenë ndodhur në fillim të muajin dhe do t'i japë një shans të dytë disa miqësive të cilat u gjetën gabimisht "në syrin e stuhisë". Nga data 22/12 me hyrjen e Diellit në shenjën e Bricjapit do të nisë një periudhë e cila është ideale për të dëgjuar emocionet tuaja më të thella. Më 24/12 sheshi mes Saturnit dhe Uranit do të mbahet me saktësi për herë të tretë këtë vit dhe mund të krijojë stres emocional për shkak të disa detyrimeve qoftë familjare apo biznesi. Më 29/12 Jupiteri do të kalojë në shenjën e Peshqve dhe nga pozicioni i tij i ri do të krijojë kushte të mira në sektorin ekonomik.

Dashuria

Këtë muaj duket se do të ketë shumë diskutime me partnerin për disa çështje që mund të jenë në marrëdhënien tuaj dhe të kenë krijuar “përmbysje”. Prania e Mërkurit në shenjën e Bricjapit nga data 13/12 tregon se mund të dëshironi të thoni shumë por nuk do ta keni aq të lehtë të shprehni apo shprehni ndjenjat, frikën dhe shqetësimet tuaja. Sa më i sinqertë të jeni me partnerin, aq më lehtë do ta ketë ai të kuptojë nevojat tuaja dhe të dëgjojë dëshirat tuaja, pasi nëse nuk i komunikoni ato, do të jetë e vështirë të kuptohen nga të dyja palët. Nga data 19/12 kur Afërdita do të nisë kursin e saj retrogradë në shenjën e Bricjapit, me të do të fillojë një periudhë e cila do të ketë probleme në prapaskenë në jetën tuaj personale, takime sekrete dhe romanca të fshehta. Nëse jeni të lirë, ka shumë të ngjarë që të filloni të flisni përsëri me një person nga e kaluara ose të filloni një romancë të cilën për ndonjë arsye do të dëshironi ta mbani të fshehur ose të mbrojtur nga "shumë". Nëse jeni në një lidhje, përpiquni të mos bëni asgjë që nuk do të dëshironit t'ju bënte partneri juaj dhe mos lejoni që rrethana të caktuara t'ju ekspozojnë në sytë e të dashurit tuaj.

Puna dhe Ekonomia

Eklipsi diellor që do të ndodhë në shenjën e Shigjetarit në fillim të muajit mund të sjellë disa rirregullime apo ndryshime në marrëdhëniet me kolegët, diçka që do të kërkojë vëmendje pasi mund të ndikojë edhe në pjesën e punës. Komunikimi i mirë do të luajë rolin e tij në zgjidhjen e çështjeve profesionale, si dhe në mjedisin e punës. Prania e Mërkurit në shenjën e Bricjapit nga data 13/12 tregon se disa gjëra mund të mos thuhen personalisht dhe mund të bëhen disa veprime prapaskenike, ndaj do t'ju duhet t'i kushtoni vëmendje të dhënave që ekzistojnë në çështjet profesionale. dhe mbani në mend se mund të ketë disa që janë aktualisht në sfond. Nga  fundi i muajit, me hyrjen e Jupiterit në shenjën e Peshqve, do të nisë një periudhë e cila do të ketë mundësi të rrisni të ardhurat tuaja nëpërmjet disa marrëveshjeve profesionale ose nëpërmjet disa ndryshimeve që lidhen me punën.

PESHQIT MUJOR

01/12/2021 TO 31/12/2021

Te përgjithëshme

Me sa duket juve te kesaj shenje Dhjetori është një muaj që mund të fillojë pa një humor të veçantë, por që rezervon lajme dhe emocione pozitive drejt fundit të muajit, kur Jupiteri do të hyjë në shenjën tuaj të zodiakut (29/12). Sigurisht që deri atëherë kemi eklipsin diellor që do të ndodhë në shenjën e Shigjetarit më 04/12 i cili mund të krijojë disa probleme në sektorin profesional dhe të sjellë keqkuptime në punë. Mundohuni t'u qaseni keqkuptimeve dhe keqkuptimeve me humor të mirë, në mënyrë që t'i zgjidhni ato ose të mbani distancën aty ku mendoni se fjalët janë të kota. Më 13/12 Marsi do të kalojë në shenjën e Shigjetarit dhe nga pozicioni i tij i ri do të krijojë lëvizshmëri në nivel profesional dhe duket se nga mesi i muajit do të nisë një periudhë e cila do të ketë disa takime dhe diskutime për çështje që lidhen me punën. . Mund të krijojë edhe disa nerva tek njerëzit në mjedisin tuaj profesional si dhe tek ju, diçka që do të ndikojë në marrëdhëniet e biznesit.Hëna e Plotë që do të zhvillohet në aksin Binjakë – Shigjetar më 19/12 ju nxit të mbyllni disa çështje të pazgjidhura që kanë të bëjnë qoftë me sektorin profesional, qoftë me disa çështje familjare që kanë qenë në qendër të vëmendjes së fundmi. Nga data 22/12 me hyrjen e Diellit në shenjën e Bricjapit do të fillojë një periudhë shumë më ekstroverte për ju dhe interesi juaj duket se do të kalojë në çështje që shqetësojnë miqtë, të dashurit dhe aktivitetet kolektive. Në datën 24/12, sheshi mes Saturnit në shenjën e Ujorit me Uranin në Demi do të mbahet me saktësi për herë të tretë këtë vit, gjë që do të krijojë kushte stresuese sidomos në çështjet që lidhen me rrethin tuaj të ngushtë apo fytyrat e të afërmve tuaj. Çfarëdo problemi që të lindë, do të mund ta rregulloni më mirë kah fundi i muajit, pasi nga data 29/12 Jupiteri do të jetë në shenjën tuaj të horoskopit dhe do t'ju përmirësojë shumë humorin, mënyrën se si i trajtoni gjërat dhe psikologjinë tuaj. Do të sjellë favore edhe në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale dhe të gjitha sa më sipër, do t'ju ndihmojnë të zgjidhni disa keqkuptime që mund të kenë lindur në të kaluarën.

Dashuria

Afërdita e cila është në shenjën e Bricjapit dhe do të nisë kursin e saj retrogradë më 19/12 do të përcaktojë zgjedhjet romantike dhe evolucionin e çështjeve tuaja romantike gjatë këtij muaji. Nëse jeni të lirë duket se do të afroheni sërish me një person me të cilin kishit nisur një romancë në të kaluarën, por qasja nuk do bëhet në rrethana të lehta. Mundohuni të qëndroni larg njerëzve që mendoni se po përpiqen t'ju manipulojnë emocionalisht, pasi ka gjasa të hasni sjellje të tilla gjatë këtij muaji. Takimi i Venusit me Plutonin që do të zgjasë disa ditë në mes të muajit mund të sjellë pasione intensive, por këto do të jenë një “thikë me dy presa” nëse nuk i menaxhoni me maturi dhe logjikë.

Shpërthimet e xhelozisë dhe shpërthimet e zemërimit mund të ndodhin dhe të shkaktojnë probleme në një njohje apo marrëdhënie. Sidomos në rastin e dytë – pra nëse tashmë jeni në një lidhje – përpiquni të mos lejoni që çështjet e të tjerëve të “pushtojnë” mes jush dhe partnerit, pasi kjo mund të rrisë shanset për keqkuptime mes jush. Mos harroni gjithashtu se ndershmëria do të luajë një rol vendimtar në zhvillimin e diskutimeve apo edhe në zgjidhjen e disa mosmarrëveshjeve që mund të keni. Nga data 29/12 që Jupiteri do të kalojë në shenjën tuaj të horoskopit do të nisë një periudhë që do të krijojë kushte shumë të mira për të nisur një lidhje të re shumë të rëndësishme apo për të zhvilluar një lidhje që tashmë e keni. Jupiteri në shenjën tuaj të horoskopit, përveçse do të përmirësojë shumë psikologjinë tuaj, do të përmirësojë veçanërisht fushën e marrëdhënieve ndërpersonale në përgjithësi, pasi do t'u sjellë favore dhe fat.

Puna dhe Ekonomia

Detyrimet profesionale do ju pushtojnë shumë gjatë këtij muaji si dhe klima që mbizotëron në ambientin tuaj profesional, pasi eklipsi diellor që do të ndodhë në shenjën e Shigjetarit më 04/12 sjell ndryshime. Mund të ketë disa persona që do të përpiqem të ushtrojë pushtetin në punë dhe ky veprim do të ketë reagimin e pritur. Takimi i Mërkurit me “dritat” e eklipsit nuk do të ndihmojë për të hequr qafe çështje specifike, ndaj duhet të jeni shumë të kujdesshëm me mënyrën se si zgjidhni të shprehni kundërshtimin ndaj disa gjërave apo të thoni mendimin tuaj. Prania e Marsit në shenjën e Shigjetarit nga data 13/12 përforcon skenarin e mësipërm, pra që në punë do të ketë një klimë të çuditshme konfliktuale. Situata do përmirësohet shumë nga data 29/12 e në vazhdim pasi do të ketë mundësi për të zgjidhur disa keqkuptime të lindura në fillim të këtij muaji. Në këtë periudhë do të jetë mirë të mos bëni asnjë lëvizje që përfshin rrezik për punën, pasi eklipsi që do të ndodhë dhe rrethanat e tjera astrologjike tregojnë se favorizohen lëvizjet e vogla dhe të qëndrueshme.

 

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco