Dikur dhe tani: 10 FOTOT që tregojnë sesa shumë ka ndryshuar jeta jonë

Dikur dhe tani: 10 FOTOT që tregojnë sesa shumë ka ndryshuar jeta jonë

21:17, 11/01/2019

Koha ecën dhe nuk qëndron në vend numëro. Bashkë me kohën, zhvillohen pajisjet e ndryshme, por edhe njerëzit kanë ndryshuar goxha. Ndonjëherë bëhemi nostalgjik kur mendojmë për të shkuarën, pasi ky ndryshimi i shpejtë i teknologjisë na ka bërë të fiksuar pas telefonit dhe rrjetet sociale. Mirëpo, sot përmes këtij artikulli dhe fotove do të ktheheni pas në kohë, atëherë kur macja qëndronte mbi televizor si një “objekt” zbukurimi.

Macet

Image

Filmat

Image

Disqet e kompjuterit

Image

Koha e kaluar jashtë shtëpisë

Image

Vrapimi

Image

Lodrat

Image

Miqtë

Image

Video lojëra

Image

Telefonat

Image

Televizorët

Image

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment