LA RIVOLUZIONE SIAMO NOIMe marrëveshje

Publikuar më 23.10.2017
Informatat:
 • Emri:

  Armando Lulaj
 • Telefoni:

  0762802943
 • Qyteti

  Shqipëri
 • Çmimi

  1,000 USD
Kontaktoni:
Gjenero nje kod te ri
Përshkrimi:

"LA RIVOLUZIONE SIAMO NOI"- 2016. Autor Armando Lulaj. Fotografi, Poster, Bojë dhe vulë në letër. E firmosur nga autori. Dimensioni: 1896 x 987 mm - Kopja nr.32 nga 100 kopje ne total.