PayPal dhe bankare Apple iPhone 8 8 Plus 7 7 6s Samsung Note 8 S8 S7280 EUR

Publikuar më 18.10.2017
Informatat:
  • Emri:

    lopezttom@hotmail.com
  • Qyteti

    Kosovë
  • Çmimi

    280 EUR
Kontaktoni:
Gjenero nje kod te ri
Përshkrimi:

PayPal dhe bankare Apple iPhone 8 8 Plus 7 7 6s Samsung Note 8 S8 S7

Për blerjen e porosisë na kontaktoni E-MAIL: lopezttom@hotmail.com

Individët dhe shitësit kanë çmime me shumicë për të gjitha produktet. produkti më i ulët kushton € 280 Euro

Më poshtë janë metodat tona të pagesës. Kushtet dhe konditat zbatohen

PayPal

Bankat e huaja

MG/WU

Ne jemi shitës me shumicë dhe shpërndarës të autorizuar të produkteve Apple dhe Samsung. Ne gjithashtu shesin produkte të tjera. Për vetëm me shumicë, ne pranojmë pagesa përmes PayPal dhe Bankës së Huaj - Kjo është pagesa nga banka juaj në llogarinë bankare të zyrës tonë. Blerja minimale: 3 copë dhe 12 copë respektivisht. Për përdorim personal 1 copë ose 2 pjesë, ne pranojmë MG/WU

Për blerjen e porosisë na kontaktoni E-MAIL: lopezttom@hotmail.com

Produkte të disponueshme:

Apple iPhone 8 8 Plus 7 7 Plus 6s 6s Plus

Apple iPad të gjitha modelet

Samsung Galaxy Note 8 S8 S7 Plus S7 S7 edge

Samsung Tab të gjitha modelet

Huawei të gjitha modelet

SONY të gjitha modelet

LG të gjitha modelet

HTC të gjitha modelet

Për blerjen e porosisë na kontaktoni E-MAIL: lopezttom@hotmail.com

Metoda e transportit: FedEx ose DHL

Dërgesa është nga ndonjë prej zyrave tona në Mbretërinë e Bashkuar ose Malajzi

Dërgesa brenda: 3 ditë pune

Për blerjen e porosisë na kontaktoni E-MAIL: lopezttom@hotmail.com