FiatagriMe marrëveshje

Publikuar më 11.12.2016
Informatat:
  • Emri:

    Dervishi
  • Telefoni:

    355684937178
  • Qyteti

    Kavajë
Kontaktoni:
Gjenero nje kod te ri
Përshkrimi:

Shitet FIATAGRI BUCHER 70-90, turbo
katër pistona, 4x4, me marshe anash, kabinë, kondicioner, radio, viti prodhimit: 1993 zetori është i pajisur me targa shqiptare dhe me te gjithe dokumentacionet e rregullta! shitet me te gjitha agregatet eshte i ardhur nga Italia dhe është në gjendje shumë të mirë!

Tel: +355684937178