Inxhinieri MekanikeMe marrëveshje

Publikuar më 11.12.2017
Informatat:
 • Emri:

  Eli Cemurati
 • Telefoni:

  0675558580
 • Qyteti

  Tiranë
 • Çmimi

  600 EUR
Kontaktoni:
Gjenero nje kod te ri
Përshkrimi:

Kualifikimet:
-Kam mbaruar shkollen e larte per Inxhinieri Mekanike! Dhe Masterin per Operacione Industriale dhe Navale!
-Kam mbaruar dhe nje kurs 5 mujor Shteteror per Autoservis!
-Zoteroj mire AutoCadin!

Aftesite:
-Aftesi shume te mira per te punuar ne grup dhe me menyre te pavarur.
-Aftesi te shkelqyera komunikuese dhe fleksibel ndaj orarit.
-Vetebesim dhe aftesi shume te mira prezantuese.
-Motivim per te arritur objektivat e paracaktuara etj.