Parashikimet erotike për pranverën 2021 sipas Jorgo Pullës

Parashikimet erotike për pranverën 2021 sipas Jorgo Pullës

09:47, 27/02/2021
A+ Aa A-

Këto ditë i dedikohen dashurisë dhe sepse nuk na ka mbetur asgjë tjetër të festojnë, le të shohim sesi do ndikohen lidhjet tona tre mujorin e ardhshëm për tu përgatitur përkatësisht. Analiza ime është sipas dhjetditëshave të shenjës, pasi këndet planetare ndryshojnë shumë në dhjetditësh.

Katrori i Saturnit- Uranit

Treguesit astrologjikë që ndikojnë lidhjet tona erotike janë të shumtë. Treguesi më i rëndësishëm në formimin e lidhjes erotike për të gjithë 2021, jo vetëm për pranverën, është këndi kryesor i katrorit Saturn- Uran. Këndi i parë realizohet në datën 17/02 dhe vijojnë dy të tjera gjatë vitit. Saturni kërkon lidhjen, qëndrueshmërinë dhe përkushtimin në lidhje, ndërkohë Urani kërkon pavarsinë, lirinë dhe vë si kusht, akoma dhe në dashuri, në shoqëri. Këndi Saturn- Uran na fton të shohim në thellësi qasjen tonë në dashuri. Nëse jeni nga ata që me lehtësi ia japing lirinë e tyre të tjerëve dhe nuk mund të jetojnë pa lidhje, atëher duhet të kontrolloni c’farë ju frikëson në lidhje dhe në partneritet. Nga katrori Saturn- Urani në datën 17/02 do ndikohen më shumë shenjat e qëndrueshme: Demi, Luani, Akrepi dhe Ujori.

Eklipset dhe planetet

Një tregues akoma që luan rol në lidhje janë eklipset. Në pranverë dhe specifikisht në Maj, do kemi një eklips Hënor në datën 26/05 në shenjën e Shigjetarit. Eklipset janë tregues ndryshimesh, por shumë herë lidhen edhe me lidhjet karmike që hyjnë në jetën tonë. Eklipsi specific ndikon më shumë Binjakët, Virgjëreshat, Shigjetarët dhe Peshqit e dhjetditëshit të parë. Sigurisht e rëndësishme është pjesmarrja e Afërditës, Marsit dhe Jupiterit në krijimin e lidhjeve, por le të shohim cilat ndikime planetare pranon c’do shenjë sipas dhjetditëshit dhe cilat janë pozitivet dhe cilat periudhat “e rrezikshme” për jetën tonë erotike.

Dashi

Dhjetditëshi i 1

Nga data 22/03 deri në 29/03 pjesmarrja e Diellit me Afërditën në gradat tuaja do sjellë mundësi në jetën tuaj erotike. Në 28 Mars, Hëna e plotë me Kiron të përfshirë ndoshta sjell në sipërfaqje disa eksperienca traumatike, por tregon se mund të sheroni plagë të kaluarës në lidhjet tuaja. Falja është e nevojshme për të shkruar përpara. Nga data 9 Maj deri në 16 Maj, do keni mundësi për flirte dhe njohje të reja. Eklipsi në 26/05 mund të tregojë një njohje të re në një udhëtim, nëpërmjet internetit apo me ndonjë person të një shtetësie tjetër, ndaj dhe keni sytë tuaja hapur sa jeni beqarë.

Dhjetditëshi i 2

Mundësitë tuaja erotike do të shfaqen nga data 30/03 deri në 7/04. Madje do duhet të shëroni datën 6 Prill si një datë me fat, pasi gjashtkëndëshi i Afërditës- Marsit ndoshta sjellin një mundësi të madhe për një njohje të re. Kjo është gjithashtu një periudhë e jashtzakonshme dhe për të lidhurit pasi mund të forconi lidhjen apo martesën tuaj. Pozitive për njohje të reja dhe ringrohjen e lidhjeve është dhe periudha nga data 17/05 deri në 24/05. Sa për eklipsin e Majit mos u shqetësoni pasi nuk do ndikoheni.

Dhjetditëshi i 3

Ju do duhet të jeni të kujdesshëm nga data 18/02 deri në 20/02, pasi katrori Afërditës- Marsit mund të sjellë tensione që do t’ju drejtojnë në krisjen e një lidhjeje. Periudha juaj me më shumë fat, që do ngreheni dhe mund të shpresoni për një ajër të freskët në jetën tuaj erotike, zgjerohet nga data 7/04 deri në 15 Prill. Shënoni datën 15 Prill, pasi ndoshta është një nga ditët tuaja më me fat. Me fat është dhe Hëna e re për rrjedhjen e lidhjes në 12/04. Komunikimi do luajë rol të rëndësishëm në vazhdimësinë e lidhjeve.

Demi

Dhjetditëshi i 1

Ndoshta ndiheni paksa të cuditshëm dhe nuk jeni të sigurt për ndjenjat tuaja apo të palës tuaj deri në datën 25/02. Kjo është “periudha më e rrezikshme” dhe do duhet të tregoni kujdes dhe durim. Hëna e plotë realizohet nga data 25/02 deri në 05/03. Vecanërisht në 5 Mars është një ditë me fat me mundësi për njohje të reja apo në cështjet e fëmijëve. Nga data 14/04 deri në 24/04 është periudha me më shumë fat për cështjet tuaja erotike. Do ndjeni më shumë siguri. Në eklipsin e datës 26 Maj mund të shfaqen ankesa apo pakënaqësi. Kujdes në menaxhimin e përbashkët ekonomik.

Dhjetditëshi i 2

Nga data 05/03 deri në 12/03 lidhjet bëhen më romantike dhe më pozitive, ose për ti ndjekur ose për t’ju kundërpërgjigjur. Pas një “përplasjeje” në Shkurt plagët e shumta do shërohen në Mars. Në 22 dhe në 24 Prill janë dy datat që do duhet të keni shumë kujdes, pasi Afërdita takon Uranin në dhjetditëshin tuaj dhe në vazhdim katrorin e Saturnit. Të papriturat nuk do mungojnë, por menaxhimi i lidhjeve – duke patur një Saturn duke dyshuar- nuk mund të jetë një cështje vetëm enthusiazmi! Nga 25/02 deri në 30/04 zgjerohet periudha më erotike për ju.

Dhjetditëshi i 3

Shkurti, me kontrastin e Marsit-Afërditës, do gjykojë të ardhmen e shumë lidhjeve, vecanërisht nga data 18/02 deri në 20/02. Nuk përjashtohen dhe disa debate nëse gjërat kanë qënë të paqëndrueshme në të kaluarën. Do arrini të balancoheni kryesisht nga 13/03 deri në 20/03. Kujdes në njohje të reja nga 13/03 pasi mund të sqaroni persona dhe situata. Nje periudhë shumë rigjallëruese për lidhjet tuaja është dhjetditëshi i parë i Majit, me Afërditën duke lëvizur në gradët tuaja!

Binjakët

Dhjetditëshi i 1

Shokë apo të dashur? Liri apo lidhje? Shkurti ju vë në dilema dhe përgjigjet vetëm ju mund ti jepni. Do duhet të keni kujdes vecanërisht periudhën e Hënës së plotë , në 27/02 për të mos u trazuar balancat. Një periudhë e kënaqshme për jetën tuaj personale vjen nga 21/03 deri në 29/03. Hëna e plotë në 28/03 ka lidhje qartazi me të ardhmen e një lidhjeje erotike. Mos bini dakort me frikën e refuzimit. Lidhjet tuaja erotike do t’ju shqetësojnë shumë në Maj. Nga 9/05 deri në 16/05 mund të bëni njohje të reja apo lidhje stabilizuese. Eklipsi në 26 Maj sjell në epiqëndër një lidhje të rënëdësishme erotike. Do keni zhvillime.

Dhjetditëshi i 2

Nuk ekzistojnë as lidhjet ideale as njerëzit perfektë për tu lihdur me ta. Ekzistojnë imagjinatat apo shmangia e një lidhjeje me të metat e të tjerëve. Përpiquni të sqaroni si tani aq edhe në Mars të gjitha këto. Periudha më erotike për ju është nga 30/03 deri në 5/04. Madje, do mund të fillojë një lidhje si një shoqëri dhe në vazhdim të zhvillohet në dashuri. Apo mund të bëni një njohje nëpërmjet shokëve. Periudha më e fortë erotike zgjerohet në Maj nga 17/05 deri në 24/05 dhe do duhet ta shfrytëzoni.

Dhjetditëshi i 3

Do duhet të jeni të kujdesshëm nga 18/02 deri në 20/02, pasi pakënaqësia që ndjeni brenda jush zmadhohet. Marsi nuk ofrohet për ngjarje të vecanta dhe madje do duhet të jeni të kujdesshëm nga mesi i muajit, pasi njohjet që mund të shfaqen pranë 13/03, me hyrjen e Afërditës – Neptunit, mund të duken përrallore, por me shumë mundësi fshehin dragonj që mund të zbuloni në vazhdim. Ditët më pozitive të Prillit janë nga 06/04 – me një gjashtkëndësh të shkëlqyer të Marsit në shenjën tuaj me Afërditën tek Saturni- deri në 14/04. Por periudha më e rëndësishme zgjerohet nga 25/05 deri në 1 Qershor.

Gaforrja

Dhjetditëshi i 1

Periudha më e ëmëbël, romantike dhe lozonjare zgjerohet në 15ditëshin e fundit të Shkurtit, me Afërditën tek Peshqit duke premtuar qëshirën tuaj erotike dhe deri në 05/03 . Direkt më e rëndësishmja dhe madje me mundësi të vecanta stabilizimi të një lidhje, vjen nga 14/04 deri në 22/04 me Afërditën tek Demi. Atje ku mund të korijoni dhe komentet negative në lidhjet tuaja ekzistente. Por, nga ana zyrtarizimit, përcaktues është dhe roli i Majit pas 14/05 ku ju favorizon Jupiteri.

Dhjetditëshi i 2

Nga 5/03 deri në 12/03 Afërdita ju udhëzon nga Peshqit dhe e bën jetën tuaj erotike më interesante, duke ulur të gjitha tonet. I rëndësishëm dhe Prilli, kryesisht nga 22/04 deri në 30/04. Por do nevojitet të jeni të kujdessshëm pranë datës 22/04 dhe 24/04. Këto ditë mirë do ishte të shmangni kritikat e forta ndaj partnerit tuaj dhe përpiquni të mirëkuptoni nevojat e tij. Nga data 10/05 deri në 25/05 do jeni në një gazë më të fuqishme dhe do joshni me prezencën tuaj shumë shikime enthusiazmi.

Dhjetditëshi i 3

Me ngjarje Shkurti, kryesisht nga 17/02 deri në 20/02. Mundet një tregues ekonomik të luajë rol definitive në lidhjen tuaj dhe të shfaqen disa debate dhe tensione. Vecanërisht e ëmbël dhe romantike korniza e Marsit nga 13/03 deri në 20/03. Afër datës 13 Mars sigurisht, me hyrjen e Afërditës-Neptunit, kini kujdes më shumë sqarimet. Më stabilizues dhe vlerësues ndaj përhapjeve Mars nga dita e parë deri në 08/05.

 

Luani

Dhjetditëshi i 1

Do bëni lidhje karmike. Do aspironi qëndrueshmëri dhe serjozitet në lidhjet tuaja. Do largoni nga jeta juaj cilindo që nuk ju përshtatet, nuk ju enthusiazmon. Katrori i Saturnit- Uranit mund tju vënë në dilemma midis lirisë dhe lidhjes. Marsi do t’ju shpërblejë dhjetditëshin e fundit, me bashkimin e Diellit –Afërditës në Dashin tuaj shoqëror. Një periudhë shumë e këndshme dhe me mundësi për njohje dhe flirte do jetë nga 9/05 deri në 16/05. Eklipsi i parë i 2021 në 26/05 sjell në plan të parë një dashuri që mund të rezultojë karmike për ju.

Dhjetditëshi i 2

Shkurti krijon tendenca kthimi të lidhjeve të kaluara apo mund të rimendoni një tashmë ekzistente. Nga ana tjetër, mund të ndiheni me më shumë tension apo presion në një lidhje. Interes të jashtzakonshëm për jetën tuaj personale ka periudha nga 30/03 deri në 5/04. Shënoni dhe 6 Prillin si një nga ditët me më fat për lidhjet apo njohjet tuaja! Interes për flirte, njohje të reja dhe lidhje ka periudha nga 17/05 deri në 25/05. Atje mund të luajë rol definitive në një njohje me një person shoqëror. Do duhet të jeni vecanërisht të kujdesshëm në 22/04 dhe në 24/04. Këto ditë janë të “rrezikshme” dhe mund të drejtojnë në krizë një lidhje.

Dhjetditëshi i 3

Shkruti në vazhdim fuqizon lidhjet tuaja dhe do vëmëndje, vecanërisht nga 18/02 deri në 21/02 me katrorin e Afërditës me Marsin, për të mos patur debate. Periudha më e mirë fillon për ju në Prill nga 6/04 deri në 14/04. Atje fshihen dhe disa nga ditët më erotike të pranverës. I rëndësishëm Maj që gjen Jupiterin duke vrapuar në dhjetditëshin tuaj dhe të ofrojë mundësi përmirësimi, propozimesh për bashkjetesë apo dhe martese.

Virgjëresha

Dhjetditëshi i 1

Periudha më e rëndësishme për jetën tuaj erotike zgjerohet nga 25/02 deri në 5/03. Atje ku do keni më shumë mundësi dhe për njohje, por edhe për tu interesuar më shumë për lidhjet tashmë ekzistente. Në 27/02 Hëna e plotë në shenjën tuaj sjell cështjet e një lidhjeje në sipërfaqje, për ti sqaruar dhe të zgjidhni. Në cështjet e lidhjeve tuaja erotike e lezetshme do jetë periudha nga 14/04 deri në 22/04. Eklipsi i parë i vitit, në 26/05, mund të mos ndikojë drejtpërsëdrejti jetën tuaj erotike, por mund të krijojë tensione. Pas 14/05 hap një kapitull vecanërisht me fat për lidhjet dhe martesën.

Dhjetditëshi i 2

Periudha më interesante për jetën tuaj erotike, në të cilën do ekzistojnë zhvillime, vjen nga data 5/03 deri në 12/03, me Afërditën dhe Diellin duke ju kthyer vëmëndjen tuaj në fushat e tjerat më të rëndësishëm të jetës tuaj. Pozitivja të dashura Virgjëresha, është se tashmë do largohet Neptuni nga dhjetditëshi juaj dhe nuk do rrezikoni nga zbulime. Periudha më stabilizuese dhe romantike është nga 25/04 deri dhe në 30/04.

Dhjetditëshi i 3

Periudha e parë më interesante për cështjet tuaja erotike zgjerohet nga 13/03 deri në 20/03. Ajo që duhet të merrni parasysh është se fillon t’ju ndikojë tashmë Neptuni, vecanërisht nëse Dielli juaj ndodhet nga 20 deri në 22 gradët e Virgjëreshës. Kjo do të thotë se duhet të jeni të kujdesshëem në sqarime personash dhe situatash, për të mos u zhgënjyer më pas. Mund të ekzistojnë dhe shumë zbulime. Periudha pozitive dhe më e sigurt për njohje dhe lidhje, dhjetditëshi i parë i Majit.

Peshorja

Dhjetditëshi i 1

Periudha më e fortë për jetën tuaj personale shtrihet në dhjetditëshin e fundit të Marsit, ku Dielli dhe Afërdita vizitojnë shenjën e Dashit. Në 28/03 një Hënë e plotë në shenjën tuaj, në contrast me Kiron, sjell në sipërfaqje plagë të hapura për tu mbyllur. Mund të ndjeni ama, mungesë pranimi në një lidhje. Më pozitiv Maji, kryesisht nga 9/05 deri në 16/05, mjafton të keni horizonte të hapur dhe jo motive specifike në mendjen tuaj.

Dhjetditëshi i 2

Të gjitha skenaret janë të hapur deri në 15/02 dhe do duhet të jeni të përgatitur për gjithcka, domethënë nga kthimet e personave nga e kaluara juaj erotike, për njohje të reja, deri dhe në vendime për zyrtarizim lidhjesh. Edhe ose dashuria nuk do dalë nga plani i parë, jo të paktën sa qëndrojnë Jupiteri dhe Saturni në ndikim, periudha më e fuqishme shtrihet nga 30/03 deri në 5/04. Atje mundeni më lehtë të njihni njerëz që do t’ju bëjnë klik dhe në nivel personal. Nga 17/05 deri në 24/05 Afërdita tek Binjakët ju bën të ndjeni në elementin tuaj, të flirtoni dhe të kundërpërgjigjeni në flirte.

Dhjetditëshi i 3

Shkurti krijon tensione të shumta në lidhjet tuaj ditët e ardhshme. Tregohuni të kujdesshëm nga 18/02 deri në 20/02, pasi mund të shfaqen tensione, ndoshta dhe për shkak të ndonjë arsyeje ekonomike. Një periudhë e bukur për cështjet tuaja personale vjen në Prill nga 6/04 deri në 14/4, me gjashtkëndëshin e Jupiterit deri në 14/05, duke ju dhënë mundësi për të përmirësuar jetën tuaj personale. Pozitiv dhe 15ditëshi i fundit i Majit.

Akrepi

Dhjetditëshi i 1

Pas lodhjes së dymujorit të parë, vjen dhe java e fundit e Shkurtit për t’ju shpërblyer në jetën tuaj erotike. Hyrja e Afërditës tek Peshqit do ëmbëlsojë zemrën tuaj dhe do t’ju japë mundësi për njohje dhe lidhje të reja. Apo akoma një mundësi për të ngrohur lidhjen me partnerin tuaj dhe do zbusni ndryshimet taja. Periudha më e bukur shtrihet nga 25/02 deri në 5/03. E rëndësishme dhe periudha nga 14/04 deri në 21/04, me Afërditën tek Demi duke bënë prioritet një lidhje të rëndësishme apo martesën tuaj. Rezultatet do jenë të mrekullueshme nga 14/05, ku kalon nga Peshqit Jupiteri brenda fushës së dashurisë, të flirteve, të gëzimit dhe fëmijëve.

Dhjetditëshi i 2

Marsi vazhdon përgjërimin e tij përballë jush në fushën e lidhjeve, duke krijuar vazhdimisht ngartesë që ju lodh vecanërisht dhe në jetën tuaj erotike. Plagët duket se do mbyllen në Mars, vecanërisht nga 5/03 deri në 12/03. Atje mund të zbusni debatet dhe të gjeni terren të përbashkët në një lidhje apo të bëni një njohje të bukur. Periudha nga 22/04 deri në fund Prilli është gjithashtu përcaktuese sesi do zhvillohen gjërat në lidhjet tuaja. Nëse kaloni “stuhi” në një martesë apo në lidhjen tuaj kini kujdes në 22/04 dhe në 24/04 pasi dicka mund të thyhet. Shihini gjërat më pozitivisht dhe gjeni se cfarë do mund të ndryshojë për tu bërë lidhja më e shëndetshme. Nga data 25/04 deri në 30/04 gjërat do përmirësohen.

Dhjetditëshi i 3

Do duhet të jeni vecanërisht të kujdesshëm nga 18/02 deri në 20/02 , pasi plotësohet katrori i Afërditës – Marsit që krijon tensione dhe tendenca për debate. Gjerat do përmirësohen mjaftueshëm në vazhdim brenda Marsit. Vecanërisht nga 13/03 deri në 20/03 keni një periudhë  shumë të këndshme dhe erotike për të shprehur ndjenjat tuaja dhe të kaloni shumë bukur me partnerin tuaj. Pozitive është dhe dhjetditëshi  i parë i Majit, me Afërditën duke lëvizur përballë gradëve tuaja.

Shigjetari

Dhjetditëshi i 1

Pa qënë dashuria në plan të parë, mirë do bëni të jeni pak më të kujdesshëm në 27/02 me Hënën e plotë tek Virgjëresha. Periudha më erotike fillon për dhjetditëshin tuaj nga 21/03 dhe deri në 29/03 ku takohen Dielli dhe Afërdita në fushën e dashurisë dhe të fëmijëve. Hëna e plotë në 28/03 mund të shërojë një plagë nga e kaluara.I jashtzakonshëm dhe Maji nga data 9/05 deri në 16/05, me Afërditën tek Binjakët ju bën humorin tuja më lozonjat dhe ju rrit zgjedhjet për beqarët. Eklipsi në shenjën tuaj në 26/05 do jetë përcaktues për të ardhmen e një lidhjeje dhe mund të merrni vendime.

Dhjetditëshi i 2

Shkurti nuk ofron terren vecanërisht pjellor në vazhdimin e tij për tu zhvilluar lidhje të reja, megjithësi me Merkurin e kundërt mund të ketë mundësi për një kthim nga e kaluara. Periudha më erotike për shenjën tuaj fillon nga 30 Mars dhe zgjerohet deri në 7 Prill. Shënoni datën 6 Prill si një datë të shkëlqyer për jetën tuaj personale, me gjashtkëndëshin e Marsit me Afërditën. Pozitiv dhe Maji, kryesisht nga 17/05 deri në 24/05, me Afërditën tek Binjakët duke ofruar mbarësi në njohje të reja.

Dhjetditëshi i 3

Pa ndryshime të mëdha pjesa tjetër e Shkurtit, pasi me ndonjë mënyrë dashuria nuk është prioriteti juaj. Prilli do jetë shumë më i dashur për dhjetditëshin tuaj, që e gjen Afërditën dhe Diellin tek Dashi ku ju rigjallërojnë interesin tuaj për dashurinë nga 8/04 deri në 14/04. Akoma dhe në 15 Prill është një nga datat me më fat për ju. Hëna e re tek Dashi, në 12/04, mund të sjellë një mundësi të shkëlqyer për një lidhje të re. Interesant 15ditëshi i fundit i Majit që hap pranverën për flirte.

Bricjapi

Dhjetditëshi i 1

Gjërat në cështjet tuaja personale fillon të ëmbëlsohen dhe të bëhen më sentimentale dhe romantike pas 25/03 dhe deri në 5/03, ku do ndodhet në gradët tuaja Afërdita tek Peshqit. Akoma dhe nëse Hëna e Plotë në 27/02 nuk është negative për jetën tuaj erotike. Por Hëna e plotë tek Marsi, në 28/03 do duhet të keni kujdes balancat, vecanërisht nëse jeni të martuar. Periudha më erotike do fillojë me hyrjen e Afërditës tek Demi në 14/4 dhe do zgjasë deri në 22/04. Njohje të reja, flirte, dashuri, por edhe mundësi për cështjet e fëmijëve, mund të prezantohen atëher!

Dhjetditëshi i 2

Pjesa më e ëmbël dhe ndjeshme e pranverës ndodhet e fshehur në dy periudha. E para shtrihet nga 5/03 dhe arrin deri në 12/03, me Afërditën tek Peshqit ju bën më pozitiv në qëndrimin taj përballë lidhjeve. Periudha e dytë dhe shumë më e rëndësishme është nga 22/04 deri në 30/04, ku Afërdita do ndodhet brenda fushës së dashurisë, të flirteve dhe fëmijëve, duke ju falur momente shijimi dhe ckujdesi. Në 22/04 madje, mund të shfaqet dhe një dashuri rrufe me hyrjen e Afërditës-Uranit. Maji edhe pse sjell në plan të parë lidhjet, për shkak të Marsit tek Gaforrja, nuk ofron mundësi të vecanta në cështjet tuaja personale.

Dhjetditëshi i 3

Do nevojitet të keni kujdes pak më shumë në lidhjet tuaja erotike nga 18/02 deri në 20/02 pasi Marsi ndodhet në këtë pjesë të horoskopit tuaj dhe formon katror (kënd tensioni) me Afërditën. Periuhda më e ckujdesur e pranverës vjen nga 13/03 deri në 20/03, me Afërditën tek Peshqit duke korigjuar shumë nga komentet negative të muajve të kaluar. E jashtzakonshme pjesmarrja e Afërditës dhe në dhjetditëshin e parë të Majit për jetën tuaj erotike, si të jeni në një lidhje si të jeni duke e kërkuar.

Ujori

Dhjetditëshi i 1

Në pjesën tjetër të Shkurtit nuk ekziston ndonjë kënd tronditës që të ndihmojë vecanërisht në jetën tuaj personale. Periudha e parë më interesante nga 21/03 deri në 29/03, me takimin e Diellit-Afërditës në Dashin tuaj shoqëror ku mund të japë mundësi për ndonjë njohje, ose me zhvendosje ose me platformat e rrjeteve sociale që ndiqni. Do nevojitet të jeni më pranues ndaj të ndryshmes, akoma dhe nëse kjo do të thotë dhe ndryshime diellore. Super erotik do jetë Maji, kryesisht nga 9/05 deri në 16/05. Atje mund të luhen sigurisht dhe disa dilema në cështjet tuaja erotike. Në c’do rast do keni shumë zgjedhje dhe dëshirë erotike. Eklipsi në 26/05 mund të krijojë debate në një lidhje shoqëror, por ka mundësi një shoqëri të zhvillohet në dicka më erotike.

Dhjetditëshi i 2

Rrugëtimi i kundërt i Merkurit në gradët tuaja deri në 20/02 mund të sjellë ndonjë lidhje nga e kaluara në rrugën tuaj dhe do duhet të mendoni nëse dëshironi ti jepni një mundësi të dytë. Periudha më erotike do vijë në fillim Prilli. Nga 30/03 deri në 7/04 zgjerohet një periudhë e bukur për të kërkuar dashurinë dhe të keni rezultate. Të kujdesshëm në lidhjet tuaja tashmë ekzistente do duhet të jeni nga 20/04 deri në 30/04, pasi mund të kalojnë disa problem dhe të tronditen. Super erotik Maji, kryesisht për dhjetditëshin tuaj, nga 17/05 deri në 24/05.

Dhjetditëshi i 3

Nga 18/02 deri në 20/2kontrasti midis Afërditës që ndodhet në gradët tuaja- deri në 20/04 me Marsin tek Demi, mund të lëndojë disa lidhjet tuaja. Përpiquni të tregoni më shumë ndjeshmëri dhe të mos jeni të nxituar në përfundimet tuaja. Një periudhë e bukur për jetën tuaj personale shtrihet nga 8/04 deri në 14/04! Hëna e re tek Dashi në 12/04, mund të sjellë një njohje nga atje ku nuk e prisnit. E rëndësishme do jetë dhe kontributi i Majit në cështjet tuaja erotike nga 14/05 deri në fund të muajit.

Peshqit

Dhjetditëshi i 1

Fundi i Shkurtit e bën dashurinë dhe lidhjet një cështje enthusiaste. Afërdita kalon në 25/02 në shenjën tuaj dhe në 27/02 formohet në ditëlindjen tuaj Hëna e plotë e Shkurtit në boshtin Virgjëresha –Peshqit, duke sjellë në plan të parë një njohje, një lidhje apo martesën tuaj dhe duke krijuar një rrjedhje ngjarjesh. Periudha pozitive shtrihet nga 27/02 deri në 5/03. Madje, shënojeni datën 5/03 pasi mund të sjellë dicka vecanërisht pozitive për jetën tuaj personale. Prilli nga 14/04 deri në 21/04 stabilizon lidhjet dhe ofron mundësi dhe për zgjerimin e njohjeve tuaja. Eklipsi në 26/05 megjithëse nuk ndikon drejt përsë drejti cështjet tuaja erotike mund, t’ju vështirësojë në një lidhje. Nga 14/05, për të lindurit në ditët e para, fillon një kapitull i ri eksperiencash.

Dhjetditëshi i 2           

Periudha më e mirë për jetën tuaj erotike shtrihet nga 5/03 deri në 12/03, me Afërditës të përshkojë gradët tuaja dhe t’ju plotësojë të gjitha tekat. Më e rëndësishmja është se do shpëtoni nga ndikimi i Neptunit që për shumë vite krijoi ndjenja të rreme, ndoshta dhe manipulime, nga ana personale. Nga tani e tutje, do keni më shumë siguri në zgjidhjet tuaja. E rëndësishme dhe stabilizuese periudha nga 22/04 deri në 30/04 me Afërditën tek Demi. Në 22/04 dashuria mund të vijë papritmas nga atje ku nuk e prisnit. Në 24/04, pavarsisht kësaj, mundet një lidhja juaj të sprovohet. Maji sjell mundësi, por jo me horizonte afatgjata.

Dhjetditëshi i 3

Periudha e parë më e rëndësishme për cështjet tuaja personale fillon me kalimin e Afërditës në dhjetditëshin tuaj në 13/03. Por në të njëjtën ditë formohet takimi me Neptunin ndaj dhe mund të krijojë disa ndjesi të rreme në krahasim me cështjet tuaja erotike. Nga ana tjetër, Neptuni shumë herë lidhet dhe me zbulime. Në 13/03 kemi dhe Hënën e re në Mars, që mund të japë një mundësi për një njohje të re. Nga 13/03 deri në 20/03 keni një periudhë më erotike dhe të këndshme. Por  i këndshëm është dhe dhjetditëshi i parë i Majit, me Afërditën duke lëvizur në Dem dhe të krijojë kënde pozitive ndaj shenjës tuaj.

 

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco