uje natyral bidon 8l52 ALL

Publikuar më 26.09.2017
Informatat:
  • Emri:

    fonte-fontana
  • Qyteti

    Ballsh
  • Çmimi

    52 ALL
Kontaktoni:
Gjenero nje kod te ri
Përshkrimi:

uje i amballazhuar 6 dhe 8 l
me shumice 47 dhe 52 leke