Shenjat më me fat për këtë javë, zbuloni parashkimin e yjeve nga astrologu Jorgo Pulla

Shenjat më me fat për këtë javë, zbuloni parashkimin e yjeve nga astrologu Jorgo Pulla

12:00, 20/07/2020
A+ Aa A-

Dashi

Këtë javë Hëna e re në shenjën e Gaforres zhvillohet në 20/7 me kontrastin e saktë me Saturnin në shenjën e Bricjapit.

Kjo Hënë e re tregon se si fillon një kapitull i ri në jetën personale / familjare, me të cilin do të shpërbleheni nëse e provoni. “Arritjet janë punë e vështirë” është mesazhi i Hënës së re dhe ju duhet ta keni atë në mendjen tuaj, për çdo gjë që dëshironi të filloni këto ditë. Më 22/7 hyrja e Diellit në shenjën e Luanit shënon një muaj të ri premtues, pasi do të jeni në gjendje të pushoni, të argëtoheni dhe të merrni frymë.
Dashuria: Këtë javë duhet të keni kujdes në rast se tashmë jeni në një lidhje dhe jetoni me partnerin tuaj, pasi Hëna e re që do të zhvillohet në shenjën e Gaforres tregon që mund të shfaqen disa çështje që lidhen me shtëpinë tuaj. Nëse jeni i lirë pas 22/7 kur Dielli është në shenjën e Luanit, do të fillojë një periudhë e re dinamike dhe pozitive për ju dhe jetën tuaj personale. Flirtet do të kenë nderin e tyre dhe nuk përjashtohet mundësia që të shfaqet një dashuri verore!
Puna dhe Ekonomia: Disa çështje që mund të lindin në punë mund të ju stresojnë ose e bëjnë më të vështirë për ju të merreni me çështje të tjera profesionale. Puna këtë javë duket se është një burim stresi dhe presioni, pasi detyrimet që lidhen me të do të vazhdojnë të rriten. Nëse bëni një plan të mirë për të dhënë përparësi në detyrat dhe përgjegjësitë tuaja, dhe nuk devijoni prej tij, atëherë jini të sigurt se do të fitoni.

DEMI

Hëna e re që zhvillohet në shenjën e Gaforres në 20/7 është ngjarja astrologjike e javës pasi shënon fillime të reja, por së pari duhet të keni sqaruar çështjet e së kaluarës. Kjo Hënë e re flet për fillime të reja në marrëdhëniet me njerëzit përreth jush, pasi do ta bëjë të domosdoshme vlerësimin e njerëzve përreth jush, në mënyrë që të nxirrni përfundime të dobishme. Ka shumë mundësi që të largoheni nga njerëzit që do të kuptojnë se nuk keni një pikë të përbashkët kontakti dhe do të afroheni me njerëz të tjerë që ishin më larg në të kaluarën. Mesazhi i kësaj Hëne të re është që marrëdhëniet ndërnjerëzore dalin në pah, veçanërisht ato që kanë nevojë për “punë”.
Dashuria: Këtë javë ka mundësi të bëni një njohje të re përmes një personi që është afër jush, por mbani mend që kjo njohje nuk do të jetë e lehtë pa marrë parasysh sado që të duket e tillë. Nëse tashmë jeni në një lidhje, përqendrohuni në marrëdhënien që keni tashmë dhe mbajini larg saj njerëz që herë pas here ndikojnë tek ju dhe mund të krijojnë çështje në marrëdhënien tuaj. Mundohuni të mos përcillni çështjet që lidhen me njerëzit e tjerë në marrëdhëniet tuaja me partnerin tuaj, pasi kjo mund t’ju bëjë të mos jeni dakord me njëri-tjetrin dhe përfundimisht të krijohen irritime midis jush.
Puna dhe Ekonomia: Hyrja e Diellit në shenjën e Luanit në 22/7 tregon se si fillon një periudhë gjatë së cilës sektori profesional do të ketë përparësi. Ka mundësi që të ketë lëvizshmëri tek ai, kështu që do të duhet të investoni kohë dhe vëmendje në punë, pasi ka shumë mundësi që të lindin mundësi. Nëse tashmë jeni në një punë dhe mendoni se nuk ju njohin aftësitë tuaja, mbani mend se gjatë kësaj periudhe – duke filluar këtë javë – ka mundësi që t’ju jepet “hapësirë” për të provuar atë që ju vleni.

BINJAKËT

Këtë javë do të zhvillohet Hëna e re në shenjën e Gaforres në 20/7, e cila ju nxit të bëni një sqarim në çështjet që lidhen me sektorin financiar. Kontrasti me Saturnin në Bricjap tregon që ju mund të keni nevojë të rregulloni shpenzimet tuaja dhe të ndiqni një plan më të thjeshtë përsa i përket ato! Këto ditë do të ishte mirë të shmangni blerjet, pasi ka mundësi që të shtyheni drejt blerjeve që në të ardhmen nuk do të jenë të dobishme për ju. Hyrja e Diellit në shenjën e Luanit në 22/7 shënon një periudhë të re më relaksuese për ju dhe me mundësi për takime me miqtë dhe të dashurit!
Dashuria: Kjo javë ka gjasa të zgjojë disa pasiguri që do të ndikojnë në mënyrën sesi mendoni për veten, partnerin dhe marrëdhënien tuaj në përgjithësi. Mundohuni të mos lejoni që të tregoni sjellje posesive që nuk ju përshtaten dhe mund të krijojnë tensione midis jush dhe partnerit tuaj. Nëse jeni i lire, duhet të jeni të kujdesshëm pasi duket se do të prireni të bëni një zgjedhje në fushën sentimentale vetëm për konfirmim, pa asnjë disponim për zhvillim të mëtejshëm.
Puna dhe Ekonomia: Kjo javë do të sjellë në pah çështjet profesionale të së kaluarës që do të duhet të zgjidhni në mënyrë që të bëni një fillim të ri në një punë. Ka mundësi që të ketë diskutime për pjesën financiare të një pune dhe këto do të zhvillohen me njerëzit në mjedisin tuaj profesional. Këtë javë negociatat financiare nuk favorizohen veçanërisht, kështu që shmangini ato sa më shumë që të keni mundësi! Mundohuni të përqendroheni në gjithçka që ekziston tani dhe mos bëni skenarë për më vonë, të cilat ka mundësi të jenë një produkt i shqetësimit tuaj.

GAFORRJA

Këtë javë zhvillohet Hëna e re në shenjën tuaj zodiake në 20/7 e cila flet për një fillim të ri në një nivel personal dhe profesional. Ky fillim i ri mund të mos jetë i lehtë, pasi “dritat” e Hënës së re formojnë një kontrast të saktë me Saturnin në Bricjap, dhe ky kontrast tregon lodhje dhe përpjekje. Këto ditë janë ideale për t’u marrë me marrëdhënie që ju interesojnë, duke dëgjuar të tjerët dhe për të zgjidhur disa çështje që kanë lindur. Mbyllini çështjet që ju shqetësuan në të kaluarën dhe hapni një kapitull të ri me njerëzit që dëshironi të qëndrojnë në jetën tuaj. Më 22/7 Dielli kalon në shenjën e Luanit dhe tregon se në periudhën e ardhshme çështjet financiare do të jenë përparësia juaj numër një.
Dashuria: Hëna e re që do të zhvillohet në shenjën tuaj të zodiakut, ju thotë që të shikoni me kujdes marrëdhënien me partnerin tuaj dhe të ndërtoni themele të reja më të forta, nëse keni ëndrra për të. Ka mundësi që partneri juaj të bëhet kritikues ndaj jush për disa çështje, por mendoni nëse ai ka të drejtë. Nëse jeni beqarë, është e mundur të keni një lajm pozitiv në lidhje me një njohje që keni bërë në të kaluarën e afërt dhe keni qenë shumë të interesuar. Një kusht i domosdoshëm është të keni sqaruar brenda vetes atë që kërkoni dhe të keni komunikuar në një farë mënyre me personin para jush.
Puna dhe Ekonomia: Hëna e re sjell fillime të reja në marrëdhëniet profesionale të cilat gjithashtu do të ndikojnë në punë. Ka mundësi të vazhdohet një bashkëpunim profesional mbi baza të tjera dhe është po aq e mundur të merret një propozim i ri profesional. Këto ditë nuk përjashtohet të kontaktoni me njerëz të prestigjit, të cilët mund të kenë një qëndrim kritikues ndaj jush. Mos u përpiqni t’ua provoni ashpërsinë ose gabimet e tyre me fjalë, pasi është më e përshtatshme t’ua tregoni ato me vepra.

LUANI

Këtë javë mund të mos jeni në gjendje të përfshiheni në aktivitete që ju mbushin, pasi Hëna e re që do të zhvillohet në shenjën e Gaforres në 20/7 do të sjellë lodhjen në plan të parë. Kontrasti i saktë që formon me Saturnin në shenjën e Bricjapit tregon se përditshmëria kërkuese dhe disa detyrime shtesë në pune që keni pasur kohët e fundit, kanë një pjesë të madhe të përgjegjësisë në lodhjen tuaj. Mundohuni të kurseni pak kohë për veten tuaj dhe shplodhjen, pasi kjo do të jetë veçanërisht e rëndësishme këto ditë. Nga data 22/7 që Dielli hyn në shenjën tuaj të zodiakut, fillon një periudhë e re, shumë premtuese për ju, në të cilën do të jeni protagonist!
Dashuria: Këtë javë ka mundësi të keni në mendje detyrimet që duhet të përmbushni dhe kjo do të rezultojë që ju të lini jetën tuaj personale dhe çështjet tuaja emocionale në një fat të dytë. Nëse jeni tashmë në një lidhje kjo ka gjasa të jetë një shkak tensioni me partnerin tuaj, kështu që përpiquni t’i kushtoni, edhe pse pak kohë, atij. Nëse jeni i lirë nga 7/22, Dielli do të jetë në shenjën tuaj të zodiakut dhe do t’ju ndihmojë shumë të lini përshtypje dhe të fitoni një person që ju intereson.
Puna dhe Ekonomia: Detyrimet profesionale, si dhe disa punë dhe disa çështje të jashtëzakonshme që mund të shfaqen në to, do t’ju mbajnë të zënë gjatë kësaj jave. Ajo që duhet të bëni nuk është që të lejoni që detyrime të tilla t’ju irritojnë dhe të ndikojnë në sjelljen tuaj në punë. Mundohuni të mos vonoheni në përmbyshjen e detyrimeve tuaja pasi zvarritja mund të shkaktojë probleme dhe më vonë do të zbuloni se keni mbledhur akoma edhe më shumë çështje të lëna pezull.

VIRGJËRESHA

Këtë javë interesi juaj do të përqendrohet tek miqtë tuaj dhe gjërat që i shqetësojnë ata. Hëna e re që do të zhvillohet në shenjën e Gaforres në 20/7, ju thotë të ruani ekuilibrin midis premtimeve që u keni dhënë miqve tuaj dhe atyre që i keni dhënë partnerit tuaj, në mënyrë që të mos dëgjoni ankesa nga asnjëra palë! Më 22/7 Dielli kalon në shenjën e udhëhequr nga Luani dhe tregon se në periudhën e ardhshme duhet të tregoheni shumë të kujdesshëm me njerëzit që zgjidhni të besoni, pasi duket se ka shumë mundësi të investoni dhe të tregoni besim tek njerëzit e gabuar.
Dashuria: Këtë javë duhet të jeni të drejtë me kohën që kaloni me miqtë tuaj por edhe me kohën që do të kaloni me partnerin tuaj, pasi mund të mos jeni në gjendje të ruani ekuilibrin mes miqësisë dhe romancës. Nëse jeni i lirë, Hëna e re në shenjën e Gaforres flet për një fillim të ri në jetën tuaj personale. Kjo mund të bëhet me një person që është në mjedisin tuaj miqësor dhe ju tashmë e dini! Para se të vendosni të filloni një lidhje të re me një person që ishte pranë jush si mik, peshoni të mirat dhe të këqijat, në mënyrë që të mos e gjeni veten në surpriza më vonë.

Puna dhe Ekonomia: Këtë javë mund të ketë disa çështje që do t’ju shqetësojnë ose ju bëjnë të ndjeheni të stresuar. Kontrolloni me kujdes informacionin që dëgjoni, pasi ka shumë mundësi që ato të mos korrespondojnë me realitetin. Nga data 22/7 kur Dielli do të kalojë në shenjën e Luanit, fillon një periudhë e cila do të ketë paraskena të mjaftueshme për ju dhe në një nivel profesional, dhe ju duhet të jeni të kujdesshëm me njerëzit që zgjidhni të besoni.

PESHORJA

Hëna e re që zhvillohet në shenjën e Gaforres këtë javë dhe konkretisht në 20/7 kthen interesin tuaj për sektorin profesional dhe sjell të dhëna të reja për të. Kontrasti me të njëjtin fat që do të krijojë me Saturnin në shenjën e Bricjapit, tregon se do të duhet të përpiqeni për të arritur disa nga qëllimet tuaja profesionale. Mos harroni se kjo Hënë e re mund të tregojë lodhje nga puna, por në të njëjtën kohë ju tregon se jeni shumë afër “burimit”, kështu që mos hiqni dorë përpara se të përmbushni disa gjëra që dëshironi. Më 22/7 hyrja e Diellit në shenjën e Luanit forcon socializimin tuaj edhe më shumë.
Dashuria: Bisedat që do të bëni këtë javë me partnerin tuaj do të shkojnë nga shumë “të ëmbla” deri në mjaft “të hidhura”, duke ju dhënë një gamë të gjerë emocionesh në jetën tuaj personale! Nëse jeni i lirë, hyrja e Diellit në shenjën e Luanit, inaguron një periudhë gjatë së cilës njohjet e reja të kenë nderin e tyre. Këto ka shumë gjasa të vijnë përmes njerëzve në mjedisin tuaj miqësor dhe është e mundur që të josheni dhe nga një mik! Kini kujdes me vendimet tuaja dhe mos merrni rreziqe përsipër në fushën sentimentale.
Puna dhe Ekonomia: Cështjet profesionale do tju shqetësojnë vecanërisht këtë javë pasi Hëna e re në shenjën e Gaforres do t’I theksojë ato. Tani është koha për të treguar atë që ju vleni, por mos lejoni që mendimet mposhtëse t’ju mbajnë larg. Një hap i ri profesional që është i rëndësishëm për ju është një skenar shumë i mundshëm për këto ditë, por mbani mend që do të shoqërohet nga kërkesat përkatëse!

AKREPI

Këtë javë zhvillohet Hëna e re në shenjën e Gaforres, e cila flet për një periudhë të re, gjatë së cilës do t’ju shqetësojnë veçanërisht mendimet tuaja, si dhe pikëpamjet e njerëzve që ju rrethojnë. Kontrasti që formon me Saturnin në Bricjap tregon se jo të gjithë njerëzit përreth jush do të jenë miq të ngushtë dhe ka shumë mundësi që mendimet tuaja të ndryshme do t’ju bëjnë të rishikoni disa nga marrëdhëniet që keni. Më 22/7 Dielli kalon në shenjën e Luanit dhe përuron një periudhë të re me disa mundësi në fushën profesionale.
Dashuria: Këtë javë, zgjidhni të qëndroni me partnerin tuaj në ngrohtësinë e shtëpisë tuaj ose të bëni gjëra vetëm për ju të dy, pasi shoqërimi me shumë njerëz mund të sjellë diskutime, të cilat do të krijojnë tensione mes jush. Shmangni përfshirjen e çështjeve të personave të tjerë në marrëdhënien tuaj dhe përqendrohuni tek ju dhe partneri juaj. Nëse jeni i lirë, ka mundësi të takoni një person që do të tërheq interesin tuaj dhe kjo njohje do të zhvillohet në mjedisin tuaj profesional!
Puna dhe Ekonomia: Hëna e re që zhvillohet në shenjën e Gaforres këtë javë sjell në plan një çështje edukative që ka të bëjë edhe me punën tuaj. Ka mundësi të mendoni për një seminar, një certifikim ose një specializim në profilin e punës suaj dhe e gjithë kjo ka gjasa të krijojë stres vetëm në ide. Do të ishte mirë që të mbani larg njerëzit të cilët mund t’ju rrisin stresin dhe të vendosni vetë se si dëshironi të menaxhoni zgjedhjet që lidhen me punën.

SHIGJETARI

Këtë javë zhvillohet Hëna e re në shenjën e Gaforres (20/7) e cila mund të ju vë në procesin e bërjes së një rishikimi për të realizuar atë që ju nevojitet më shumë në këtë kohë dhe cilat janë dëshirat tuaja më të thella. Kontrasti që formon me Saturnin në Bricjap tregon se sektori financiar do të jetë një barometër në humorin tuaj këto ditë. Mundohuni të shmangni shpenzimet pasi këto ditë nuk janë të përshtatshme për asgjë të panevojshme. Do të ishte mirë të zgjidhnit çdo çështje financiare, pasi sa më gjatë të mbeten çështjet pezull, aq më shumë do t’ju stresojnë. Më 7/22 hyrja e Diellit në shenjën e Luanit tregon se fillon një periudhë e re plot dashuri dhe aventurë!
Dashuria: Këtë javë duhet të menaxhoni me kujdes diskutimet që do të keni me partnerin tuaj, veçanërisht nëse keni një fond të përbashkët, pasi diskutimet mes jush duket se kanë të bëjnë me të. Shmangini mendimet dhe skenarët e pasigurt që kanë të bëjnë me partnerin tuaj, pasi do keni një tendencë për ta fajsuar padrejtësisht atë! Nëse jeni i lirë nga 22/7 kur Dielli kalon në shenjën e Luanit, do të keni mundësinë të bëni shumë njohje të reja dhe nuk përjashtohet mundësia që disa prej tyre të bëhen në një udhëtim ose të lidhen me jashtë vëndit.
Puna dhe Ekonomia: Këtë javë duhet të keni kujdes përsa i përket çështjet profesionale pasi duket se interesi juaj do të jetë diku tjetër dhe kështu do të jetë e lehtë të gaboni. Mos i lini punët tuaja profesionale të hecin vetë, pasi diçka e tillë do të ketë rezultate negative për ju. Ana financiare e një pune ka mundësi t’ju vështirësojë këtë javë, por aftësitë tuaja të tregtare do t’ju ndihmojnë shumë në tilla situata.

BRICJAPI                                       

Këtë javë realizohet Hëna e re në shenjën e Gaforres që flet për një fillim të ri në një çështje familjare, një lëvizje drejt një shtëpie të re, një hap të ri në fillimin e një familje. Këto janë disa nga skenarët e Hënës së re, por kontrasti që formon me Saturnin në shenjën tuaj, shpreh se të mësipërmet nuk do të jenë një detyrë e lehtë dhe do të shoqërohen me ankth, lodhje dhe mendime të ndryshme. Shmangni marrjen e vendimeve impulsive, peshoni me kujdes të mirat dhe të këqijat e lëvizjeve që dëshironi të bëni dhe me siguri do të fitoni. Më 22/7 hyrja e Diellit në shenjën e Luanit përuron një periudhë të re e cila do të jetë më introverte por edhe më thelbësore.
Dashuria: Këtë javë mund të keni disa diskutime me partnerin tuaj që kanë të bëjnë me shtëpinë tuaj dhe disa angazhime që duhet të bëni në të. Nëse nuk jetoni me partnerin tuaj, ka mundësi që të filloni të mendoni për mundësinë e një bashkëjetese! Nëse jeni i lirë periudha tjetër – duke filluar nga kjo javë – parashikohet të jetë shumë e ngrohtë përsa i përket jetës tuaj sentimentale. Aventurat romantike janë në skenarët e ditës, por duhet të jeni të kujdesshëm me zgjedhjet tuaja nëse kërkoni diçka më të qëndrueshme.
Puna dhe Ekonomia: Bisedat që do të keni me bashkëpuntorët tuaj dhe njerëzit që takoni në një nivel profesional do t’ju ndihmojnë të fitoni shumë gjëra këtë javë. Ajo në të cilën duhet të jeni të vetëdijshëm është tendenca për të qenë të rreptë me të tjerët, pasi kjo mund të krijojë një atmosferë negative në punë. Mundohuni të jeni më fleksibël përsa i përket diskutimeve dhe kërkesave që lidhen me punën, nëse nuk doni të hasni pakënaqësi.

UJORI

Këtë javë duket se do të ketë disa detyrime shumë kërkuese që do t’ju detyrojnë të përqendroheni në to në mënyrë që të mos keni kohë të lirë. Hëna e re që zhvillohet në shenjën e Gaforres në 20/7 tregon një fillim të ri të lidhur me punën tuaj. Kjo gjithashtu tregon që mund të keni nevojë të ndryshoni rutinën tuaj të përditshme pasi duket se do t’ju duhet të riorganizoni përgjegjësitë tuaja sipas kohës të disponueshme. Më 7/22, Dielli hyn në shenjën e Luanit dhe tregon se në periudhën e ardhshme do të shqetësoheni shumë për marrëdhëniet që do të keni me të tjerët.
Dashuria: Këtë javë ka mundësi të mos keni kohë të mjaftueshme për t’i kushtuar çështjeve të jetës sentimentale, pasi Hëna e re flet për punë dhe përgjegjësi. Sidoqoftë, ka shumë mundësi që të takoni një person gjatë detyrimeve tuaja ditore, i cili do të zgjojë interesin tuaj dhe me siguri do të gjeni një mënyrë për t’iu afruar atij. Nëse jeni të lirë pas 22/7, ka mundësi të kërkoni një lidhje të re dhe duket se shanset për të gjetur personin e duhur janë në anën tuaj!
Puna dhe Ekonomia: Këtë javë puna do të luajë një rol të rëndësishëm në gjendjen shpirtërore, ndaj dhe do të jetë i lehtë transferimi i ngjarjeve të sektorit profesional në sektorë të tjerë. Hëna e re që zhvillohet në shenjën e Gaforres flet për fillimet e reja, të cilat ka gjasa t’ju shqetësojnë edhe në ambjentin e punës. Nga data 22/7 fillon një periudhë e cila do të krijojë një terren pjellor për kontakte dhe diskutime që lidhen me një bashkëpunim të ri ose një propozim të ri profesional. Ka mundësi që diçka të ndryshojë në fushën profesionale për përfitimin tuaj!

PESHQIT

Java fillon me Hënën e re që zhvillohet në shenjën e Gaforres e cila flet për një dashuri të re dhe emocione të forta që do të dalin në pah! Kontrasti që formon me Saturnin në Bricjap tregon se mund të ketë vështirësi në një çështje në lidhje me jetën tuaj personale, por këto vështirësi do t’ju ndihmojnë të kuptoni nëse dhe në çfarë mase kjo është e rëndësishme për ju. Më 22/7 Dielli kalon në shenjën e Luanit dhe tregon se një periudhë e re fillon për ju gjatë së cilës do të lini çështjet sentimentale me një anë dhe do të përqendroheni në çështjet e përditshmërisë.
Dashuria: Hëna e re që zhvillohet në shenjën e Gaforres mund të krijojë rrethanat e duhura për të lulëzuar një dashuri të re, e cila mund të vijë “pas pengesave”. Nëse tashmë jeni në një lidhje, koha që do të kaloni me partnerin do të jetë jashtëzakonisht e dobishme, jo vetëm për gjendjen shpirtërore, por edhe për marrëdhënien tuaj, pasi kjo do t’ju ndihmojë të njiheni më mirë me njëri-tjetrin. Nga data 22/7 që Dielli do të kalojë në shenjën e Luanit, duket se do të fillojë një periudhë gjatë së cilës ka shumë mundësi që të afroheni me një person që tashmë e njihni!
Puna dhe Ekonomia: Këtë javë do të duhet të përqendroheni në çështjet profesionale, megjithëse mendja juaj do të jetë më shumë në çështjet që lidhen me partnerin dhe jetën tuaj sentimentale në përgjithësi. Ditët e para të javës do të rrjedhin më lirshëm, megjithatë, nga 22/7 që Dielli do të hyjë në shenjën e Luanit, do t’ju përgatisë për një periudhë e cila do të jetë mjaft kërkuese për sa i përket detyrimeve të punës. Tani ju duhet të “ngrini mëngët” dhe të punoni, pasi më vonë do të shpërbleheni për përpjekjet tuaja!

 

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco