Punësim si Mekanik në Malta - EU.Me marrëveshje

Publikuar më 13.01.2018
Informatat:
  • Emri:

    Vela Consulting
  • Telefoni:

    355688077707
  • Qyteti

    Shqipëri
Kontaktoni:
Gjenero nje kod te ri
Përshkrimi:

Punësim si Mekanik për Autovetura / Kamion & Elektro Auto në Malta. Kritere : Duhet të komunikoni mirë gjuhën angleze, dhe të keni minimalisht 3 vjet eksperiencë pune.

Klikoni ? https://velaconsulting.al/apply dhe plotëso formularin e regjistrimit, ose dërgo CV anglisht (format PDF/Word) në Email ; info@velaconsulting.al

Kontaktoni pranë zyrës, për të hyrë më shpejt në proçes.

Adresa: Qendra Tregtare Olympia, Kati i 2-të, Tirana, AL.

Kliko ? https://goo.gl/gbbdiQ (vendodhja në Google Maps).

? +355697775750 ? ? +355688087875 ? ? +355672034994

E hënë - E premte ? 09:00 - 17:00 ? E shtunë ? 09:00 - 13:00

? Kushtet e Punësimit

? Një kontratë me limit kohor duke filluar nga 1 vit, e rinovueshme për më shumë në marrëveshje me kompanitë (6 muaj provë).
? Kosto e vizës / lejes, ju rimbursohet nga punëdhënësi pasi kryeni 3 muaj punë, ndërsa kosto e biletës së avionit ju rimbursohet nga punëdhënësi pasi përmbushni me sukses të pakten 1 vit punë.
? Strehimi me asistencën e punëdhënësit do të jetë me çmim të diferencuar për 7 € deri në 13 € nata, kosto të cilën mund ta ndani me persona të tjerë (me mëngjes të përfshirë falas, pastrim i ambientit cdo dy ditë, lavanderia një herë në javë, TV dhe WiFi).
? Kujdes mjekësor falas dhe sigurim shëndetësor i paguar.
? Leje vjetore, pushim mjekësor dhe leje të tjera të posaçme.
? Orari = 5 ose 6 ditë në javë x 8 orë punë. Puna mbi orarin paguhet në shkallën x 1.5

Paga bazë minimale fillon nga 1825 euro / muaj + bonuse.

Faleminderit që zgjodhët të punësoheni me ne, ju mirëpresim. :)

Vela Consulting - Punësim Ndërkombëtar / Konsulencë Emigrimi