Parashikimi javor 28 shtator- 4 tetor sipas Jorgo Pullës

Parashikimi javor 28 shtator- 4 tetor sipas Jorgo Pullës

09:37, 27/09/2020

DASHI JAVOR

28/09/2020 TO 04/10/2020

Dashë të dashur, një javë tjetër në të cilën ju duhet t'i kushtoni vëmendje çështjeve profesionale pasi këndet disharmonike të Marsit, i cili është i kundërt në shenjën tuaj të zodiakut me yjësinë në Bricjap, janë ende në fuqi.Shmangni vendimet impulsive dhe reagimet që mund t'ju ekspozojnë në punën tuaj. Më 2/10 Hëna e Plotë që do të zhvillohet në boshtin tuaj (Dashi-Peshorja) sjell në plan të parë disa ankesa që mund të keni në marrëdhëniet profesionale ose personale. Kjo Hënë e Plotë do t'ju japë mundësinë - meqë do t'i gërmojë ata - t'i rregulloni ato një herë e përgjithmonë.

Dashuria

Këtë javë ka një kënd veçanërisht pozitiv për sektorin romantik pasi Afërdita në Luan formon një trekëndësh me Marsin e kundërt në shenjën tuaj të zodiakut. Nëse tashmë jeni në një lidhje është një mundësi e mirë për të kursyer pak kohë për të dy dhe për t'i kushtuar vëmendje marrëdhënies tuaj. Nëse jeni i lirë, është e mundur të takoni një person i cili do t'ju krijojë përshtypjet më të mira. Nëse dëshironi të rilidheni me një person nga e kaluara, tani janë ditët për ta bërë atë. Hyrja e Afërditës në shenjën e Virgjëreshës më 3/10 e kthen vëmendjen tuaj në jetën e përditshme me personin që keni zgjedhur.

Puna dhe Ekonomia

Këtë javë duhet t'i kushtoni vëmendje të veçantë çështjeve profesionale pasi duket se ditët në punë mund të jenë stresuese. Arsyeja kryesore për këtë do të jenë mendimet e ndryshme që mund të dëgjohen dhe duket se ato do t'ju detunojnë. Mundohuni të mbani disponimin tuaj të mirë dhe mos lejoni që disponimi që do të kenë disa, për t'ju irrituar. Mos harroni se katrori i Marsit të kundërt që është në shenjën tuaj me Saturnin në Bricjap është akoma në fuqi dhe mund të shkaktojë disa pengesa në ndjekjet tuaja profesionale.

DEMI JAVOR

28/09/2020 TO 04/10/2020

Demë, këtë javë duket se do të keni ende disa çështje që shqetësojnë çështje të së kaluarës dhe nuk përjashtohet që ato t'ju shqetësojnë. Sa më shumë ditë të javës të kalojnë, aq më shumë do të gjeni disponimin tuaj të mirë dhe kontaktet me njerëz të veçantë në mjedisin tuaj do t'ju ndihmojnë. Hëna e plotë që do të zhvillohet në boshtin Dash – Peshore më 2/10 mund të sjellë disa të ndrydhura në plan të parë. Hyrja e Afërditës në shenjën e Virgjëreshës një ditë pas 3/10, tregon se fillon një periudhë shumë e mirë për ju, gjatë së cilës do të përqendroheni në jetën tuaj personale dhe çështjet tuaja emocionale dhe disa njohje të reja do të kontribuojnë për këtë!

Dashuria

Një kënd i favorshëm do të jetë në fuqi këtë javë pasi Afërdita në shenjën e Luanit deri në 2/10 do të formojë një trekëndësh me Marsin e kundërt në Dash. Ky kënd mund të "zgjojë" një histori romantike të së kaluarës dhe është e mundur të sillni një datë të fshehtë. Nëse jeni tashmë në një marrëdhënie, mos harroni se zhvillimi i mirë i kësaj marrëdhënie do të varet kryesisht nga fakti nëse dhe në çfarë mase janë zgjidhur disa çështje të së kaluarës.Nga 3/10 me hyrjen e Afërditës në Virgjëreshë, fillon një periudhë shumë e mirë për çështjet tuaja romantike, pavarësisht nëse jeni të lirë apo jeni tashmë në një lidhje.

Puna dhe Ekonomia

Këtë javë është e mundur që të lindin disa detyrime të përditshme të cilat do të ndryshojnë orarin tuaj ose mund t'ju detyrojnë të kaloni kohë për çështje që nuk i keni pasur në mendje. Ajo që mund të krijojë probleme në detyrimet tuaja profesionale është mungesa e përqendrimit që do të bëjë pamjen e saj këto ditë dhe do të ndikojë tek ju. Për këtë arsye duhet të jeni mjaft i përqendruar të paktën kur vendosni detyrime të rëndësishme.

BINJAKËT JAVOR

28/09/2020 TO 04/10/2020

Ju Binjakët këtë javë do të filloni të merreni me çështje që janë mbyllur teorikisht, por brenda jush nuk jeni zgjidhur. Ju jeni në portë për një pastrim të mirë sidomos për njerëzit që janë në mjedisin tuaj miqësor. Katrori i Marsit në Dash dhe Saturni tek Bricjapi është ende në fuqi, kështu që duhet të jeni shumë të kujdesshëm me veprimet që bëni për çështje të së kaluarës. Më 2/10 Hëna e Plotë që do të zhvillohet në boshtin Dashi-Peshorja mund të sjellë ankesa nga miqtë tuaj apo edhe nga partneri juaj në plan të parë.

Dashuria

Trekëndëshi i Afërditës që ndodhet në Luan me Marsin e kudnërt të vendosur në Dash favorizon çdo përpjekje që ka të bëjë me fushën romantike dhe nuk përjashtohet që ai të ngroh atmosferën mes jush dhe një personi që ishte larguar. Nëse tashmë jeni në një marrëdhënie, përpiquni të ktheni kokën pas dhe të mbani mend gjërat që keni bërë me partnerin tuaj dhe tani keni një kohë të gjatë për t'u marrë me ta. Nëse përfshini diçka krijuese që ju intereson të dyve në jetën tuaj të përditshme, do të jetë shumë e dobishme për ju.Hyrja e Afërditës në shenjën e Virgjëreshës në 3/10 mund të krijojë një romancë të re të qetë larg nga "dritat".

Puna dhe Ekonomia

Këtë javë ka të ngjarë që do të lindin disa çështje profesionale të cilat do të ndodhin për shkak të komunikimit të dobët dhe do t'ju duhet t'i bazoni ato në mënyrë që ato të mos bëhen të mëdha. Nëse punoni në një grup njerëzish duhet të jeni më të kujdesshëm pasi duket se çështjet me të cilat do të merren shumë njerëz në të njëjtën kohë, kanë një shkallë më të lartë vështirësie.

GAFORRJA JAVOR

28/09/2020 TO 04/10/2020

Ju Gaforre këtë javë do ta kapni veten duke menduar më shumë për çështje që shqetësojnë partnerët tuaj se sa çështje që ju shqetësojnë. Katrori i Marsit të klundërt në Dash dhe Saturni në Bricjap është në fuqi dhe ju thotë që t'i kushtoni vëmendje të madhe barrierave të komunikimit dhe njerëzve që duket se janë në gjendje të krijojnë pengesa në aspiratat tuaja profesionale. Hëna e Plotë që do të zhvillohet në boshtin Dashi – Peshorja në 2/10 mund t'ju çojë në vlerësime rreth mënyrës se si keni trajtuar disa çështje profesionale.

Dashuria

Një kënd i favorshëm zhvillohet këtë javë ndërsa Afërdita në shenjën e Luanit formon një trekëndësh me Marsin e kundërt në Dash, duke sjellë përsëri në pah një romancë romantike që mund të ketë ekzistuar në mjedisin tuaj profesional në të kaluarën. Të Dielën 3/10 Afërdita do të kalojë në shenjën e Virgjëreshës dhe nëse jeni i lirë premton njohje të reja përmes njerëzve të afërt me ju. Nëse jeni përsëri në një marrëdhënie, komunikimi i duhur dhe adekuat midis jush do t'ju ndihmojë të shmangni mosmarrëveshjet, tensionet dhe probleme të tilla.

Puna dhe Ekonomia

Këtë javë duhet t'u kushtoni më shumë vëmendje njerëzve që përbëjnë mjedisin tuaj profesional siç janë bashkëpunëtorët tuaj, pasi midis jush mund të ketë disa mosmarrëveshje. Eshtë e mundur të ndieni se të tjerët janë mjaft kritikë ndaj jush ose se nuk mund t'ju kuptojnë, diçka që do të krijojë distanca. Mundohuni të përqendroheni në detyrimet tuaja profesionale sikur të përqendroheni tek të tjerët, me siguri disa prej tyre do të jenë në pritje dhe performanca juaj në punë do të ndikohet.

LUANI JAVOR

28/09/2020 TO 04/10/2020

Për Luanët, këtë javë duket se do të ketë disa çështje që lidhen me sektorin e punës dhe jetën e përditshme që do të tërheqin vëmendjen tuaj. Katrori i Marsit në Dash dhe Saturni në Bricjap është ende në fuqi dhe kjo tregon se lodhja për shkak të kërkesave të rritura ditore është një skenar i mundshëm i ditës. Më 2/10 Hëna e Plotë që do të zhvillohet në boshtin Dashi- Peshorja mund të rikthejë në mendjen tuaj disa plane që lidhen me një seminar, një çertifikim dhe madje edhe një program studimi, të cilat ekzistonin si një mendim, por ju i lani ato pas.

Dashuria

Kjo është një javë shumë pozitive për ju pasi trekëndëshi i Afërditës në shenjën tuaj me Marsin të kundërt në shenjën e Dashit, do të ndihmojë qasje të reja romantike dhe ndoshta të krijoni një dashuri të re! Nëse dëshironi të afroheni me një person i cili ka qenë diçka në të kaluarën, këto ditë janë shumë të dobishme për planet tuaja. Nëse jeni përsëri në një lidhje, momentet me partnerin do të jenë të këndshme dhe konstruktive. Më 3/10 Afërdita hyn në shenjën e Virgjëreshës dhe klima në fushën romantike ndryshon në mënyrë drastike, pasi do të përqendroheni më shumë në çështjet praktike të një marrëdhënieje.

Puna dhe Ekonomia

Përgjegjësitë e rritura të punës tregojnë se këtë javë duhet të bëni një plan dhe të përqendroheni në të, përndryshe do të jetë shumë e lehtë të dilni jashtë orarit. Këndi jo-harmonik midis Marsit dhe Saturnit tregon se do të ketë lodhje dhe përpjekje për të kryer disa detyrime profesionale. Sidoqoftë, nga fundi i javës, duket se do të gjeni një mënyrë për të zgjidhur çdo çështje biznesi që keni në pritje, pasi nuk ju nevojitet ndonjë përpjekje, por vetëm veprimet e duhura.

VIRGJËRESHA JAVOR

28/09/2020 TO 04/10/2020

Virgjëresha ime këtë javë do të përqendrohesh më shumë në disa mendime që po bën që mund të të shqetësojnë ose të kthejnë në situatat e kaluara. Katrori i Marsit në shenjën e Dashit dhe Saturnit në Bricjap është akoma në fuqi, duke përforcuar gjithçka që ju shqetëson. Hëna e plotë që do të zhvillohet në 2/10 në boshtin Dashi-Peshorja ju thotë të përqendroheni në çështjet që lidhen me sektorin financiar pasi ato do të duhet të zgjidhen menjëherë. Të Dielën 3/10 gjendja juaj shpirtërore do të ndryshojë për mirë ndërsa Afërdita hyn në shenjën tuaj të zodiakut!

Dashuria

Trekëndëshi i Afërditës në Luan me Marsin e kundërt në Dash krijon ditë dhe net me pasion dhe ka shumë të ngjarë të ketë lidhje me një person nga e kaluara. Nëse tashmë jeni në një lidhje patjetër që do të gjeni një mënyrë për t’u afruar me partnerin tuaj këto ditë, fjalë për fjalë dhe në mënyrë figurative. Të Dielën, me hyrjen e Afërditës në shenjën tuaj të zodiakut, fillon një periudhë e re e cila do të ketë mundësi për të bërë njohje të reja nëse jeni të lirë, por edhe për suksese romantike! Nëse tashmë jeni në një lidhje është e mundur të merrni vendime që do të përcaktojnë të ardhmen e saj.

Puna dhe Ekonomia

Këtë javë ka të ngjarë të ndjeni një lodhje të pashpjegueshme e cila do të ndikojë edhe në detyrimet tuaja profesionale, pasi do të zvogëlojë gatishmërinë tuaj për t'u marrë me to. Katrori i Marsit me Saturnin krijon shqetësime të cilat mund të mos bazohen në të dhëna realiste dhe mund të jenë rezultat i një rrethi vicioz mendimesh negative. Nëse arrini të kufizoni mendimet e lidhura me punën që ju stresojnë, atëherë do të jeni në gjendje të zgjidhni çështjet e biznesit në mënyrën më të mirë dhe veçanërisht me një gjendje shpirtërore shumë të mirë.

PESHORJA JAVOR

28/09/2020 TO 04/10/2020

Peshore të dashura këtë javë duket se do të kontaktoni me njerëz që do të kenë kërkesa të veçanta ndaj jush duke rezultuar në një atmosferë të çuditshme mes jush. Kjo klimë do të përmirësohet nga katrori i Marsit i vendosur në Dash me Saturnin në Bricjap, pasi kykënd është ende në fuqi dhe intensifikon distancat me të tjerët fjalë për fjalë dhe në mënyrë figurative. Hëna e Plotë që do të ndodhë në boshtin tuaj (Dashi-Peshorja) më 2/10, ju tregon se tani është koha e duhur për të parë marrëdhëniet personale dhe profesionale dhe për të marrë përgjegjësi për to, pasi është mënyra e vetme për të evoluar dhe fitojnë themele edhe më të forta.

Dashuria

Trekëndëshi i Afërditës në shenjën e Luanit me Marsin në prapavijë në shenjën e Dashit krijon kushte të favorshme për qasjet romantike të personave të së kaluarës.Një person në mjedisin tuaj miqësor ka të ngjarë të luajë një rol të veçantë në to.Nëse jeni tashmë në një lidhje, kaloni kohë në aktivitete me partnerin tuaj dhe mos e lini marrëdhënien tuaj në autopilot. Më 3/10 Afërdita kalon në shenjën e Virgjëreshës dhe krijon një realitet të ri në jetën tuaj personale dhe çështjet që e shqetësojnë, pasi që tani e tutje ata do të kalojnë përmes një lupë!

Puna dhe Ekonomia

Këtë javë ka disa mosmarrëveshje që mund të dëgjohen në sektorin profesional dhe katrori i Mars-Saturn ka të ngjarë të krijojë disa polemika dhe më pas distanca me të tjerët. Do të ishte mirë të shtyni lëvizjet e rëndësishme të biznesit këto ditë dhe nëse kjo nuk është e mundur, përpiquni të përqendroheni në to kur t'i rregulloni ato. Atmosfera në punë mund të jetë e çuditshme në këtë kohë, por dijeni që kjo është e përkohshme.

AKREPI JAVOR

28/09/2020 TO 04/10/2020

Ju Akrepat këtë javë duhet t'i kushtoni më shumë vëmendje çështjeve që janë të rëndësishme dhe të rëndësishme për jetën tuaj të përditshme, veçanërisht nëse këto çështje kanë të bëjnë me të tjerët përveç jush. Kontakti me njerëzit përreth jush do të krijojë momente të këndshme, por në disa raste mund të krijojë polemika të forta. Ju nuk duhet të harroni se katrori i Marsit i cili është në vijë të kundërt në shenjën e Dashit me Saturnin në Bricjap është akoma në fuqi duke sjellë në plan të parë mendime, ide dhe pikëpamje të ndryshme. Më 2/10 Hëna e Plotë që do të ndodhë në boshtin Dashi-Peshorja kërkon që ju të bëni një introspeksion, në mënyrë që të kuptoni se çfarë ju mban rob të situatave dhe emocioneve specifike.

Dashuria

Fusha romantike duket se po zhvillohet pozitivisht këtë javë pasi trekëndëshi midis Afërditës në shenjën e Luanit dhe Marsit të kundërt në shenjën e Dashit krijon terren pjellor për rilidhjet. Nëse tashmë jeni në një lidhje dhe ka pasur probleme që kanë krijuar një distancë midis jush dhe partnerit tuaj, ia vlen të përpiqeni t’i zgjidhni këto javë, pasi duket se do të keni sukses. Nga 3/10 kur Afërdita hyn në shenjën e Virgjëreshës fillon një periudhë gjatë së cilës njerëzit përreth jush do të luajnë një rol të madh në arritjen dhe zhvillimin e njohjeve të reja.

Puna dhe Ekonomia

Puna mund të mos jetë me interes për ju këtë javë dhe është e mundur të vendosni më shumë nga detyrimet e tij profesionale në autopilot.Kushtojini vëmendje të veçantë detyrimeve që keni dhe kanë të bëjnë me çështje të së kaluarës pasi mund të ketë një vështirësi shtesë.Këndi jo-harmonik midis Marsit dhe Saturnit nuk është i dobishëm për energjinë tuaj, prandaj duhet të zgjidhni me mençuri aktivitetet në të cilat dëshironi të kaloni kohë, në mënyrë që të mos humbni energjinë tuaj majtas dhe djathtas.

SHIGJETARI JAVOR

28/09/2020 TO 04/10/2020

Shigjetari këtë javë duket se është në një garë rrugore në mënyrë që të jetë në gjendje të zgjidhë disa çështje që shqetësojnë përveç jetës së përditshme dhe detyrimeve financiare. Faturat, të ardhurat dhe shpenzimet do të jenë në mendjen tuaj për disa orë në ditë dhe shpesh do të jenë baza për asgjësimin tuaj. Katrori i Marsit i cili është në vijë të kundërt në shenjën e Dashit me Saturnin në Bricjap është akoma në fuqi dhe kjo tregon se duhet të jeni shumë të kursyer me shpenzimet tuaja. Hëna e Plotë që do të zhvillohet në boshtin Dashi – Peshorja më 2/10 mund të mbyllë disa histori romantike që nuk dhanë shembuj të qartë në të kaluarën për të filluar të reja!

Dashuria

Këtë javë ka një aspekt të favorshëm që mund të sjellë lajme të mira në jetën tuaj personale veçanërisht nëse keni lindur në dhjetë ditët e treta të shenjës tuaj të zodiakut, atë të Afërditës që është në shenjën e Luanit me Marsin e kundërt në shenjën e tij. Dashi Ky aspekt tregon takime - qoftë edhe rastësore - me njerëz që i njihni, por tani duket se një romancë romantike mund të krijohet mes jush! Nga 3/10 që Afërdita do të kalojë në shenjën e Virgjëreshës, fillon një periudhë që do t'ju çojë në vendime që kanë të bëjnë me angazhime emocionale dhe shoqërore!

Puna dhe Ekonomia

Këtë javë duhet t'i kushtoni vëmendje të veçantë çështjeve profesionale pasi duket se ato nuk do të jenë përparësia juaj dhe kjo do të rrisë rrezikun e veprimeve të gabuara në to. Katrori i Marsit të kundërt me Saturnin tregon se doni të bëni disa gjëra por nuk ju jepet mundësia, prandaj duhet të jeni të durueshëm, sepse mund të mos jetë koha e duhur. Nga e diela 3/10 kur Afërdita do të kalojë në shenjën e Virgjëreshës, do të ketë ndryshime në fushën profesionale, të cilat duket se janë në favorin tuaj. Eshtë e mundur të keni një propozim të ri për një bashkëpunim profesional.

BRICJAPI JAVOR

28/09/2020 TO 04/10/2020

Bricjapi këtë javë duket se po përqendrohet në çështje që lidhen me shtëpinë tuaj kështu që nuk është e lehtë të merreni me ndonjë gjë tjetër.Katrori i Marsit të kundërt në Dash dhe Saturn në shenjën tuaj të zodiakut është i vlefshëm dhe ju thotë të keni kujdes me ato që thoni, pasi fjalët kaustike do të dëmtojnë të dashurit tuaj. Hëna e plotë që do të zhvillohet në boshtin Dashi – Peshorja më 2/10 do t’ju ??shtyjë të merrni vendime që kanë të bëjnë ose me sektorin profesional ose me një çështje familjare. Para marrjes së këtyre vendimeve duhet të shikoni me kujdes të dhënat që ekzistojnë deri më tani.

Dashuria

Këndi i favorshëm që është në fuqi këtë javë midis Afërditës në Luan dhe Marsit të kundërt në shenjën e Dashit, tregon se ditët janë shumë të mira për t'u afruar me një person që dëshironi.Një takim personal, një darkë me një person që ju intereson, ose një diskutim i thelluar janë disa nga skenarët që ka kjo javë për jetën tuaj personale.Hyrja e Afërditës në shenjën e Virgjëreshës më 3/10 largon ngecjen që mund të ketë ekzistuar në periudhën e mëparshme dhe sjell një ajër rinovimi nëse jeni të lirë apo jeni tashmë në një lidhje.

Puna dhe Ekonomia

Këtë javë duket se punët e përditshme dhe punët që kanë të bëjnë me punën tuaj do t'ju pushtojnë shumë, por katrori i Marsit të kundërt me Saturnin nuk do t'ju japë aq lehtë energjinë që ju nevojitet për t'i sjellë ato fundi Për këtë arsye do të duhet të përqendroheni në ato që kanë nevojë për përparësi dhe nëse varet nga ju që të mos e ngarkoni orarin tuaj me punë shtesë, përveç atyre që keni tashmë, në mënyrë që të jeni më fleksibël në rast ndryshimesh ose vonesash.

UJORI JAVOR

28/09/2020 TO 04/10/2020

Ju Ujorë këtë javë duket se do të keni kontakte të drejtpërdrejta ose të largëta me bashkëpunëtorët tuaj dhe njerëzit e afërt me ju. Gjatë komunikimit mes jush është e mundur që disa lajme të shfaqen, por është po aq e mundur që të lindin disa keqkuptime. Katrori midis Marsit të kundërt në Dash dhe Saturnit në Bricjap është ende në fuqi, kështu që duhet t'i kushtoni vëmendje të madhe asaj që do të thuhet në mënyrë që të mos ketë keqkuptime. Hëna e plotë që do të ndodhë në boshtin Dashi- Peshorja më 2/10 mund të krijojë një situatë "ndezëse" midis jush dhe njerëzve përreth jush e cila mund të duket se fillon nga një mendim tjetër, por shkaqet e saj mund të jenë më thella.

Dashuria

Një pamje e favorshme e trekëndëshit midis Afërditës në shenjën e Luanit dhe Marsit të kundërt në shenjën e Dashit do të jetë në fuqi gjatë kësaj jave. Ky kënd do t'ju ndihmojë ju që dëshironi të ri-afroheni me një person nga e kaluara dhe është e mundur ta arrini atë, me ndihmën e një personi që i përket mjedisit tuaj të përbashkët. Disa marrëdhënie duket se kanë një shans të dytë me ndikimin e këtij aspekti, por "plus Athina dhe lëvizjet e dorës". Nga 3/10 kur Afërdita do të jetë në shenjën e Virgjëreshës, ka shumë të ngjarë të krijojë konjuktura të tilla që do të ndezin flakën e një marrëdhënie romantike përsëri!

Puna dhe Ekonomia

Këtë javë çështjet e lidhura me punën duket se janë shkaku i polemikave midis jush dhe bashkëpunëtorëve tuaj të ngushtë. Katrori Mars-Saturn nuk do të ndihmojë në zgjidhjen e këtyre polemikave pasi asnjëra palë dhe as tjetra nuk duken të gatshme të derdhin ujë në verën e saj. Duhet të jeni shumë të kujdesshëm në lidhje me këtë skenar, pasi ai mund të krijojë probleme afatgjata në çështjet kryesore të biznesit.

PESHQIT JAVOR

28/09/2020 TO 04/10/2020

Peshqit këtë javë duket se përqendrohen më shumë në zgjidhjen e çështjeve që kanë lindur midis jush dhe njerëzve në mjedisin tuaj miqësor.Eshtë e mundur që një keqkuptim midis jush dhe një shoku ka ndikuar negativisht në gjendjen tuaj shpirtërore. Katrori i Marsit të kundërt në Dash dhe Saturni në Bricjap është ende në fuqi, gjë që nuk do të ndihmojë në zgjidhjen e keqkuptimeve. Hëna e plotë që do të zhvillohet në boshtin Dashi- Peshorja më 2/10 ju thotë të përqendroheni në çështjet që duhet të zgjidhen - veçanërisht nëse ato kanë të bëjnë me sektorin financiar - dhe të mos përsëritni gabimet e së kaluarës.

Dashuria

Këndi pozitiv i një trekëndëshi midis Afërditës në shenjën e Luanit dhe Marsit të kundërt në shenjën e Dashit do të jetë në fuqi këtë javë. Ky kënd do të jetë jashtëzakonisht i dobishëm pasi do të ngroh përsëri marrëdhënien tuaj me një person që është në jetën tuaj të përditshme dhe ka pasur "diçka" mes jush, por për disa arsye kjo "diçka" nuk ka evoluar. Ky aspekt tregon gjithashtu takime me njerëz që ju mbushin me komplimente, diçka që rrit vetëbesimin tuaj! Nga 3/10 me hyrjen e Afërditës në shenjën e Virgjëreshës fillon një periudhë e cila do t'i kushtohet marrëdhënieve tuaja personale dhe nëse tashmë jeni në një lidhje, është e mundur që të ketë zhvillime pozitive në të.

Puna dhe Ekonomia

Këtë javë mund të ketë disa çështje të lidhura me punën, por ato do të kenë një shkallë të konsiderueshme vështirësie.Mos u përpiqni të zgjidhni çështjet e punës me nxitim, pasi mund të lindin çështje të reja. Në rast se keni ndërmarrë ndonjë punë së bashku me një person që është afër jush, duhet t'i kushtoni vëmendje komunikimit midis jush, pasi rregullimi i punës suaj të përbashkët do të varet nga kjo.

 

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco