Magazin me qera Me marrëveshje

Publikuar më 20.12.2016
Informatat:
 • Emri:

  Denis
 • Telefoni:

  0662068799
 • Qyteti

  Durrës
 • Çmimi

  500 ALL
Kontaktoni:
Gjenero nje kod te ri
Përshkrimi:

Jam magazin 400m2 dhe 4m
E lart me qera ambjenti i pershtatshem per cdo lloj biznesi ,ndertim i ri,biem dakort edhe nqs duhet ndonje investim shtes q ambjenti ti pershtatet biznesit tuaj . Adresa:lagja 8 rruga:A.Goga 100metra poshte spitalit rajonal durres .rruges q shkon per spitall perball siac .