11 gjeste që tregojnë se një person nuk ndihet i sigurt

11 gjeste që tregojnë se një person nuk ndihet i sigurt

09:24, 28/10/2020
A+ Aa A-

Ne nuk na pëlqen të tregojmë dobësitë tona, kështu që në momente të vështira, përpiqemi të fshehim pasiguritë tona dhe t'u tregojmë të tjerëve se jemi në kontroll të situatës dhe se ndihemi rehat. 

Sidoqoftë, vetëm fjalët nuk janë të mjaftueshme, gjuha e trupit mund të zbulojë emocionet dhe ndjenjat e vërteta të një personi.

Më poshtë keni një listë të gjesteve që do t'ju vijnë në ndihmë, për ata që duan të mësojnë se si të lexojnë personin me të cilin po flasin si një libër të hapur.

1. Përtype të pa nevojshme

Image

2. Kryqëzimi i duarve dhe këmbëve

Image

3. Lëkundja e këmbës

Image

4. 'Loja me gishta'

Image

5. Fshehja e duarve në xhepa

Image

6. Mbulimi i gojës me dorë ose gishta

Image

7. Prekja e vazhdueshme e pjesëve të ndryshme të trupit 

Image

8. Qëndrimi ulur në buzë të karriges

Image

9. Kollitja para se të flasë

Image

10. Buzëqeshje e panatyrshme

Image

11. Qëndrimi në të njëjtin pozicion për një kohë të gjatë

Image

 

Burimi: Bright Side 

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco