Airbnb po kërkon 12 njerëz për të jetuar falas kudo që duan për një vit të tërë

Airbnb po kërkon 12 njerëz për të jetuar falas kudo që duan për një vit të tërë

09:06, 14/06/2021
A+ Aa A-

Airbnb sapo ka njoftuar fillimin e programit ‘Jeto kudo me Airbnb’ dhe po kërkojnë 12 njerëz për të jetuar për një vit të tërë në vendet të cilat janë të përfshira në listat e Airbnb kudo në botë.

Ju mund të zgjidhni vende ekzotike për të jetuar dhe mund të punoni në distancë.

E vetma gjë që ju duhet të bëni është të ndani përvojat tuaja me kompaninë për të ndihmuar në informimin e azhurnimeve të produkteve të ardhshme dhe risive në platformë për të akomoduar më mirë jetesën nomade’ thotë një njoftim për shtyp.

Airbnb do të mbulojë koston e akomodimit tuaj dhe do t'ju ndihmojë dhe për transportin.

Programi do të zhvillohet për 12 muaj nga korriku i 2021 deri në korrik 2022.

Aplikimet kanë filluar dhe ju duhet deri më 30 qershor 2021, për tu regjistruar.

Përsa i pëket moshës duhet të jeni 18 vjeç e sipër për të marrë pjesë dhe nëse ju jeni i përzgjedhuri mund të merrni tre persona me vete.

 

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco