3 rregulla të arta për një jetë më të mirë seksuale

3 rregulla të arta për një jetë më të mirë seksuale

23:40, 18/08/2019

Flisni më shumë

Një komunikim i hapur midis partnerëve është mënyra më e mirë për të i zgjidhur problemet por edhe nëse keni turp ose diçka që nuk ju bënë të ndjeheni rehat.

Nxitini gjërat e para ose i pari

Mos kini turp të i nxitni gjërat të parët në shtrat. Përveç që do ju bëjë të ndjeheni më të fuqishëm, po ashtu do të ju ndihmoj partnerin tuaj të ndjehet i dëshiruar. Seksi nuk është performancë: është bërë për kënaqësi reciproke: Jini proaktivë.

Me raste, planifikojeni seksin

Seksi duhet të jetë spontanisht. E vërtetë. Por nëse doni të përjetoni marrëdhënie seksuale të mahnitshme, planifikojeni paraprakisht.

Bëni përpjekje për të ndërtuar initmitetin dhe lërni të rritet tensioni duke parashikuar dhe imagjinuar.

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco